arkadaşlar hiç aramızda çok büyük bir kaza atlatan varmı ?
arkadaşlar hiç aramızda çok büyük bir kaza atlatan varmı ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ben izmirdeyken 4.sinifta araba benim sol ayagimi ezmisti yani böyle 2 yada 3 dakika üzerinde durmustu,2 ay evden disari cikamadim.bir daha yürüyememe tehlikesi bile vardi ama ucuz atlatmistim
ben arabayla kaldırıma çıktım hava yastoğı falan açıldı=) ama yaralanma yok yani...
ben hatırLadığım kadarıyLa büyük bir kaza yaşamadım.
hehe
benim basimdan gecmedi ama bir arkadasimin basindan gecti ..
arkadasimin askere gitmesine 1 ay filan vardi .. babasi buna güzellik yapip 60 milyara kiyip buna araba aldi .. bu ne yapti dersiniz .. arabayi aldiktan 2 gün sonra düz yolda körüklü iett arabasina arkadan carpti.. adam askere gideli 3 ay oldu ama araba hala yapilamadi .. anlayacaginiz dagitima geldiginde bile süremedi
![]()
yaklaşık 5 yaşındayken elazığ-malatya arası şehirlerarası yolda otomobil kazası geçirmiştim bizim arabada bir tek ben uçmuşum kafayı kayaya vurmuşum hastenede yattığımı hatırlıyorum 2-3 ay yürüyememişim yürümek için sandalye masa tuttuğumu hatırlıyorum Allah kimseye göstermesin kurtulmuşum Allah'a şükür bundan daha yıllar önce annem kapıyı açık unutmuş meraklı kişiliğim ön plana çıkmışbebek arabasıyla kapıdan dışarı çıkmışım merdivenlerden düşmüşüm kafa kan revan içinde hastaneye götürmüşler dikkatimi çeken benim kafatası bayağı bir sağlammış
ben 4.sınıfa giderken dayımların ailesi ve bizim aile bi ev tuttuk 10 günlüğüne tatile gittik bi keresinde babamlar dedi kahvaltıya poğçeciye gidek tamam dedik bizde gittik tam geliyoduk benzin alıcaz diye geri döndük benzinciye girerken o mavi renkteki su tankerleri olur ya onlardan birisi opel markalı bş arabaya çar***aktı nerdeyse direksiyonu kıvırdı bizim gariban şahin marka arabamıza çarptı en az 5-6 metre sürükledi bizi.benzincinin büyük lambaları vardı hani parklarda olur ya o şekil onlar kırılmıştı hep arabanın camları falan gitmiş.ön tampondan gerisi komple gitmişti.Allahtan yaralanma falan olmadı verilmiş sadakamız varmış yani yoksa şimdi tsi üyesi olamazdım![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Fazla buyuk kazalar degilde, evde hep kolumu bacagimi biyerlere carparim.
allaha şükür hiç bir şey olmadı öyle türden ne kolum kırıldı ne bacaım
kolum, ayağım, ve parmaklarımın kırıldığını saymazsak benimde başıma fazla bişi gelmedi ama bir keresinde üç kızın ortasına düşmüştüm canımı zor kurtardım boynuz meselesi![]()
3-4 yaşlarında ben kaldırımdayken bana araba çarpmış sonra kaçmış insafsız ben komaya girmişim
sonra 3.sınıftayken karşıdan karşıya geçerken araba çarpmıştı taa çimlere kadar uçmuştum ama fazla bir hasar olmamıştı allahtan
So what?
Saike
91'de 4 yasımdayken kamyona çarpılmıştım otobanda. kac gün yogun bakımda kaldıgım bilmiyorum ama cok iyi hatırlıyorum bahar ayında kaza gecirdim kendime geldiğimde ise kar vardı her tarafta
hepinize geçmiş olsun öncelikle
benimde başımdan geçen baya olay var ama araba ile ilgili değil
1. asonsörde hani bilirsiniz siz yukarı çıkarken önde duvar hareket eder yani duvar hareket etmez asonsör yukarı çıkarda öyle görünür işteben asonsörle yukarı çıkarken ayağımı o duvara sürtüyodum ve ayağım birden bire duvarla asansör arasına sıkıştı (1-2 cm lik yere ayağım nasıl girdi hala aklım almıyo) Ama Allahtan tamda kata gelmiştik yani kata gelmeseydik kapı açılmazdı ve ayağım uzun bi süre daha orda kalabilirdi işte marangoz geldi bişeyler yaptı gevşetti orayı çıktı ayağım hastaneye gittik alçıya aldı kaynattı orayı 3 ay öyle kaldım
hala hatırlıyorum bütün apartman o kata toplanmıştı
2. ana sınıfında hoca kuş yemi gibi bişey dağıtıyodu bende arkadaşımdan fazla aldım diye havalanıyodumbaaak sende bukadar fazla varmı felan diyodum sonra o peşimden koşmaya başladı benim ayağım yerdeki poşetin üstüne geldi ve kayarak düştüm hemde nereye düştüm dolabın tam köşesine gittik hemen dikiş attı bişeyler yaptı
off hala hatırlıyorum o dikiş acısını öğğ
daha var ama buraya yazssam hepsini baya üzülürsünüz heralde![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bize olmadı ama mala oldu:
1)Bodrumda gezerken araba ile ineğe çarptık ama hızımızın yavaş olması olası bir facia'yı önledi.
2)Arabayı tamire götürürken(İnek kazasından sonra) motor kaputu arabanın camına çarptı ve şarambolden uçma tehlikesi geçridik ama sağ olsun öndeki araba bize yardım etti.