1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Kayserispor kariyerim (Daha yeni başladım)

1. Default Kayserispor kariyerim (Daha yeni başladım)

ilk olarak kadrom:

transferler.

06/07:

07/08:

Gidenler:

ve geçen sezonki puan durumu:

bu sezonda ligde 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlikle 4. sıradayım...UEFA Kupasında da yoluma devam ediyorum ama karşıma Shalke çıktı, büyük ihtimalle elencem ilk maçı deplasmanda 2-0 kaybettim...

Arkadaşım Kadron Çok Güzel Tebrikler Ahhh Ahhhh Keşke Benim Oyunumda Türkçe Olsa

Quote Originally Posted by FRUKO777 View Post
    Arkadaşım Kadron Çok Güzel Tebrikler Ahhh Ahhhh Keşke Benim Oyunumda Türkçe Olsa
    eee ne duruon türkçe yapsana
    orj. diil diesede 2006nın yaması 2007ye uyuyo

4. Default

ama güzel bi taktik oturtamadım..önerilerinizi bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Kanat oyuncuların kaliteli.Aynı dizilişle devam et ancak kanatların oklarını en ileriye uzat.Bide takım komutlarından pas odağını iki kanada birden yap...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Takım güzelmişte Yeni başladım diosun 2008 yılına gelmişsin,ben sandım ilk sezonun

7. Default

uzun bi kariyerim yok demek istedim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca orda görünmemiş ama wederson da var..normalde o oynuyo ergün ün yerine..

Quote Originally Posted by Ahmet_77 View Post
    eee ne duruon türkçe yapsana
    orj. diil diesede 2006nın yaması 2007ye uyuyo
    Dostum Sağol Bunu Bilmiyordum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ibrahim akın ve cihanı o kadara nasıL aLıyorsun onu anLamadım sadece oyun basLadığında 7,500 euro değeri oLan bir adamı 700k ya aLmıssın..o garibime gitti sadece onun dısında hersey cok güzeL taktik oLarakta bana sorarsan ofansif oynattığın adamıda amc ye doğru ok La kostursan biraz daha iyi oLur daha fazLa pozisyona girersin die düsünüyorum
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    ibrahim akın ve cihanı o kadara nasıL aLıyorsun onu anLamadım sadece oyun basLadığında 7,500 euro değeri oLan bir adamı 700k ya aLmıssın..o garibime gitti sadece onun dısında hersey cok güzeL taktik oLarakta bana sorarsan ofansif oynattığın adamıda amc ye doğru ok La kostursan biraz daha iyi oLur daha fazLa pozisyona girersin die düsünüyorum
    ben de o yüzden hemen atladım ya i.akın yine pahallıydı o zamanlar ama kiralanacakların listesindeydi beşiktaşta..ben de soruşturma yolladım ve 700k istediler...cihan zaten o kadar pahallı bi oyuncu değil ama özellikleri çok ii...ayrıca şu anda 2. sezonun sonlarına yaklaşıyorum ve beişktaşla türkiye kupası finalinde karşılaşcam...ligde de 5. yim ama 2,3,4 ve 5. takımların hepsi 50 puanda çok çekişmeli geçiyor...amacım 2. liği yakalayıp kayseriyle cl de bişeler yapabilmek

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

sen 2008 e okadar uzun oynamadım diosun ama ben 2008 e gelmei büyük bişe gözüyle bakıorum

12. Default

o oyunculari nasil serbest aliyosun bide herkes alan acarsa forumun hali harap(heerkes yenı oyun acıp buraya yazıyor yaw)

malsef 2. liği 1 puanla kaçırdım ve 3. olup Uefa ya giddiorum

Euro 2008 de de 3 oyuncum yer alıyor..(Mehmet Topuz, İbrahim Akın, Servet Çetin)

Mesaj Yetkileri