1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: History Sorunu[Geçmiş Sorunu]

Question History Sorunu[Geçmiş Sorunu]

ben ikinci sezondayım adamların history e baktığımda 06-07 gözükmüo direk 05/06 we 07/08 i gösterio sadece bende mi war bu?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu hatanın aynısı bendede var ama nasıl çözücez hiç bi fikrim yok

emreirrmak Misafir

Default Gesmis Yillar Gozukmuyo(History)

arkadaslar be 2010 yilindayim daha once oynadigim yillar gozukmuyo oyuncularin gecmisine bakiyorum 2009 yili dinamo minsks gozukuyo bunasil bi hata duzeltebilirmiyiz bi yardimci olursaniz sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başka bi arkadaşta açmış konuyu ama kimse bi cevap vermedi. Aynı problem bendede var mesela villa milana transfer oldu. Geçmişine bakıyorum transfer bedeli yazmıyo birde dardanelde oynadığı gözüküyo 1 sene anlamadım gitti.

Nesil
    2006

Geçmiş sorunu yaşanan bütün konuları birleştirdim böylece birlikte yardım alabilirsiniz.

ayni sorun bendede var oyuncularn historylernde 0001 yilindan oynadm yla kadar vardi simdi bi yil daha gecti butun oyuncular 2010 yilini TNS diye bi takmda oynams gozukuo.ayrca butun kupa ve liglerinde historyleri silindi inanlmaz bi sekilde yardma ihtiyacm var lutfen bilen varsa yazsn buraya..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bunun nedeni databaseden kaynaklanıyor.Siz bir oyuna devam ederken databasede değişiklik yaparsanız bu sorunu veriyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

eminmisin? Çünkü ben database i şu ana kadar hiç açmadım.Başka bişey olmalı.

bendede ayni sorun konuda acmistim bayaga oluyor 1-2 hafta falan ama cvp gelmemisti oyun acikken sadece asagiya indirip siteye girdim ondan mi kaynaklandi acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

ya sizde sorun ya da cdde çünkü herkesde bu hata vermesi gerekir

S-B-Z Misafir

oyunu başka bir cd ile yüklemeyi deneyin,yada aynı cd ile bir başka bilgisayarda kurup deneyin.sourunun bilgisayardamı yoksa cd'demi olduğunu anlayın ilk önce.

çok sinir bi şey ben database ile oynadım fethiyespor un sahasını gerçek hale getirmek için ama şimdide bu sorun oldu hemde deiştirdikten sonra yeni oyun kurdum :S

13. Default History Sorunu

arkadaslar oyuncularin "history" lerinde saçma sapan takımlar ve sacma sapan veriler oluyor surekli ve tum oyuncular için aynı verileri veriyor. taktir edersiniz ki kiraya verdiginiz oyuncunun formunu veya almak istediginiz bir adamin gecmiş istatistik verilerini görememek cok rahatsız edici.
    cozum bulan veya baskabir onerisi olan varsa cok kıyak olur..
    simdiden tesekkurler..

S-B-Z Misafir

bu problemi bilmiyorum.karşılaşmadım hiç.mesela tanınmış oyuncuların geçmiş bilgilerindeki saçmalıkları (varsa) bir ss'le buraya koyarsan yardım etmeye çalışırım

15. Default

Quote Originally Posted by şampiyon View Post
    bu problemi bilmiyorum.karşılaşmadım hiç.mesela tanınmış oyuncuların geçmiş bilgilerindeki saçmalıkları (varsa) bir ss'le buraya koyarsan yardım etmeye çalışırım
    tum oyunların history bolumu sacmalamış durumda. ss'le ekleme işlemini nasıl yapabilirim? kusura bakma daha once hiç yapmadım

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by cardenas2007 View Post
    tum oyunların history bolumu sacmalamış durumda. ss'le ekleme işlemini nasıl yapabilirim? kusura bakma daha once hiç yapmadım
    BURAYA TIKLA O ZAMAN

harbiden ya şu soruna bi çözüm bulalım ya

Mesaj Yetkileri