Geçen Akşam evde oturuyorum pat telefonum çaldı..Bi baktım mesaj lan dedim bana kim mesaj atarSonra bı baktım avea bı numara Mesajın basında ise Kardesım naber Tsı den Mehmet yazısı..Megerse bızım Fenerbahçeli Mehmet numarasını degıstırmıs onu haber verecek hemde muhabbet edecez..Ne bılım ben dusunsenıze netten tanıstınız bı ınsan sonra numaranı falan verıyosun ve gun gelıyor sızı arıyor soruyor sen onu arıyosun soruyosun..Bunu nıye anlatıyorum Mesela cok fazla arkadaslık sıtesı var yonja cart curt bende uyeyım bu sıtelere ama hangısınde var bunlar..Hangısınde tel. gorusuyoruz hangısınde bı yerde bulusup cay ıcıyoruz yemek yıyoruz..Hangısınde sehırlerde bulusma oluyor hıcbırınde buda bızım bır aıle gıbı oldugumuzu gosterıyor bence..
Tabi bu sadece benim fikrimde değil..Mehmetede söyledim aç olum konuyu dediHarbiden aile gibi olduk dedi..Hatta biz yazın buluşacaktık Mehmet ile bizde kalacaktı ama benim sınavlar engel oldu..Burdanda anladığımız gibi her ne kadar sanal ortam densede bazen dostluklar bazende dusmanlık sevıyesınde arkadaslıklar dogabılıyor..
Bu arada Mehmetin herkese Selamı var..