1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Önder Turacı Türkiye'yi tercih etti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Default Önder Turacı Türkiye'yi tercih etti

17.02.2006

Belçika'nın, Lüksemburg ile oynayacağı karşılaşma için milli takım aday kadrosuna davet edilen Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı, Türk Milli Takımı'nda oynamak istediğini söyledi.

(A) Milli Takım formasını, Belarus ile 2004 yılında oynanan özel maçta giyen, ancak maçın resmi olmaması nedeniyle statüde geçerli sayılmayan Önder, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, ''Belçika Milli Takımı'na çağrılmak gurur verici, ancak benim için önemli olan, şu anda Fenerbahçe'nin Ankaraspor ile oynayacağı maç ve onun sonrasındaki Fortis Türkiye Kupası maçı. Milli Takım ile ilgili görüşlerimi daha önce belirtmiştim. Tabii ki gönlüm Türk Milli Takımı'ndan yana. Bunu her defasında dile getiriyorum'' dedi.

Milli takımlar ile ilgili düşüncelerini şimdilik bir kenara bırakıp, Fenerbahçe'nin maçlarına konsantre olduğunu anlatan Önder, ''Diğer konularla ilgili, zamanı gelince, ne yapmam gerekiyorsa onu yapacağım'' ifadesini kullandı.

Öte yandan, (A) Milli Takım'da oynamak istediğini açıklayan Önder Turacı'nın, avukatı aracılığıyla, Türk Milli Takımı'nda oynayabilmek için UEFA nezdinde girişimlere başlayacağı öğrenildi.

--ALINTIDIR--
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

doğru olanı tercih etmiş tabiki
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

tercihinin doğruluğuna karar veremeyiz pek ama bizim için iyi olanı yapmış..

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Bence hür türlü doğru olanı yapmış, şu an onun gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ben de sevindim bu kararına..Bizim ona ihtiyacmz var..Onun için de böylesi daha ii bence
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

şu an için önderin türk milli takımında oynama şansı yok.oynayacağı milli takımı seçme süresini 21 gün geciktirdiği için oynatılamıyor.uefadan özel bir izin çıkmadığı takdirde de böyle başarılı bir oyuncuyu bundan sonra da oyanatamayacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

karar belçika da oynaması yönündeymiş.belçika kodraya çağırmış.ben böyle duydum walla

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

ÖNDER'E DE DAVET VAR
    Bu arada Fenerbahçe'nin çift pasaportlu futbolcusu Önder Turacı, Belçika Milli Takımı aday kadrosuna çağrıldı. Belçika Milli Takımı'nın 1 Mart Çarşamba günü Lüksemburg ile yapacağı hazırlık maçı için aday kadroya davet edilen Önder, "Türk Milli Takımı'nda oynayabilmem için gerekli başvuruyu yaptım. Küçük bir umut da olsa onu beklemeyi tercih ederim" diye konuştu.

sabah

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

helal öndere başka ne denilirki

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

İnşallah önder milli takımda oynar çünkü çok iyi bir futbolcu .Herşeyi zamana bırakacagız hadi hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Önder en doğru olanını yaptı ama bizim Milli Takımımız'da oynaması için izin verirler mi bilmiyorum.

nede olsa fenerbahçeli ..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

imzandan da anlaşıdığı gibi her zaman her yerdesin kezman arkadaşım...mesela 8 ay önceki konuda...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yaw beyler önder tercih etti ama onun milli takımda oynaması zor cünkü daha önce belcika milli takımında oynadı yasak bu yüzden

15. Post

Bende bunu anlamamiyorum adam hem Belcika milla takiminda oynamis hemde Turk Milli Takiminda oynamak istiyor.

valla son yıllarda savunmamız çöküyoz can ile o toparlayacaktır.. oynasın artık

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by Laz_Asker_61 View Post
    helal öndere başka ne denilirki
    abim kartallı oldugun heralinden belli oluyo be,helal öndere...

Mesaj Yetkileri