1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Zico tavan yaptı

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Default Zico tavan yaptı

Zico tavan yaptı
    Brezilyalı hocanın Fenerbahçe'deki başarısı Avrupa'nın diline dolaşırken, İspanyol basını "Zico'nun rüyası gerçek olmak üzere. Gelecek sezonki adresi İspanya. Çok az kaldı" iddiasında bulundular

MEHMET ÇİFTÇİ

İspanyol basını Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'yu yere göğe sığdıramazken, Brezilyalı hocaya olan taliplerin her geçen gün arttığını savundu.
    Gazeteler, "İspanya'da takım çalıştırmayı hayal eden Zico'nun rüyası gerçek olmaya çok yakın" yorumlarını yaparken, sezon sonunda Brezilyalı hocanın büyük olasılıkla İspanya'ya geleceğini iddia ettiler.
    Fenerbahçe'nin, Zico yönetiminde 1.5 yıl içinde adeta zirveye ulaştığını kaydeden gazeteler, takımın başarısında son dönemlerde yapılan kaliteli transferlerin de büyük rol oynadığının altını çizdiler. Özellikle Roberto Carlos'un gelmesinden sonra Fenerbahçe'deki havanın değiştiğini kaydettiler.
    Marca Gazetesi, Beşiktaş'ın Liverpool karşısında aldığı 8-0'lık mağlubiyetin ardından Fenerbahçe'nin PSV'yi yenmesini "çirkin ve güzel" başlığı ile karşılaştırdı.
    Diarioas gazetesi, "Fenerbahçe bir üst tura adım adım yaklaşıyor" başlığını kullandı. Gazete, Zico'nun oynattığı futboldan övgüyle bahsederek "Hocanın gelecek sezonki adresi İspanya. Çok az kaldı" iddiasında bulundu.
    El mundo Deportivo Gazetesi, "Roberto Carlos ve Zico, Fenerbahçe'de tarih yazıyor" başlığı altında sarı-lacivertli kulübün, bu sezon gösterdiği başarıyla Şampiyonlar Ligi'nin en flaş takımı olduğunu ifade etti.
    Sport gazetesi ise, "Fenerbahçe işi ciddiye alıyor" derken, sarı-lacivertli ekibin Avrupa'da şakasının bulunmadığını yazdı. Zico, Alex ve Roberto Carlos'tan oluşan takımın gün geçtikçe bir yıldızlar topluluğuna dönüştüğünü kaydeden gazete, Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en güçlü 16 takımı arasına girdiğini, ilk sekize yükselmesinin bile artık normal karşılanması gerektiğini savundu.

KAYNAK : milliyet spor

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Sport gazetesi ise, "Fenerbahçe işi ciddiye alıyor" derken, sarı-lacivertli ekibin Avrupa'da şakasının bulunmadığını yazdı. Zico, Alex ve Roberto Carlos'tan oluşan takımın gün geçtikçe bir yıldızlar topluluğuna dönüştüğünü kaydeden gazete, Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en güçlü 16 takımı arasına girdiğini, ilk sekize yükselmesinin bile artık normal karşılanması gerektiğini savundu.

KAYNAK : milliyet spor
    bencedeeeee

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Düne kadar yerden yere vurulan Zico şimdi tavan yaptı.Vay beee

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Kerem bu çok normal kötü yönetirken eleştireceğiz iyi oynadığında öveceğiz heryerde bu böyle !

Bu arada Zico gitmez bi yere.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sezon bası olsa gitsin derlerdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim medyamızı hic bi şekilde ciddiye almıyorum. Herşey günlük, hepsi suni gündem. Yazıcak bişi bulamıyorlar bugun kimi eleştirelim, bugun kimi şişirelim bunu konuşuyorlar. 2 güne kadar yerden yere vurdukları beğenmedikleri taa ilk günden yollamaya kalktıkları Zico şimdi kahraman ilan edildi.

Zico'yu bi kaç nokta dışında geldiği günden beri savunmuşumdur. Bence ileride şu ankinden daha iyi bir hoca olacak. En az 5 sene içerisinde ispanya yada italyada büyük bir klüp çalıştıracaktır.

Valla yaptı güzel işler yapıyor son zamanlarda istikrarlı bir kadro oluşturdu...
    Derbilerdede çok başarılı...

Ama ligin 2.döneminde başrolünde olduğu 2hata yaparsa yerden yere vururlar adamı yine...

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Fener'in şu an ki durumu Zico'nun değil Kezman'ın eseridir. Beceriksizin teki olduğu konusundaki fikrim yine aynı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hayat bu normal bir şey "VAY BEE" diyecek bir şey yok

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Sezon bası olsa gitsin derlerdi

Sezon başı da isteyeni olmazdı Emrah
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

1 ay falan sonra Zico için neler söylenecek bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adamı eleştirirken bu günlerin geleceğini tahmin etmek ne mümkün.O zaman böyle bir şey desem millet dalga geçerdi.Doğruya doğru.Şimdi kahraman oldu.Geçmişte bende kendisi hakkında bayağı sallamıştım.Hata yapmışım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Deniz için de aynı şey geçerliydi.Ancak şimdi en güzel futblounu oynuyor sahada. Kendini geliştirenleri takdir etmek gerekir. ''Vay beee'' demek gerekmez...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Hayat bu normal bir şey "VAY BEE" diyecek bir şey yok
    Futboldan bile anlamıyor,teknik direktör falan değil dediğiniz adam bu kadar kısa zamanda futbolu öğrenirse ben ''VAY BEE'' derim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Futboldan bile anlamıyor,teknik direktör falan değil dediğiniz adam bu kadar kısa zamanda futbolu öğrenirse ben ''VAY BEE'' derim...
    Fenerbahçenin bu başarısı onun futbol bilgisiyle alakası yok zaten kadromuz avrupanın en iyi kadrolarından birine sahip Ziconun payı çok az ... Fenerbahçe avrupada Tava yaptığı için Zizo da bunun faydasını görüyor olay bu

