1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: LİG A 'da Yabancı Oyuncu Sorunu

Default LİG A 'da Yabancı Oyuncu Sorunu

Merhaba arkadaşlar...Ben LİG A 'da Kocaelispor 'la oynuyorum ve Lig kurallarına göre kadromda 2 yabancı oyuncu bulundurabilirim...Ama hiçbir yabancı oyuncuya teklif yapamıyorum...Teklif Yap dediğim zaman Kocaelispor sadece Özbekistan,Türkmenistan v.s. uyruklu oyuncuları alabilir diye bir mesaj çıkıyor...Bu konuda bir bilgisi olan var mı acaba?

evet dogrudur o lig a daki yabanci oyunuc kuralidir diye biliyorum ben lig a ordusporu calistiriyordum bir tek yabncim vardi kazakistan milli takiminin forveti arsen tlekhugov alacaksan oneririm sana

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Küme düştüğünde yabancı oyuncun varsa, onu gönderip kulübün bir nevi zarar etmemesi için 2 yabancı sınırı var. Yeni transfer yapamıyorsun, ligden düştüğünde mevcut yabancılardan 2 tanesini oynatabiliyorsun...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ama yeni alamıyorsun. Bakınız Malatyaspor.

arkadasin dedigi gibi turki cumhuriyetlerinden transfer yapabilirsin. mesela su anda a.sebatsporda kazak milli takiminin forveti var gazeterede cikti..

Nesil
    2006
    Yer
    19 EYLÜL HELL :)

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Küme düştüğünde yabancı oyuncun varsa, onu gönderip kulübün bir nevi zarar etmemesi için 2 yabancı sınırı var. Yeni transfer yapamıyorsun, ligden düştüğünde mevcut yabancılardan 2 tanesini oynatabiliyorsun...
    bende öyle biliyorum sakarya mbayo örnektir

Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Bende arkadaşın dediği gibi biliyorum. Küme düşersen yabancıları oynatabiliyorsun fakat yeni alamıyosun

Mesaj Yetkileri