1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Carrusca Şaşırttı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Question Carrusca Şaşırttı

Galatasaray'dan gönderilmesi gündemde olan Carrusca, İstanbul'da yaşadıklarını anlattı. İşte Carrusca'nın gözüyle 'GS'li futbolcuların kurban vahşeti ve garip ibadet anlayışları!'

Carrusca Şaşırttı

"Çek Cumhuriyeti'nde sessiz bir yere giden bir arkadaşım, ellerini kaldırıyor, kafasını sağa sola hareket ettiriyor, vücudunu oynatıyor ve yüksek sesle bağırıyordu. Ne anlama geldiğini anlayamadım". "Futbolcular, idman sahasında dolaşan koyunu yakaladılar, kafasını kestirttiler, kanını akıttılar. Ben de dışarıya çıkarmak için kovaladıklarını sanmıştım. Bu sahneler her gece gözümün önüne geliyor"

Galatasaray'da pek forma şansı bulamayan Marcelo Carrusca, ülkesinde yayınlanan Diario Hoy gazetesine sarı-kırmızılı ekipteki anılarıyla ilgili garip açıklamalarda bulundu.

"Türkiye'de oynayan bir Arjantinli'nin ilginç hatıraları" başlıklı haberde Galatasaray'ın çok inançlı bir takım olduğuna değinen Carrusca, "Dua etmek futbolcular için vazgeçilmez. Maç ve antrenman öncesi ve sonrasında sürekli dua ediyorlar" dedi.
    Arjantinli oyuncu, Galatasaray'daki futbol adetlerine alışmakta zorluk çektiğini de belirtti ve Florya'da yaşadığı bir olayı şöyle anlattı:

"Asla Unutamam"
    "Galatasaraylı futbolcuların, antrenman sahasında dolaşan bir koyunu yakalayıp, herkesin gözü önünde boğazından kestirtmelerini asla unutamayacağım. Ben koyunu dışarı çıkarmak için peşinden koştuklarını zannediyordum. Ancak onlar yakalayıp, çimlerin ortasında kafasından kestirtiler, kanını uluorta akıttılar. Bu sahne her gece, benim ve kardeşimin gözlerimizin önüne geliyor".

"Camiye gidiyorlar"
    Carrusca, Çek Cumhuriyeti'nden Boleslav ile deplasmanda oynadıkları Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında tanık olduğu bir olayı da şu şekilde dile getirdi: "İsmini vermeyeceğim bir Galatasaraylı arkadaşım maça çıkmadan önce birden sessiz bir yere giderek ilginç hareketler yapmaya başladı. Ellerini kaldırıyor, kafasını sağa sola hareket ettiriyor, vücudunu oynatıyor, yüksek sesle bağırıyordu. Bu durumun ne anlama geldiğini asla anlayamadım".
    Arjantinli futbolcu, Galatasaray'daki arkadaşlarının yarısından fazlasının antrenmana gelmeden önce camiye gittiklerini de belirterek, "Bu durumu başlangıçta yadırgasam bile zamanla anladım" dedi.

Kaynak:haber7.com

Not: Bu alana açtım çünkü futbol ile alakası yok, zaten Kaka'nın din değiştirmesi üzerine olan konuyu da buraya taşımıştınız.

Nesil
    2006

Bana baya sallama bir haber gibi geldi.Kurban kesmeyi hadi anladım da kimse mi namazı anlatmaz kaç aydır Türkiyede olan adama?
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

iste galatasarylilik bu ezan bayrak namus seref

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

carruscaya gıcık oluyodum şimdi tam gıcık oldum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

"bizde onun gibi ateist olsak buda bize garip gelebilirdik arkadaşlar yapmayın" dememizi beklemiyorsunuz biliyorum ve sizi yanıltmıyorum turksportaldan carruscaya ismail ykdan allah belanı versin şarkısını gönderelim
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Gerçekten merak ediyorum, böyle açıklamalar yaptı mı diye? Adam daha futbolunu oynayamıyor gidip nasıl böyle bir yazı yazıyolar anlamıyorum.. Büyük Türk basını..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dick View Post
    Bana baya sallama bir haber gibi geldi.Kurban kesmeyi hadi anladım da kimse mi namazı anlatmaz kaç aydır Türkiyede olan adama?
    Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Gerçekten merak ediyorum, böyle açıklamalar yaptı mı diye? Adam daha futbolunu oynayamıyor gidip nasıl böyle bir yazı yazıyolar anlamıyorum.. Büyük Türk basını..
    Belki doğrudur arkadaşlar..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

ya arkadaşlar carrusca herhangi bir tenkit ya da yargı yapmamış ki neye kızıyorsunuz? sadece şaşırmış yani .. mesela diyelim siz köy çocğusunuz temizlik açısından daha esnek davranıyorsunuz ama şehire gidince kültürel sorunlarla karşılaşıyorsunuz.. bu olay bunun gibi bişey hiç bir eleştiri yapmamış ki carrusca

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

bi de sey demis "beni ovmeyin bana para mi verin"

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

kolpalıkta sınır yok basın

Galatasaraylı futbolcular antreman sahasındaki koyunu kovalayıp kestirecekler yok artık daha neler :P

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    Galatasaraylı futbolcular antreman sahasındaki koyunu kovalayıp kestirecekler yok artık daha neler :P
    Bu kadar güvenme..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Bu kadar güvenme..
    evet doğru diyorsun ama basına güvenme dediğini düşünerekten buna evet diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

koyun bu hadi tavuk olsa neyse de kesmek uzun zaman alir simdi onu hem bi hayvanin kesilebildigini bilmiyormuymus carrusca demek vejeteryan. boyle dunyadan haberi olmayan cahil adamlarin ne isi var gs de anlamiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bir dahakine elektrik versinler hayvana o zaman normal gelir heralde carruscaya

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

mondragonun köpeği dese anlarımda idman sahasında koyunun işi ne ya?hem de floryada

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by dinaMYt View Post
    mondragonun köpeği dese anlarımda idman sahasında koyunun işi ne ya?hem de floryada
    yok o uzakdoguda oluyor `ulsan fc` de falan guldurdun beni gece gece

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

bence kolpa...kaldı ki kolpa olmasa bile haddine değil carrusca nın...ibadet anlayışı her toplumda aynı olsa toplum diye bi kavram olmazdı zaten...

Quote Originally Posted by dinaMYt View Post
    Otluyodur abisi...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

gerçekten ilginç hani sezona başlarken kaza bela gelmesin diye kurban keserlerya sonra kanını alınlarına sürerler onun gibi bişeymi acaba? eğer öyleyse bunun mantığını anlatsınlar adama zaten namaz olayına o ne karışır kimse carruscanın ibadetine karışıyomuki orda...

Mesaj Yetkileri