1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Galatasaray'a Emirates müjdesi

Default Galatasaray'a Emirates müjdesi

Emirates müjdesi

Riva projesini sonuçlandırmak için Dubai’ye giden Canaydın’ın, dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden olan Emirates ile masaya oturduğu öğrenildi.
    07.11.2006

Fanatik DUYURMUŞTU!
    Galatasaray Yönetimi, tarihi bir anlaşmaya imza atmak üzere... Başkan Özhan Canaydın’ın, İkinci Başkan Adnan Polat ve eski Ekonomi Bakanı olan yönetim kurulu üyesi Işın Çelebi ile birlikte Dubai’ye, Riva projesini sonuçlandırmak için gittiğini FANATİK, okuyucularına duyurmuştu. Canaydın ve ekibinin Dubai’de, dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden olan Emirates ile masaya oturduğu öğrenildi. Sermayesi Araplar’a, yönetimi İngilizler’e ait olan Fly Emirates, tam anlamıyla para basıyor!

Para yağacak para!
    Dolar milyarderi Abramovich’in sahibi olduğu Chelsea’ye bile forma reklamı veren Fly Emirates, Arsenal’in 500 milyon dolara mâlolan yeni sahasını da yaptırıp, stada Emirates Stadium adını vermişti. Arsenal’e 15 yılda 180 milyon dolarlık nakit aktaracak olan şirket, Riva için ise şimdiden 200 milyon doları gözden çıkardı. Emirates bununla da kalmayıp, Seyrantepe’de yapılacak olan yeni stada ismini verip, çeşitli sponsorluk anlaşmalarıyla Aslan’a para yağdıracak.

Raşit ALTUN

Bu da Fotomaç ın Haberi

Dubai ümidi

Başkan Canaydın ve Adnan Polat, Riva Projesi için Dubai'li zenginlerle anlaşma zemini arıyor.

Bu kez olacak gibi
    G.Saray'da Çaykur Rizespor maçına gitmeyen başkan Özhan Canaydın ile yardımcısı Adnan Polat'ın Riva Projesi için Dubai'ye çıkarma yaptığı öğrenildi.Eski bakan Işın Çelebi'yi de yanlarına alan ikilinin, Riva için Dubai'li bir konsorsiyum ile görüşme yaptıkları öğrenildi.
    Pazarlığın sürdüğü bildirildi.

Hedef 150 milyon $
    Anlaşma sağlanırsa projeden Cimbom'un kasasına en az 150 milyon dolar girmesi bekleniyor. Adnan Polat'ın, "2007 yılına borçlardan kurtulmuş olarak girersek, kimse şaşırmasın" açıklamasının bu projeye dayandığı ifade edildi. G.Saray, Riva için daha önce TOKİ ile anlaşmış, ancak kongreden onay alamamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

galatasaray için çok büyük bi şasn

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu projenin olması müthiş birşey galatasaray için

insallah bu proje gerceklesir ve kulübümüz büyük bir kazanc saglar

inş. doğru bir haberdir. Gerçekleşirse çok süper olur da haberin doğruluk payı ne kadar o da tartışılır...

Eğer olursa harika olur...

Yanılmıyorsam Chelsea'nin sponsru da Emirates'ti..

Quote Originally Posted by mgungor View Post
    Eğer olursa harika olur...

Yanılmıyorsam Chelsea'nin sponsru da Emirates'ti..
    evet mustafa chelseanin da sponsoru emirates.

ayrica arsenalin yeni stadini emirates yapti ve stada kendi ismini verdi,ve stad mükemmel bizeede böyle stad yaparlarsa müthis olur

biz taraftarlar hep böyle umutlandırılıyoruz ama umarım bununda sonunda HÜZÜN olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Chelsea Fly Emirates le anlastıgında dünyanın en ii parasundan birini alıordu 1 inci unuttum simdi manu nun sponsoru sonra real felan gidiodu suan yanılmıosam hamburgunda sponsoru.Fotomac ada güvenmemek gerek ama harika hatta muhtesem olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok güzel bir haber. İnşallah gerçekleşir. Bu arada yalan olduğunu sanmıyorum. Çoğu gazete ve sitelerde gördüm bu haberi ben.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

gs için çok güzel bir haber umarım gerçekleşir
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Chelsea Fly Emirates le anlastıgında dünyanın en ii parasundan birini alıordu 1 inci unuttum simdi manu nun sponsoru sonra real felan gidiodu suan yanılmıosam hamburgunda sponsoru.Fotomac ada güvenmemek gerek ama harika hatta muhtesem olur

1.Juventus ile Tamoil Petrol şirketi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu haber super olmasi buyuk ihtimal gibi

galatasarayin bu kacinci anlastigi sirket her seferinde 1irisi vazgeciyor .. proje yatiyor ..

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Bildiğim kadarıyla Schalke nin sponsoru Gazprom en fazla para ödeyecek..

İnşallah doğru bir haberdir.. Eğer olursa çok sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

...... Emirates ile masaya oturduğu öğrenildi.
    bitmedi oturulan masaların, hayal aleminde çizilen projelerin sayısı
    anti 1615

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

sömürün arap ları çok güzel umarım olur.

fanatik ve fotomaç da bu haberı verdı haber sallama olsa 2 taraf aynı yerden sallamazlar ... genelde 2 gazete ağızbirliği yaptığı haberler doğru oluyor ... böyle bir olayın olduğuna ben inanıyorum ... ama hangi aşamada onu bilmek lazım belki sadece konuşulmuştur belkide anlaşmak üzeredir .....

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Artik GS nin projelerine kimse inanmiyor, inanamiyor. Somut bir seyler gormedikce de inanmayacak galiba taraftar.
    Yani laf degil icraat bekleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Chile - Santiago

Bu olay icraata binmez.

Dubai açıklaması bugün

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Dubai'den önceki gün döndü. Özhan Canaydın, Dubai'de; sarı-kırmızılı kulübün geleceği olarak görülen ve büyük maddi kaynak sağlaması beklenen Riva Projesi'nin hayata geçirilmesi için, önemli sermaye gruplarıyla görüştü. Galatasaray'ın başkanının Riva Projesi ile ilgili yaptığı görüşmelerde önemli adımlar attığı öğrenildi. Canaydın'ın önümüzdeki günlerde bu konu hakkında açıklama yapması bekleniyor.

Kaynak: Sabah

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bekleyip görmemiz gerek. Bu yönetim çok balık kaçırdı vallahi...

Mesaj Yetkileri