Eskişehirspor-Ankaraspor saat=15:00 yer:Eskişehir Atatürk Stadyumu
maçı kim alır görüşleriniz
Eskişehirspor-Ankaraspor saat=15:00 yer:Eskişehir Atatürk Stadyumu
maçı kim alır görüşleriniz
ankaraspor alir bence son haftalarda cok formda...
Eskişehirspor'un başında eski Çanakkale Dardanelspor'lu teknik direktör Yavuz İncedal var.Bence çok iyi bir hoca,Eskişehirspor'un kadrosuda ortalamanın üstünde diyebilirim.Bence Eskişehirspor bu maçta en azından beraberlik çıkartacaktır.
ankaraspor banko alır
bence bir süpriz yapacaz ama yavuz hoca feyyazın sölediği kadar iyi bir hoca değil
tabiki ankarasporum alır
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bu mac berabere
Tabi sen Eskişehir'de olduğun için daha iyi takip ediyor olmalısın.Ama bence elindeki kadroyu ve futbolcuları çok iyi değerlendiren bir hoca ama tabi ki son zamanlarda pek takip edemiyorum.Ama geçen sene play-off grubundan çıkamayan Eskişehir'i 3. takım için oynanan elemelerde sıkıntılı Eskişehir'i bütün maçları kazandırıp LigA ya çıkardı diye biliyorum.Yoksa yanılıyormuyum?
ankaraspor banko ama bence eskişehirspor alır.çünkü ankaraspor ne kadar formda olursa olsun,eskişehirspor bu kötü gidişe ankaraspor maçında dur diyecektir benim görüşüm
Bir adam gördüm kaşları kara
Bir kadın gördüm ağlıyor hıçkıra hıçkıra
Bu ağlamaları herkes duysun
Duysunda biraz şükretsin
Eskişehirspor'dan yanayız.
Bir adam gördüm kaşları kara
Bir kadın gördüm ağlıyor hıçkıra hıçkıra
Bu ağlamaları herkes duysun
Duysunda biraz şükretsin
Ankara kazanır heralde
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ankara kazanır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
gönlüm es es den yana inşallah yener
ankaraspor eskishiri yenebilecek gücte bir takim,tahminim ankara 2 farkli bir skorla maci kazanir
Maçın ilk yarısı 0-0 bitti.
maçta 0-0 bitti 1 puan bizim için çok iyi oldu
es esle beraber çıksak gruptan süper olur..nerden bu sempati demeyin 96 da son maçta fenere kaybettiğimiz şampiyonlukta es es taraftarının bize yaptıkları süperdi...
inanmıyorum ya nasl berabere kaldık ya
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
abi nasıl berabere kaldınız bizim defans iyidi sizin frvet kötüydü bizim 1 tane
sizin 2 tane yüzde yüzlük gol pozisyonunuz vardı ama beraberlik bizim açımızdan iyi
bravo abi tek sen berabere demiştin
evet kardeşim size ne adam belediye takımı olsun istediği takımı tutar
ayrıca belediye takımı olması sizce küçümsenicek bi tarafımı kaç tane takım var sadece şehirini temsil eden onlar 3. ve daha aşşağısı liglerdeyken bir belediye adlı takım 1. ligde olması size bu takımın büyüklüğünü göstermiyomu ???