sanirim beraberlikle sonuclanir
sivasın son galibiyetınden sonra bu maçıda alabilir diye düşünüyorum..
Berabere bitmez diye düşünüyorum. Ya Sivas güler ya da Trabzon..![]()
bu mac berabere biter diye düsünüyorum.eger bi taraf kazanirsa o da sivasspor olur.besiktas macinda gördük ne güzel top oynadilar.
trabzon 1-0 mağlup oldu..sıvasın golünü balili attıı.
maç sivasın hakkıydı zaten...bal gibi gollerini yediler adamların...
Sivaspor yendi. Traboznu kötü günler bekliyor birde haftaya F.Bahçe maçı sonrası bir mağlubiyet alınırsa işler daha da kötü olacak.
trabzona guluyorum sadece ziya dogan gidebilir
Böylelikle; Milan'a uygulanan slogan aynı şekilde Trabzon için de söylenebilir. Trabzon kümeyeee!![]()
Ziya Doğan gider artıkAdam gibi adam Ziya Doğan pankartından sonra tribünler "Ziya Doğan istifa" diyebilecekler mi acaba?
![]()
trabzon her geçen hafta kötüye gidiyor.Bakalım daha neler olacak
ne diyelım hayırlısı![]()
bilmiyorum ama trabzon un hali hiçte iyi değil
Trabzonspor'un Durumu iyi değil bugünki maçtadada gol pozisyonları epey kaçtı bazen sivas bazende trabzon kaçırdı..
trabzonspor gercekten cok kötü bir yere dogru hizli adimlarla ilerlemeye devam ediyor.ben haftalardir söylüyorum ayni lafimi bugüünde söyleyecegim,trabzonsporun ziya dogani derhal göndermesi lazim,cünkü takimi lazaroniden daha kötü yönetiyor.musampayi oynatmiyor sol kanatta mustafa keceli oynuyor.bu olaya insan güler yahu.
Trabzonspor zate berbat durumda lig sonunculuğuna gidiyoruz Erciyes in biraz aklı olsa geçerdi bizi.
Şuna değinmek istiyorum-Milan Stepanov-.Gerçekten harika oynuyor Trabzonda en çok beğenilen oyuncu o bravo.Her maç çok iyi hiç çizgisini bozmuyo bu adam inş TS den gitmez çok alıştım ona.
Marcelinho bugün zate ne yaptığı belli değildi.Aldığı topu kaybetti.
Umut un o golü kaçırmasına inanamıyorum.Bi adam gol atmamak için bu kadarmı uğraşır.Dışarı atmaya çalışsa atamazdı.
Gökdeniz zate takımı idare ediyo.O olmazsa şimdi nerde olurduk bilemem zate bu durumdan başka geleceğimiz en kötü yer ne olurdki.Kendi başına mücadele ediyor.Ortadan alıp gol atmaya gidiyor.Diğerleride saf saf izliyolar onu.
Genel olarak takımda iki kişiyi beğendim zate her zaman bu kişileri beğeniyorum.Milan Stepanov ile Gökdeniz.
[SIGPIC][/SIGPIC]
son 6 haftanin lig sonuncusu malesef
ziya doganlılık devam ediyor suc tamamen ziya doganındır bu maca 10 tane ön liberoyla cıkması gerekirken sadece 2 tane ile cıktı ve sonuc yenildik....![]()