1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Canaydın - Polat gerilimi

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Default Canaydın - Polat gerilimi

Canaydın - Polat gerilimi

Canaydın'a seçimi kazandıran Polat'ın son dönemdeki çıkışları G.Saray Başkanı'nı bir hayli kızdırırken, birçok konuda ikilinin ters düştüğü ortaya çıktı. Liverpool maçı sonrası Adnan Polat'ın “Maçlarımızı Ali Sami Yen'de oynasaydık. Bu gruptan kesin çıkardık” açıklaması ise bardağı taşıran son damla oldu.

Polat'ın bu hareketiyle, İkitelli'de oynama kararını alan Başkan Canaydın'ı hedef göstermesi sıkıntıyı arttırdı. Adnan Polat, Fenerbahçe karşılaşmasından sonra da açıklamalarıyla camiadan büyük tepki görmüştü. Polat, olaylı derbiden sonra F.Bahçe taraftarına övgüler yağdırmış ve centilmence bir 90 dakika geçtiğini söylemişti. Bu sözlerinin camiada geniş yankı bulması üzerine de İsviçre'de bulunan Özhan Canaydın'ın uyarısıyla geri adım atıp, bu kez de Fenerbahçe'nin sahasının en az 5 maç kapanması gerektiğini belirtmişti. Ancak Canaydın-Polat arasındaki en büyük anlaşmazlık teknik direktör konusunda yaşanıyor. Adnan Polat'ın Eric Gerets'ten yana bir hayli rahatsız olduğu biliniyor. Polat'ın planına göre de Belçikalı'yla yollar devre arasında ayrılacak. Takımın başına da Ersun Yanal ya da Aykut Kocaman ikilisinden biri getirilecek. Ne var ki Özhan Canaydın da takımı şampiyon yapan Eric Gerets'in biletinin kesilmesi fikrine soğuk bakıyor. Sonuçta da G.Saray'da son dönemde kulüp içerisinde yaşanan huzursuzluklar hep birinin yol ayrımına gelmesine neden oluyor. Bu kez de Adnan Polat'ın istifasının gündemde olduğu iddia ediliyor.

Polat: Sorun yok

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız G.Saray 2. Başkanı Adnan Polat ise Başkan Canaydın'la aralarında herhangi bir sorunun olmadığını söyledi..Polat, “Keşke maçlarımızı Ali Sami Yen'de oynasaydık” açıklamasının ise yanlış anlaşıldığını savundu. G.Saraylı yönetici, “Ben ‘İmkanımız olsaydı Ali Sami Yen'de maçlarımızı oynasaydık' dedim. Ancak farklı noktalara çekildi” diye konuştu. Polat, teknik direktör konusunda ise spekülasyonlar yapıldığını öne sürdü.

Nevzat Dindar / Cumhuriyet

sonunda benim bekledigim gerilim gerceklesti
    polat bu aciz yönetimden derhal istifa etmeli.
    sonra canaydina da bir tekme
    adnan polatta galatasarayin basina gelebilecek yeni yönetimde olmali.

Ne Faruk Süren, ne Mehmet Cansun, ne Özhan Canaydın, ne Ergün Gürsoy nede Adnan Polat..

Yeni yüzler görmek dileğiyle..

valla hadi kavga edin bitsin

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

2.yarının başında ya adnan polat olmayacak yada eric gerets.benim tercihim canaydın ama 6 yılda 5 futbol şube sorumlusunu ortadan kaldırmaya "başarmış" birini o koltuktan atmak sanıldığı kadar kolay değil.adnan polatla 6 olacak sanırım bu sayı.

Nesil
    2006

Adnan polat da hep gerilim haberleriye karşımıza çıkıyor
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

alayınıza kibrit suyu

hep kavga hep kavgaa

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

canaydın burak elmas ı, ali dürüst ü, ergun gürsöy u harcamıştı şimdi ise yeni hedefi adnan polat galiba

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Ne Faruk Süren, ne Mehmet Cansun, ne Özhan Canaydın, ne Ergün Gürsoy nede Adnan Polat..

Yeni yüzler görmek dileğiyle..
    ne kadar güzel söylemişin be Eray.

Mesaj Yetkileri