1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Beşiktaş'ın puanları silinecek

Default Beşiktaş'ın puanları silinecek

Beşiktaş'ın puanları silinecek

Beşiktaş, inanılmaz bir ceza ile karşı karşıya. Bu ceza BJK'ya neden verilecek?

Hem ligde, hem de şampiyonlar liginde aldığı başarısız sonuçlarla eleştiri oklarının hedefinde olan Beşiktaş, FIFA’dan yeni bir yaptırımla karşı karşıya. Beşiktaş'ın puanları silinebilecek.

Başkan Yıldırım Demirören ile Menajer Sinan Engin, Ocak ayındaki ara transferde yeni transferler yapacaklarını sık sık dile getirmesine rağmen, bunun pek de mümkün olamayacağı iddia edildi. Çünkü, Siyah-Beyazlı Kulüp, hâlâ İspanyol teknik adam Vicente Del Bosgue’ya faizleriyle birlikte 8.5 milyon Euro tazminatı ödemedi.

PUAN SİLME DE VAR

Şampiyonlar Ligi gelirleri bloke edilen Beşiktaş’ın daha ağır yaptırımlarla karşı karşıya olduğunu belirten bir Futbol Federasyonu yetkilisi, “İlk önce transfer yapma hakkı ellerinden alınabilecek. Yani Ocak ayındaki ara transferde Beşiktaş kulübümüz, transfer yapamayacak. Yaptırımların daha da ileri götürülmesi söz konusu. Turkcell Süper Ligi’nde puan silmeden, küme düşürülmeye kadar gidebilecek bir süreç de var” diye konuştu.

AYNI CEZA GALATASARAY'A DA UYGULANMIŞTI

Beşiktaş’ı bekleyen ağır yaptırımların bir benzeri, Galatasaray’a uygulanmıştı. FIFA, Uluslararası Spor Mahkemesi’nin (CAS) Brezilyalı futbolcu Felipe Jorge Loureiro’nın alacaklarının ödenmesiyle ilgili kararı uygulamadığı gerekçesiyle 23.12.2003 tarihinde Sarı-Kırmızılı kulübe transfer yasağı getirmişti. Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ne katılım payı olarak 3 milyon euro, her maç için de 400’er binden toplam 2 milyon 400 bin Euro alması gerekiyor. Ancak bu paralar bloke edilmiş durumda.

Kaynak: Akşam

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İşler iyice kötüye gidiyor....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Demirören'e paralı başkan diyenlere demek istediğim buydu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir gemiyi iki reis batırır.(türk atasözü) Demirören - Sinan Engin
    Git gide kötüye gidiyor Beşiktaş. Birde Puanları silinirse daha berbat bir duruma gelicekler.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İş puan silmeye kadar gelirse yönetimin sokağa çıkcak yüzü olmaz.Ben böyle bişey olacağına inanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Banada biraz sallama geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haber doğru Uefa belli aşamalar sonucunda Beşiktaşın puanlarını silebilir daha önce bir çok spor programıda bu konuyu işledi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bana sallama gelmedi..Çünkü Fifanın kuralları belli.....

Kural uygulanır mı bilemem, ama bu sene Beşiktaş' ın başına gelenler gerçekten çok üzücü.
    Umarım bu durumdan en kısa sürede kurtulurlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

FIFa veya Uefa, TFF değildir. Adamın ruhunuda alır. Beşiktaşlılık duruşu o kadar taraftar dinlemez. Parayı ödemezlerse olacağı bu. Allah sonlarını hayır etsin. Hani yazık oldu felan diyemiyorum açıkçası. Bütün takımlarımız bu duruma düşüyor. Onlar ders çıkarmıyorsa yazık olunacak birşey yok demektir.

Nesil
    2006

Ligde ki puanlar düşebilir sorun değil. Ama Avrupa'da sildirtmem.

Beşiktaş yönetimin bu noktaya gelmesi kötü oldu. Beşiktaş'ı maddi olarak büyük zarara sokabilir. Bu arada Beşiktaş yönetimi bu günleri düşünmeden nasıl olduda bu kadar büyük bir tazminatta evet dediler.

Beşiktaş'ın en kötü yöneticilerini seçseler sanırım Yıldırım Demiröeren ekibi ilk sıralarda yer alır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dava süreci hala devam ediyormuş.Henüz sonuclanmadı diyor tam olarak Beşiktaş'lı yöneticiler.Yalan haber..

Puanımızı sildirtecek kadarda kötü yöneticilerimiz yoktur.

Ben işin puan silmeye kadar gideceini zannetmiyorum. Bir yerden para bulurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Silinsinde bari öyle kurtulalım bu iş bilmezlerden..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

TFF olsa güler geçerdim ama FIFA eger sorun olursa siler..ama ben işin bu kadar ilerleyeceğini zannetmiyorum..Olay daha fazla büyümeden kapatılır

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Besıktas Transferden Önce Su parayı ödeyip bir kurtulsun..Her zaman karsısına cıkıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

aldığımız parayı niye bloke ediyorlarki versinler del boskeye...üstünüde yönetim tamamlasın artık....

Mesaj Yetkileri