Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Carlos: "F.Bahçe'yi istemiyorum"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Carlos: "F.Bahçe'yi istemiyorum"

Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ocak ayında Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberleri yalanlayarak, "Fenerbahçe'ye gitmiyorum, gitmek de istemiyorum" dedi.

Telemadrid Televizyonu'nun "Futbol es futbol" adlı spor programına konuk olan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, Ocak ayında Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak, "Fenerbahçe'ye gitmiyorum, gitmek de istemiyorum. Hakkımda, bana hem Fenerbahçe'den hem Chelsea'den hem de Katar'dan teklifler geldiği, benimse bu kulüplerden birine Ocak ayında gideceğim söyleniyor. Ben ise, bunların hiçbirini düşünmüyorum ve Real Madrid'de kalacağımı ve burada çok mutlu olduğumu tekrarlıyorum" diye konuştu.

Hakkında çıkan transfer söylentilerini basının abarttığını da savunan Roberto Carlos, "Benim zaten şu an kulübümle artı 1 yıllık opsiyonlu kontratım bulunuyor. Çıkan söylentiler yersiz ve abartılı. Başkanımızla ve kulüp menajerimiz Mijatovic'le de görüştüm. Onlar da benim takımda kalmamı istiyor. Benim kafamdaki düşünce, en az 3 yıllık sözleşme imzalamak. Eğer kulübüm daha fazla isterse, ona da imza atarım. Futbol hayatımı Real Madrid'de noktalamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ocak ayında Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberleri yalanlayarak, "Fenerbahçe'ye gitmiyorum, gitmek de istemiyorum" dedi.
    nokta virgul parantez daha baska bisey kaldimi

çok şükür yani... hala yarın carlos geliyor diye yazarlarda iyice sinir ederler adamı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Artık bu Carlos konusu iyice zıvanadan çıktı. Haber yazmayalım bu konuda.

Ümit Özat ve Uğur Boral boşuna mı oynuyor?
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Harbiden sıktı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

bizde carlosu istemiyoruz zaten uğur boral daha iyi ondan
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

yuhhh yaa ugur boral daha iyiymis abi futboldan bahsediyon dimi sen yok yani belki baskette ugur daha iyidir ondan bahsediyorsundur...

açıkcası haber bu şekilde değilde bunun tam tersi olsa yani carlos f.b ye gitmek istiyorum dese herkez yalan haber veya balon haber derdi bu yüzden ben bu habere de inanmıyorum ...

Sheriff Misafir

Şahsım adına Carlos'u istemiyorum zaten adam daha kaç yaşına kadar oynayacak. daha genç yıldızlar bulmamız lazım..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by nekop View Post
    yuhhh yaa ugur boral daha iyiymis abi futboldan bahsediyon dimi sen yok yani belki baskette ugur daha iyidir ondan bahsediyorsundur...
    ümit daha iyi o zaman carlos bizle dalga geçiyorda ben carlosu aşşalamıyımmı abi
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Carlos iyi oyuncu olabilir ama eski Carlos olmadıgı yasınında artık 25 olmadıgı göz önüne alınarak alınmaması cok büyük hayal kırıklıgı degil piyasada cok iyi sol bekler var Fener onlardan almak isterse alır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Uğur Boral böyle oynamaya devam etsin, Carlos'a ihtiyacımız yok. Hem kim gidecek takımdan Carlos gelirse, dün maçta 3 gol atan Deivid mi?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Durduğu yahut durdurulduğu kabahat..
    Bir daha çift forvet oynarsınız yahut oynarsanız iflah olursunuz sanıyorsun sen..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Uğur Boral böyle oynamaya devam etsin, Carlos'a ihtiyacımız yok. Hem kim gidecek takımdan Carlos gelirse, dün maçta 3 gol atan Deivid mi?

roberto carlos Türkiye'de çok güzel forvet oynar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

real madrid o mevkide daha genç ve yetenekli olan marceloyu alacak bizim klupler ise hala yaşlı herifleri buraya getirip başarılı olmaya açlışıyo ya buna sinir oluyorum o harcanan paralara ne gençler alınır ya artık gözünü açması lazım kluplerimizin iyi bir scout sistemi kurmalı öyle menejerlerin lafıyla adam almamamlı
    So what?
    Saike

roberto carlos hala orada oynayacagınımı zannediyor .. arkadasin dedigi gibi real madrid brezilyali marceloyu alacak ve carlosu elden cıkarmaya calısacak ve paralarini sokaga atan fenerbahceye satmak isteyecek .. gerisi carlosa kalmis .. fenere gelsede 1 sezon oynayabilir kac yasina gelmis adam ..

