bugün saat 20:00 de az kaldı yedek ağırlıklı bi kadro olcak fenerde bakalım kendilerini ne kadar göstercek bizim yedekler ayrıca paf takımdanda 3-4 oyuncu götürülmüş
bugün saat 20:00 de az kaldı yedek ağırlıklı bi kadro olcak fenerde bakalım kendilerini ne kadar göstercek bizim yedekler ayrıca paf takımdanda 3-4 oyuncu götürülmüş
Maç sıkıcı da olabilir heyacanlıda çünkü hiç izlemediğimiz futbolcular izleyecez maçı merak ediyorum.
paf takimdaki oyunculari merak ediyorum ..
sivas alırmı diyorumm ama alıcak gücü yokk,fener alırrr![]()
Servet oynuyosa kesin yeneriz![]()
bu mac berabere mactan sonra gorusuruz cunku fenerbahce yedek oyunculara cok sans vermedıgın ıcın cogu oyuncuları formsuz ve bu yuzden bu mac berabere 1-1
Kezman, Alex, Appiah, Lugano, Tümer ve Tuncay
bunlardan iki tanesi olsa fb maçı alırdı,bence de berabere..
vay soktayim fenerbahce 2=0 onde
maçı izlemiorm.. yedek takım çıkmış ya!! öff..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
ya arkadaşlar maç iyi güzelde alex koşmuyor hiç
bu arada saha şuan rizeninkinden berbat
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
"YÜCE ATATÜRK"
3 oldu ........
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
Fenerbahcenin bu macta galip gelecegini hic sanmiyordum
niye kine..........
4 deivid golllllllll
Maçın skorundan çok yapılan değişiklikler beni mutlu etti. Belki çok dakika bulamadılar ama oyuna girmek bile onlara yetmiştir. Ben izlerken onların oyuna girmesinde mutlu oldum.
Atılan goller güzeldi, ben daha fazla olur düşencindeydim ama olmadı. Beni sevindiren bir başka olay da Serdar'ın formu oldu. Uzun zamandır oynamayan bir kaleci ve bugün yapması gereken herşeyi yaptı. Bence önümüzdeki maçlarda Zico onu da rekabete sokmalı. Bugünkü maçta bana güven verdi. Moralleri arttıracak bir skor, Zico'ya kadro seçiminde Allah kolaylık versin diyorum...
"YÜCE ATATÜRK"
maçı izleyemedim en çok göze batan oyuncu kim oldu? bide deivid yine 3 tane mi attı?
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
fenerbahce gercektende son haftalarda cok iyi futbol oynuyor,insallah bu futbolu galatasaray macinda oynayamazlar
ayrica deivid de son maclarda gol makinesi oldu,simdi ben deivid ile kezmanin beraber oynayacaklari besiktas macini bekliyorum,eger o macta deivid kötü performans sergilerse sezon sonu kezman yada deivid yolcu.
tebrikler...
2 Deivid 2 Semih attı. Semih ilerde tek oynadı Deivid Alex'in mevkisindeydi. Bi ara defansa gelip top çıkardığını falan gördüm. Eski maçlara göre daha mücadeleciydi.
Semih'i beğendim, o da çok hareketliydi, Olcan iyi mücadele etti. Defansta ÖNder iyiydi. Can pek iyi değildi. Serdar hatasız oynadı, kaleye gelen tüm topları tuttu. Kemal son oynadığı maça göre daha iyiydi. Aurelio biraz tutuktu bence. Deniz aynı kötü değildi. Ümit yine bindirmeler yaptı.Kerim pek oyunda gözükmedi. Genel olarak defansif yönden aksaklıklarımız vardı ama mücadele iyiydi. Önceki mesajımda da belirtmiştim Zico'nun işi zor...
"YÜCE ATATÜRK"
2 semih ve 2 deivid atti. helal be zicoya ve fenere. maci gormedim fenerbahce nasil oynadi, kosan ve mucadele takim olmustur herhalde. fenerbahce iy forum tuttu hep farkli yeniyorlar. insallah biz yeneriz feneri .
sekopej can konusu hariç katılıyorum can'da yapabileceğini yaptı hatta bi pozisyonda son anda adamın önüne geçti rahat bi maçtı
F.Bahçe'nin ne kadar iyi oynamaya başladığının kanıtı bu olsa gerek daha bir kaç ay önce as kadrosuyla berabere kaldığı maçta dün yedek kadrosuyla hiç zorlanmadan yeni. Bu havada bu zafer gerçekten iyi oldu.
Beşiktaş ve Palermo maçını iple çekmeye başladım ben.
fener bu sene alır götürür...yedek kulubesindeki adamları bile süper ligde her takımda ilk 11 oynar o kadar diyeyim yani...güzel maç oldu gerçekten olumsuz havaya rağmen seyir zevki yüksekti.gerçi arada top gözükmüyodu ama olsun=)
serkancım bence imzana deividin de gollerini ekle=)
semih yine klasik semih gollerini attı=)