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    1 ay falan sonra Zico için neler söylenecek bakalım.
    Ben şimdiden söyleyeyim dostum ;

Galatasar'dan sonra CL'de üst tura çıkan ilk takım FB oldu. ( Olacak ) ( Türkiye'de tabi. ) Zaten bundan sonra ne denildiğini kestirmemek güç değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Fenerbahçenin bu başarısı onun futbol bilgisiyle alakası yok zaten kadromuz avrupanın en iyi kadrolarından birine sahip Ziconun payı çok az ... Fenerbahçe avrupada Tava yaptığı için Zizo da bunun faydasını görüyor olay bu
    Bence yanlış düşünüyorsun.Zico'nun eleştirdiğimiz sistemi üzerinde ısrar sonucunda takım sisteme alıştı.Sistemde takım için uygun bir sistem olunca bu başarılar geldi.Zico'nun payı dediğin kadar az değil bence.

He Zico bu sistemin Tsl için olanını geliştirse Fenerbahçe ligde daha başarılı olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bence yanlış düşünüyorsun.Zico'nun eleştirdiğimiz sistemi üzerinde ısrar sonucunda takım sisteme alıştı.Sistemde takım için uygun bir sistem olunca bu başarılar geldi.Zico'nun payı dediğin kadar az değil bence.

He Zico bu sistemin Tsl için olanını geliştirse Fenerbahçe ligde daha başarılı olur..
    Fenerbahçenin bu kadrosu olmasa bu sistem ne yapacaktı ? Bizim kadromuz CSKAdanda PSVdende iyi gruptan çıkmamız mucize filan değil zaten... Sisteme gelince Fenerbahçe daum zamanın sonlarından doğru haftalarca o sistemle oynuyordu ayrıca zico 442 denedi olmadı 352 denedi olmadı 451de mecburen kaldı ..
    Benim düşüncelerimde değişen bir şey yok Zico fenerbahçenin mükemmel kadrosunun kaymağını yiyiyor Bize daha iyisi lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zico aynı kadro ile başarısız sonuçlar alırken sorun kimdeydi o zaman?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bizim avrupa karşılaşmalrında ve derbilerde başarılı olmamızn tek sebebi var oda rakibimizde bizmi gib futbol oynamak istediği için anadolu klüpleri 1 kaleci 9 defans tek forvetle oynadıkları için o maçlarda zorlanıyor ama bize karşı bizim gibi oynayan takımları yenebiliyor ve bu maçlarda seyir zevki verebiliyoruz buda bizim kadromuzun kalitesini açıkça gösteriyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Zico aynı kadro ile başarısız sonuçlar alırken sorun kimdeydi o zaman?
    Başarısız sonuç derken Türkiye ligini kastediyor olmalısın o zaman da Youtubeye girip Rıdvan Dilmeni dinlemeni öneririm sorularının cevabını fazlasıyla bulursun

Nesil
    2006

Her zaman destek çıktım, Zico Fenerbahçe'ye gelmiş geçmiş en iyi hocalardan birisi olacaktır. Daha çok zafer ve kupa kazanacağız... I LoVe YoU ZiCo

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet o yorumum yanlıştı.Çünkü dediğim şeyi kendim bir önceki mesajımda söylediklerimle açıklamıştım.Ligde bu taktik pek tutmuyor.Doğrudur.Zaten o yüzden Zico hoca değil deniliyordu.

Ama o taktiğinde ısrarlı olmasa Avrupadaki başarıda olmazdı.Zaten taktiği bir değiştirdi takım sudan çıkmış balığa döndü.Bu başarıda Zico'nun payı takıma sistem oturtmasıdır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

I Love You '' Zico '' .

isler suan iyi gidiyor, biraz tokezlerse Fenerbahce yine tepkiler artar bu her takimda olan birsey zaten.

Zico'nun son aylardaki cikisi acik ve net, ilk geldigi gibi pasif bir futbol oynatmiyor. Oyuna zamaninda mudahale etmesini ogrenmis basta..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Zico gelecek 10 yıLda avrupa'da sayılı teknik adamLardan biri haLine geLecek.Buna inanıyorm Fenerbahce'yede cok şey kattı ve katacak.

I LOVE YOU ZİCO

Zico kendisini baya bi gelistirdi dogru ama ben yine de bu kadar abartilmamasini istiyorum.Diyelim Kezman cezali olmasaydi Semih`i alacakmiydi ? Deivid Cl macinda cezali olmasaydi Kazim`i oynatacakmiydi ? Bence hayir.Ozaman tepkiler devam edecekti...

Biraz da olaylar Ziconun lehine isliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kazanırsan kralsın, kaybedersen yalansın..

Eu te amo Zico*

Zico'ya geçen senenin başında geldiği ilk günden beri güveniyordum.Beni yanıltmadığı için çok mutluyum.
    Zico ile birlikte daha nice zaferler yaşamak dileğiyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kazanırsan kralsın, kaybedersen yalansın..
    Doğanın kanunu...

Mesaj Yetkileri