Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Gerçekten Bir Aile Olmuşuz

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Thumbs up Gerçekten Bir Aile Olmuşuz

Geçen Akşam evde oturuyorum pat telefonum çaldı..Bi baktım mesaj lan dedim bana kim mesaj atar Sonra bı baktım avea bı numara Mesajın basında ise Kardesım naber Tsı den Mehmet yazısı..Megerse bızım Fenerbahçeli Mehmet numarasını degıstırmıs onu haber verecek hemde muhabbet edecez..Ne bılım ben dusunsenıze netten tanıstınız bı ınsan sonra numaranı falan verıyosun ve gun gelıyor sızı arıyor soruyor sen onu arıyosun soruyosun..Bunu nıye anlatıyorum Mesela cok fazla arkadaslık sıtesı var yonja cart curt bende uyeyım bu sıtelere ama hangısınde var bunlar..Hangısınde tel. gorusuyoruz hangısınde bı yerde bulusup cay ıcıyoruz yemek yıyoruz..Hangısınde sehırlerde bulusma oluyor hıcbırınde buda bızım bır aıle gıbı oldugumuzu gosterıyor bence..

Tabi bu sadece benim fikrimde değil..Mehmetede söyledim aç olum konuyu dedi Harbiden aile gibi olduk dedi..Hatta biz yazın buluşacaktık Mehmet ile bizde kalacaktı ama benim sınavlar engel oldu..Burdanda anladığımız gibi her ne kadar sanal ortam densede bazen dostluklar bazende dusmanlık sevıyesınde arkadaslıklar dogabılıyor..

Bu arada Mehmetin herkese Selamı var..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Bence bunun en güzel sebebi burası tanışma sitesi değil... Herşey kendiliğinden oluşuyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynısı benim Mertcan ve Kerem içinde geçerli (:

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Bence bunun en güzel sebebi burası tanışma sitesi değil... Herşey kendiliğinden oluşuyor...

Doğru o da var..Bak bu açıdan düşünmediydim çünkü ark.. Sitelerinde herken yalan =)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Budur beni bu siteye baglayan

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gerçektende doğru

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

aynen öyle ben de Giresun'a gittim Murat abiyle buluştuk maça gittik felanO da Ordu'ya gelince buluşcaz.Burdaki arkadaşlık çok güzel

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Arkadaşlık ortamı sağladığı gibi, düşmanlıklarda doğurabiliyor. Biz insanlar birbirimizi kırmaktan ne yazık ki vazgeçemiyoruz. Bu forumdan çok insan ile konuşup kaynaştım. Kimisi sırtımdan vurdu kimisi ile hala konuşup muhabbet ediyoruz. En önemliside bu forumdan kazandığım arkadaşlık abilik kardeşlik duygusu buraya beni daha da çok bağladı.

ve hepinizi ben kendi adıma konuşayım ;

tanıdığım için çok mutluyum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Turgut'u çiflikte bi yakalasam bende görüşücem ama yok bi türlü karşılaşamıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burayı çok seviyorum.Ara sıra Fanatiklik yüzünden tartıssakta sonra pişman oluyoruz bunlara hiç gerek yok diyoruz.Cok seviyeli muhabbetlerimiz oluyor.Makaramızıda yapıyoruz,Futbolda konuşuyoruz,Sorunlarımızı paylasıyoruz arkadaşlıkta kuruyoruz..

Daha ne olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bir kaç ay oldu, yanılmıyorsam 6-7 ay fakat benim buradan edindiğim arkadaş, abi - kardeş sayısı üye olduğum ayı da geçti Tabi istatistiki değerler hiç mi hiç önemli değil. Önemli olan gerçek dostluğu SANAL alemde yaşayabilmek.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnanın benim gerçek hayattan daha fazla samimi arkadaşım var Tsi'de.Bilgisayara oturduğumda ilk yaptığım şey Türksportal'a girmek.Burası gerçekten kendisine çekiyor insanı.Bunda arkadaşlık ortamınında payı çok fazla.Her ne kadar sanal ortam desekte..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Turgut'u çiflikte bi yakalasam bende görüşücem ama yok bi türlü karşılaşamıyoruz.

