1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Fenerbahçe'den son dakika haberi !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Fenerbahçe'den son dakika haberi !

Aziz Yıldırım'la tartışan Tahir Kıran, Fenerbahçe üyeliğinden ihraç edildi
    Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Kıran, Fenerbahçe Kulübü'nden ihraç edildi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yaklaşık 2,5 saat süren Fenerbahçe Kulübü Disiplin Kurulu Toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Disiplin Kurulu Başkanı Tuncer Erdoğan, Tahir Kıran'ın kulüpten ihracına karar verildiğini açıkladı.

Erdoğan, kısa karar metni olarak, şu ifadeleri medya mensuplarına okudu:

"Tahir Kıran'ın basın organlarında yer alan ve ayrıca dinlenen tanıkların birbirini doğrulayan inandırıcı beyanları ile de belirlenen, 'Fenerbahçe şampiyon olamaz', 'Aziz Yıldırım geçen sezon Galatasaray'ın rakiplerine beraberlik için 250 bin YTL, galibiyet için de 500 bin YTL teşvik primi dağıtıyordu' şeklindeki, kulüp ile onun başkanını hedef alan ağır ithamları, kulüp tüzüğüne göre suç oluşturmaktadır. Tahir Kıran, kulübün ve onun başkanının manevi şahsiyetini tahkir ettiği gibi, beyanatı suretiyle kulübü kamuoyu önünde küçük düşürücü eylemde bulunmuştur. Tüzüğümüzün 66/B maddesinin E bendi uyarınca, tüzükten kaynaklanan başvuru yolu açık olmak üzere, Tahir Kıran'ın Fenerbahçe Spor Kulübü'nden kesin olarak ihracına oy birliğiyle karar verilmiştir."

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyesi Şekip Mosturoğlu'nun da toplantıda bir süre yer almasıyla ilgili olarak da Erdoğan, "Sadettin Saran ile vekilleri tarafından dosyaya sunulu belge ve beyanlara karşı kulübün ne diyeceği soruldu. Başkan, bu belge ve beyanlara karşı açıklama getirdi. Saran ile ilgili toplantımız 27 Ocak 2007 tarihine bırakıldı" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

“Herşeyi açıklayacağım”
    Fenerbahçe Kulübü'nden ihraç edilen Tahir Kıran, ihraç kararına sert tepki gösterdi.
    Aziz Yıldım hakkında söylediği, "Türk futbolundan bir an önce uzaklaşmalı. Her kulüp başkanının bir şekli ve seviyesi var ama Fenerbahçe Başkanı herkes ile kavgalı. Kendi kızı ve damadıyla kavga eden adamdan daha ne bekleyeceksin. 3 günlük damadıyla bile konuşmuyor. Geçen sene Galatasaray’ın rakiplerine beraberlik için 250, galibiyet için 500 Bin Dolar gönderiyordu. Aziz Yıldırım'ın hızla Türk futbolundan çıkması lazım" sözlerinden sonra Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından önce Disiplin Kurulu'na sevkedilen ve ardından Fenerbahçe Kulübü'nden ihraç edilen Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Kıran, "Burası Fenerbahçe Spor Kulübü değil, Aziz Yıldırım Spor Kulübü. Aziz Yıldırım bunu da ispatladı. Hakkımı arayacağım" dedi.

Tahir Kıran 1 ay içinde itiraz hakkını kullanacağını söyledi.

"HER ŞEYİ AÇIKLAYACAĞIM"

Kıran Ligtv.com.tr'ye yaptığı açıklamada ise kararı basından öğrendiğini belirterek, "Resmi karar elime ulaşmadı. İhracım resmi olarak bana bildirildikten sonra kapsamlı bir basın toplantısı yapıp herşeyi anlatacağım. Ben de açıklamalarımı o zaman yapacağım" dedi.

Kıran, "Böyle bir kararı bekliyor muydunuz?" şeklindeki soruya "Siz beklemiyor muydunuz" yanıtı veren Tahir Kıran, düzenleyeceği basın toplantısında kapsamlı açıklamalar yapacağını üzerine basa basa vurguladı.

Kıran Disiplin Kurulu'nun kararına itiraz edeceğini de belirtirken "Eğer oradan da sonuç alamazsam idari mahkemeye dava açacağım." diye konuştu.

Fenerbahçe'den ihracının Futbol Federasyonu'ndaki görevini sıkıntıya sokup sokmayacağı yönündeki sorusu üzerine ise Kıran, "Hayır alakası yok. Beni Federasyon'a Fenerbahçe Kulübü sokmadı. Hatta Aziz Yıldırım yönetimde yer almamı istemedi." dedi.

Kıran, 27 Ocak'ta da Sadettin Saran'ın dosyasının görüşüleceğini hatırlatılması üzerine ise "O iş yılan hikayesine döndü. Bence onu da ihraç ederler." diye konuştu.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Eh iyi olmuş
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Beklenen oldu diyebilirim

ewt beklenen oldu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bu adamın adını ilk kez duyuyorum desem cokmu cahilce konuşmuş olurum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by nekop View Post
    bu adamın adını ilk kez duyuyorum desem cokmu cahilce konuşmuş olurum
    galiba evet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o zaman ben de biraz cahilim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesini tanıyıp napcam bide işin bu tarafı var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

o da doğru tabi ama fazla bilgi göz çıkarmaz

Mesaj Yetkileri