Arkadaşlar,ortalığı toz duman edecek MC önerilerinizi bekliyorum...
Arkadaşlar,ortalığı toz duman edecek MC önerilerinizi bekliyorum...
mascherano, nigel de jong, jonh obi mikel
Essien , Seedorf
vieira,gattuso
matias fernandez,mascherano,guarin,ledesma
hangi takımda olduunuda sölede. bütcene göre bişiler söleyelim.
mascherano,essien
Originally Posted by amk
Türkiye 1.lig 3 büyükler için..
mikel, viafara
Edgar Barreto, Tuncay Şanlı bide Jonh Obi Mikel'i herkes öneriyo ama denemedim ...
defansiz yonden mi ofansif mi
ofansif daha iyi olurOriginally Posted by mesut58
jonh obi mikel,ledesma.Ledesma defansif ama mc de oynatırsan baya bı faydasını gorursun derım ben.
Arkadaşım kesinlikle mascherano,john obi mikel ve arouca üçlüsünü öneririm.Üçüde turkey'e rahat geliyor.Ama ilk basta john mikel,manchester'la imzalıyacak.Sonra oradan alabilirsin...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Eğer ofansif ise Sporting den j.Moutinho yada Fiorentina dan Riccardo Montolivo öneririm...
38 trilyonun varsa 2. sezonda Rafael Van der Vaart ı alabilirsin
Veya Matias Fernandez hem ucuz hemde kaliteli
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ofansif olarak Nihat Kahveci yi önerebilirim. Daha iyi alternatifler var tabii : Park-joo Young gibi. Ama Nihat'ın türk olması işine yarar diye tahmin ettim.
Tomas Sivok - Luis Ernesto Perez - Lucho Gonzalez...
Freddy Guarin
Martin Liguera
Valery Mezague
Kim Kallstrom
Kristoffer Heasted - Ballack - Lucho Gonzalez - Rafael Van Der Vaart
Kardeş Takımına mı Alacan Yoksa Fikirlerimizi Almak İçinmi Açtın KONUYU
kesinlikle xabi alonso adam uzaktan süper goller atıyor ve süper yonuyor türkiye için değil en büyük kötülük ama şunu söyleyebilirim mascherano defansif mc dir (dmc) o yüzden tomas sivok ve ya papa dioup var fulhamda onu al takımda mutsuz gitmek istiyor
Genelde forvet ve defans rahat bulunuyor ama MC mevkisinde oynayan çok fazla olmuyor.Originally Posted by eser3131
Takımıma alacağım.Gerçi yapılan öneriler doğrultusunda transferler bitmek üzere.Haftasonuna kadar netleşir herhalde.
Maradona!!..Şaka gibi gelebilir ama Porto B'de bi Maradona var 19 yaşında..AMC oynuyor bence MC de olabilir..
![]()
Dusan djuric.john obi mikel