inter n yapmış öyle be????
ben gerek duymuyorum..
ancak bazı futbolcularda 6 yıllık sözleşme şansım olmuştu....
FM 2006'da değil ama CM 03-04 te Robinho'ya bende 5 yıllık attırmıştım![]()
Ama FM'de hiç başıma gelmedi
İlginç bir durum. Resmen geleceğini İnter'e teslim etmiş
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
ceza_06 senin soru güme gitmiş.
Benim bildiğim kadarıyla 6 yıllık imza attırmak yok. En fazla 5 yıl diye biliyorum.
bende öle biliodum ama 2 kere başıma gelince belki oluodur die düşündümOriginally Posted by sergenNn
bende hiç böle bi olayla karşılaşmadım ilk defa duyuyorum yane
abi 6 yıllık olmaz en fazla 5 yıl
ben 6 yıl imza yı ilk defa gördüm daha önce de basıma öle bisi gelmedi demek ki adriano sewio inter i de ondan
valla ben ilk defa duyuyorum
bu arada senin ligde de rize lider maşallah süper oynuyo herhalde 4te4
en fazla 5 yıl diye biliyorum
bende gençler 4 yıllık istiyo orta yaşlar 3 yıl yaşlılar 1 yıl istiyor
cm 01-02 de bu konu haberlerde geçiodu.hatta haberde artık 5 yıldan fazla kontrat olmıcak diyodu.kulüpler yıldız oyuncularına son dakkada imza attırmak için sıraya giricek falan diyordu haberde.
Yani burdan çıkacak sonuç:En fazla 5 yıl
ben de 5 yıl olarak biliyorum.
interin adrianoyu sewdii doğru. çünkü chelseadayken milyar poundları önüne serdim ama klübü werdiim parayı kabul ettiği an mutsuz oluodu sebebi de: "menjerinin onu satmak istemesinden endişelenio" gibi bişiydi.Originally Posted by anadolu184
kasıtlı olarak belirtmek istedim fenerin yerini. lider rize de benim için büyük süpriz bari onuda belirtiim dedimOriginally Posted by Akin_920
arkadaşlar ben bu oyunu yeni yükledim. aynı zamanda 70mb. lık yamayıda indirip yükledim. merak ettiğim şu acaba oyun bu yama ile türkçeleşmiyo ve sadece bazı aksaklıklar mı düzeliyoş yoksa ben mi beceremedim oyunu türkçeleştirmeyi
bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim
ilk defa gördüm.hep 5 yıllık olurdu.ilginç
Evet arkadaşlar benimde başıma geldi(Resim varda koyamadım nasıl yapıcam)
Bu bişey değil CM 03/04 te Supat Rungratsamee Portsmouth ile tam 103 yıllık kontrat imzalamıştı![]()
Lim10
yok daha neler 103 yılda kim öle kim kala?Originally Posted by Lim10
http://www.imageshack.us sitesine giriosun oradan seç e tıklıon. dosyayı seçtikten sonra host it yapıon. biraz bekledikten sonra oradakilerden yazılardan birine tıklıon ve kopyalıon forumda cevap ekranında yapıştır yapıon. ok?
her ülkenin kendine ait yasaları olduğundan dolayı atabilirsin ama yasalar gereği Türkiye'de en fazla 5 yıl
[quote=CeZa_06]yok daha neler 103 yılda kim öle kim kala?
quote]
Güzel kardeşim bişey demicem belliki bu oyunun yenisisin.![]()
arada bi böle oluo![]()
5 yıllık atırıyorumda 6 yıllık hiç denemedım du denıyım sezon sonunda![]()
2006 hep oluyor sasıracak bir sey yok misal hewr oyunda valencia marchena ya 7 yıllık sözlesme imzalatıyor
neden olmasın kardes
valla aynısı bende de oldu fabregas ile arsenakl 6 yıllık imzaladı
aynen bende en fazla 5 sene diyebiliyorumOriginally Posted by aberkay37
Bende sadece 5 yıllık oluyo diye biliyorum ama Batuhan ın dediğide çok mantıklı yalnız CMlerde hatırladığım kadarı ile yine sadece 5 yıllık imzalatabiyorduk İtalya dahilOriginally Posted by batuhan1907
kadirdiloglu
nedemek istiyosun ki şimdi koyduğun resimle anlamadım valla
Evet arkadaşlar söledim gibi ss koymayı bilmiodum ama öğrendim.Hemde benimki 6 değil 7 yıllıkOriginally Posted by Lim10
:
Benim diğer açtığım konularımda (1 sezonda en fazla gol atan oyuncunuz,1 sezonda en fazla kaç gol attınız,Yılın karması.. gibi) araştırın bulun eğer inandırıcı gelmezse(sözüm meclisten dışarı bazı arkadaşların insanlara güven sorunları var da) sslerini koyayım.Şimdi de gider o konulara koyarım ama konular eskidiği için kimse görmez...
yaw biz nie imzalayamıoz bu ne saçmalıkOriginally Posted by Lim10