Serhat yarın paso Çiftlikdeyim kardeşim..Çarpışırız kesin..Bak Beyaz Evin olduğu tarafdan yürü =) Karşı taraf biraz dar biz 3 uzun sığmıyoruz oraya =)

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Sabahın 7:30'unda Ahmet'i bizim evin önünden geçerken görüyorum.Sonra heyt be bu çocukla ben internetten tanıştım işe bak diyip şaşırıyorum.Hiç aklıma gelmezdi yahu.Çok yakın zamanda Yalova buluşması düzenlemeyi düşünüyoruz.Artık 2-3 kişiyle ne kadar buluşma olursa.Siteye de ekleriz...

Sitemizin farkı bu bence hiç bir sitede bu ortam yok.......

Nesil
    2006

Bendede çoğu kişinin numarası vardı ama tele format atılınca hepsi gitti, hattıda değiştirdim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Erdem abiyle az msjlaşmıyoduk Tel'den. Çoğu kişiyi abim-kardeşim gibi severim.Bazılarını yeri bende apayrı.1 senedir bu forumdayım.Herkesi az-çok tanıyorum.Çoğu çok iyi insan.Böyle bir insanlarla aynı ortamda bulunmak çok güzel.Kimi zaman tartışma,kimi zaman şamata yaptık.Tam bir aile olduk.İnş.böyle devam ederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

gerçektende aileyiz zaten.. Hani derler ya biz bir aileyiz die.. Aynen öyle işte..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ahanda Baş rolü paylaşan Kardeşim gelmiş..Ama ben kaçar =) Evdeb çağrılmadan ben gideyim =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

nere turgut yaf... ben yeni geldiydim.. Neyse ailen kızmasın sana sonrada görüşürüz..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hiçbir sitede böyle bir ortam yok.İşte TSI'nın farkı.Bu siteyi bu yüzden çok seviyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Burdaki ortamı hiçbir yerde bulmadım.

Gerçekten aile gibiyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet tam bir aile gibiyiz.Bu site sayesinde yaklaşık bi 50 tane abi ve arkadaşlarım var.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Sitede ilk böyle aile ortamını biz sağladık "böbürlenme mod"
    eray , yücel , çağrı ben..bazen aydın abi..
    msnde konuşma şu
    eray: olm canım sıkılıyo
    eren: hadi çık 1 saate tophanedeyim
    eray:ttamam
    yani tamamen normal arkadaş gibi.. devamlı buluşurduk , yemekler , halı sahalar , futbol maçları , tophane gezmeleri , taksim takılmaları falan..
    biz bir aile gibiyiz zaten..

Turksportalın farkı bu..
    not:sanırım sitekilerle reelde en çok görüşmüş kişiyimdir.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Gerçekten aile olduk..

Bu sitedeki ortam başka hiçbir yerde yok.Arkadaşlık ortamı çok iyi.Çoğu kişiyi abim-kardeşim gibi severim bende.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Allahım sen şu Serhatı çıkar bugün karşıma =) Serhat Çiftlikden beyaz ev tarafından devam kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Siz gezin Çiftlikte bakayım ben 2 'nizi de enseleyecem bir gün orada

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tabii ki aile ortamı gibi de yonja'nın da hakkını yememek lazım ama. Ben orda tanıştığım, uzun zaman konuştuğum kişilerle buluşuyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Tabii ki aile ortamı gibi de yonja'nın da hakkını yememek lazım ama. Ben orda tanıştığım, uzun zaman konuştuğum kişilerle buluşuyorum.

Can yapma yonja alemi hep yalan =)

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Siz gezin Çiftlikte bakayım ben 2 'nizi de enseleyecem bir gün orada

Gel kardeşim gel..Ama bize bi nasip olmadı valla gezmek..Yani Serhatla gezmek nasip olmadı

Gelirken Efeyide getirsene

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri