1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Galatasarayda Operasyon Basladı !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Galatasarayda Operasyon Basladı !!!

Kalli'nin gelişiyle başlayan değişim, devre arasında devam edecek. Bouzid ile Carrusca gönderilip; bir kaleci, bir stoper, bir de forvet transfer edilecek

Kontenjan 2+1
    Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından harekete geçen Galatasaray Yönetimi, teknik direktörlüğe Feldkamp’ın gelişiyle başlanan kadro değişimine devre arasında da devam etme kararı aldı. Bu doğrultuda Alman hocanın da onayıyla gönderilmesine karar verilen ilk isimler Cezayirli İsmael Bouzid ve Arjantinli Marcelo Carrusca oldu. Bu oyuncuların gidişiyle, Sarı-Kırmızılı ekipteki yabancı kontenjanı 2+1’e yükselecek.

Isaksson ısrarı
    Sarı-Kırmızılı yönetim; açılan bu yabancı kontenjanını bir kaleci, bir stoper ve bir de forvet alarak takviye etmeyi planlıyor. Adaylardan bazıları sezon başında ilgilenilen fakat bir türlü transfer edilemeyen isimlerden oluşuyor. Yurt içinden Manisasporlu kaleci Ufuk ve orta saha oyuncusu Selçuk İnan gündemde. Avrupa’da görüşülen ilk futbolcu ise; Manchester City’nin 26 yaşındaki file bekçisi Andreas Isaksson’du...

Song’a talip var
    Öte yandan bu sezon savunmada sigorta görevi gören Rigobert Song’a İtalya’dan talip olduğu öğrenildi. Serie C takımlarından Salamanca’nın, Kamerunlu futbolcunun menaceriyle temasa geçtiği ve resmi teklif sunmaya hazırlandığı kaydedildi. Song, Serie A’da mücadele ettiği dönemde bu ekibin formasını giyiyordu. Yönetim ise tecrübeli oyuncuyu bırakmak niyetinde değil; hatta sözleşmesini uzatmak için gün sayıyor.

Fanatik.......

[Galatasaray'a üç yeni yabancı

Sarı-Kırmızılı ekip, Ocak'ta kadroda operasyona gidiyor. Bouzid ve Carrusca'nın yerlerine 2 yabancı alınacak, boş kontenjana kaleci transferi yapılacak.

Galatasaray'da, Teknik Direktör Feldkamp'ın, Helsingborg yenilgisinden sonra sinyalini verdiği Ocak ayında yapılacak kadro operasyonunun yeni bir transfer harekatı olduğu ortaya çıktı.

Sarı - kırmızılı yönetimin, ilk planda, Feldkamp'ın isteğiyle alınan İsmael Bouzid ve bu sezon da bekleneni veremeyen Marcelo Carrusca'yı devre arasında göndereceği öğrenildi.

Bu futbolcuların yerlerine 2 yeni yabancı almaya karar veren yönetim, boş olan 7. yabancı kontenjanı için kaleci transferi yapacak.

Bir golcü alınacak

Galatasaray, Bouzid'in yerine stoper, Carrusca'nın yerine de golcü alacak. Savunmanın sağında yaşanan sıkıntıyı da gözönünde bulunduran futbol şubesinin, yurtdışında ciddi şekilde araştırma yaptıkları ve bazı isimlerle temaslara başladıkları ifade edildi.

Erhan Telli-Milliyet

Song bu takımdan gitmez..Kendiside Burda mutlu büyük ihtimal futbolu Türkiyede bırakır..Çünküğ Songda takımda kaptan olabilir yakında..Ben songun kaptan olmasını istiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Song’a talip var
    Öte yandan bu sezon savunmada sigorta görevi gören Rigobert Song’a İtalya’dan talip olduğu öğrenildi. Serie C takımlarından Salamanca’nın, Kamerunlu futbolcunun menaceriyle temasa geçtiği ve resmi teklif sunmaya hazırlandığı kaydedildi. Song, Serie A’da mücadele ettiği dönemde bu ekibin formasını giyiyordu. Yönetim ise tecrübeli oyuncuyu bırakmak niyetinde değil; hatta sözleşmesini uzatmak için gün sayıyor.
    Gülerim buna Adam bir 1.lig takımından 3.lig takımına gidermi yahu. Şöyle izah edeyim. Şu anda İbrahim Toroman Bağlum Belediye Spor'a gidermi? Gitmez. Aynı olay işte. Ayrıca Salamanca İspanyol takım değilmi yahu?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Song bu takımda kaptanlıgı hakediyor..Hemde Aslan Taklidi ona cok yakısıyor bence kendisi tamaslan...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Emurafu View Post

Song’a talip var

Fanatik.......
    Salamanca Ispanyol takimi.. Song Italya'da Salernitana'da oynadi..

Bazilarinin dili donmez Salernitana diyecegine Salamanca der. Bu haberi yazanin da parmagi donmemis herhalde...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Haklısın Ömer abi...İster Baska takımda oynasın..Song bu takımdan gitmez..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Song gitmez bir yere.Galatasaray'da devere arasında yine hareketli transfer günleri geçirceğe benziyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Vallahi şöyle bir düşününce.Song bir yere gitmez gider de 3. lig takımına gitmez.Carrusca taliba çok(ne buluyorlar anlamıyorum) hemen satılmalı.Bouzid hala ısrarla söylüyorum satılmamalı.Ama ille yabancı transferi yapıcaz deniyorsa ilk olarak o gönderilmeli.Diyelimki böyle bir ihtimal var.Alıcağın adam en az Serveti kesebilmeli yoksa yedekte sıkıntı yaratabilir.Carruscanın yerine alınacak adam G. Amerikadan olması gerekiyor.Ama bu sefer bayağ bir araştırlımalı yoksa Carrusca gibi elde patlıyabilir....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Caruscada kimse birsey bulmuyor neden gönderilmedi söylim sponsor karsı cıktı..Dediki zararım oluyor falandedi Yönetimde gönderemedi..Yani iyne sponsor işi var insallah gönderirilir..Bouzidde gönderilip songun yanına saglam adam gelecek insallah....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Servetin yerine iyi bir stoper ve kaleci alırsak gol yemeyiz neredeyse Serveti alan zihniyet pişmandır umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Carrusca ve Bouzid'i gönderip defans,kaleci ve forvet alırsa Gs yönetimi harika iş yapmış olur.Tabni gelecek futbolcuların kalitesi de önemli.

İsaaksson çok sağlam bir kaleci bence devre arası yüzde yüz alınmalı ayrıca Song artık Gs'de efsane futbolcular arasına girdi benim gözümde biryere gitmez başkan olacak adam valla Rigo

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Salamanca bir İspanyol takımıdır ve Song bu takımın formasını hiç giymemiştir..

Konuya gelince, transfer girişimleri doğru ancak çok zor şeyler bunlar. Song'un gitmesi gibi birşey söz konusu bile değil şu anda. Takımı o toparlıyor ve tam bir abi havasında. Kaptanlığı da hakediyor..

Öncelikle Emrah Allah rızası için şu yazı şeklini değiştir şeridi bitmiş daktilo gibi yahu...

Carrusca için her zaman çıkıyor bu tarz haberler ama değişen bir şey olmuyor...
    Kaleci konusunda bence de kesinlikle bir kaleci transfer etmesi lazım...
    Song'un takımdan ayrılıcağını sanmıyorum savunmanın belkemiği bir daha ekonomik şartlarda dahil olmak üzere Song gibi bir oyuncu bulması zor...

Seri C takımı Salamanca dikkat etmemiştim zuahah

Mesaj Yetkileri