Nesil
    2006

Bunu zaten tüm Türkiye biliyordu. Bence Uğur Boral daha iyidir hiç olmazsa geleceği var.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ugur boral sence geleceginde carlosun suanki hali kadar olabilecekmi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

peki carlos gelince uğur boralın fenere yaptığı katkıyı yapabilecekmi
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bence kat kat fazlasini yapar siz kimle kimi kiyasladiginizin farkindamisiniz carlos hala mevkisinde dunyanin en iyi oyuncularindan biri ugur ise fenerbahcede bile zorla forma sansi bulan bi kisi burada uguru kucumsemiyorum ama lutfen yani kiyasladiginbiz kisi carlos...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Roberto Carlos gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var ama Carlos'un kendisine ihtiyacımız yok.Çünkü Carlos futbolu en fazla 3 sene daha oynayabilir.Oysaki Fenerbahçe'de uzun yıllar oynayacak futbolcu istiyoruz biz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nekop View Post
    ugur boral sence geleceginde carlosun suanki hali kadar olabilecekmi ?
    uğur boral bence şuanki haliyle bile carlos kadar ii bir oyuncudur carlos ne yararı var takıma ileri çok fazla çıkıyo ama geri dönemiyo çabuk yoruluyo(bkz.henry'nin dünya kupası'ndan attığı gol) onun yüzünden cannavaro ve helguera yalnız kalıyo defansta neyse zaten bu adam fener gelmez bana göre de çoğu fenrli carlos u istemez ama fotomaç ta hergün getiriyo carlos u fenere

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    uğur boral bence şuanki haliyle bile carlos kadar ii bir oyuncudur carlos ne yararı var takıma ileri çok fazla çıkıyo ama geri dönemiyo çabuk yoruluyo(bkz.henry'nin dünya kupası'ndan attığı gol) onun yüzünden cannavaro ve helguera yalnız kalıyo defansta neyse zaten bu adam fener gelmez bana göre de çoğu fenrli carlos u istemez ama fotomaç ta hergün getiriyo carlos u fenere
    yani pes doğrusu uğur boral ve carlos... bence şaka yapıyorsunuz ... veya kendinizi avutuyorsunuz ....

carlosun frikikleri ve yaptigi ortalar,hizliligi yeter.Vede tecrübesi,su anda carlos serbest kalsa eminimki bütün avrupa devleri carlosu almak icin birbirleriyle yarisirlar.iste bizim insanlarimiz carlos gibi bir efsaneyi hemen kücültüyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

Default R.Carlos ve Beckham yalanlaması

Fenerbahçe Kulübü, medyada yer alan transfer haberleriyle ilgili açıklama yaptı.Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, son günlerde çeşitli gazetelerde başta Roberto Carlos olmak üzere David Beckham gibi bazı yabancı futbolcular ile görüşmeler sürdürüldüğü iddia edildiğine dikkat çekilerek, şöyle denildi:''Her şeyden önce Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Türkiye Futbol Federasyonu'nun koyduğu kurallar gereği başka bir yabancı oyuncu daha oynatma hakkı yokken bu tür transfer görüşmeleri yapıyor olması mümkün değildir. Öte yandan sözde transfer görüşmeleri konusunda ortaya atılan rakamlar da son derece rahatsız edicidir. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün transfer politikaları konusundaki tavrı, tutumu ve halka açık bir kurum olarak bütçesi bellidir.

Turkcell Süper Lig'de lider konumda, Fortis Türkiye Kupası'na galibiyetle başlamış, UEFA Kupası'nda iddiası bulunan, futbolcusundan teknik direktörüne, yönetiminden taraftarına büyük bir uyum ve heyecan içerisinde mücadelesini sürdürmekte olan Fenerbahçe Spor Kulübü hakkında zaman zaman basın yayın kuruluşlarında doğru olmaktan uzak, taraflı ve yanlış haberler yapılmasını üzüntü ve hayretle takip etmekteyiz. Adeta son günlerde camiada yakalanan bu olumlu havayı dağıtmak amacıyla, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü, başkanını ve camiasını rencide etmeye, zarar vermeye yönelik haberlerin yapılmasını üzüntü verici bulurken, bu haberlerin altına imzasını koyan basın yayın mensuplarının da doğru haber yapma konusunda daha dikkatli davranmalarını bekliyoruz.''

Açıklamada ayrıca, Fenerbahçe Kulübü'nün basın yayın kuruluşlarının haber alma hakkına sonuna kadar saygı duyduğuna dikkat çekilerek, ''Kulübümüz yeni uygulamalar, kurduğu iletişim direktörlüğü ve politikaları ile doğru ve tarafsız olarak haber yapma hakkını kullanan basın mensuplarına ve yayın kuruluşlarına elinden gelen destek ve yardımı sonuna kadar vermeye devam edecektir'' denildi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben carlos u 2 yıldır beğenmiyorum çok kötü bi oyuncu haline geldi carlos hızlı mı ne hızlısı tekrarlıyorum bence uğur boral daha iyidir carlos dan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

paconunda dedigi gibi sadece kendinizi avutuyorsunuz ugur boral carlostan iyiyse bizim murat ocak dünyanın en iyi sol kanat oyuncusudur...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sizin murat ocak,mustafa keçeli ve celaleddin den kötü bence

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehirden

Bence gelmek istiyor da,Fenerbahçe veya başka kulüpler ona teklif götürmeyince öle şeyler diyor
    Bir adam gördüm kaşları kara

Bir kadın gördüm ağlıyor hıçkıra hıçkıra

Bu ağlamaları herkes duysun

Duysunda biraz şükretsin

Nesil
    2006
    Yer
    İST

Quote Originally Posted by Juninho_paulista View Post
    Şahsım adına Carlos'u istemiyorum zaten adam daha kaç yaşına kadar oynayacak. daha genç yıldızlar bulmamız lazım..
    zaten istesende fener e gelmez

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri