ya 1 yıl boyunca takip ediyorum oyuncuyu çokda istiyorum parayıda veriyorum. ama ne oluyosa ondan sonra oluyo büyük kulüpler devreye giriyo oyuncu elimizden kaçıyo. dört defa yaşadım. adu-guarin-kameni-tevez hepsi uçtu gitti.
ya 1 yıl boyunca takip ediyorum oyuncuyu çokda istiyorum parayıda veriyorum. ama ne oluyosa ondan sonra oluyo büyük kulüpler devreye giriyo oyuncu elimizden kaçıyo. dört defa yaşadım. adu-guarin-kameni-tevez hepsi uçtu gitti.
Elimden hiç bir oyuncu KAÇAMAZ!!!
(FC Real Madrid-Yeni takımım Almeira S.A.D Segunda division şampiyonu)
fenerbahçeyim hiç bir oyuncuyu kaçırmadım
diarrayı almıştım takımda kalmak istememesine rağmen 5 senelik yeni sözleşme imazallatım![]()
abi bi seferinde 3. sezonumda robinhoyu gemeye ekna ettim sözleşme imzalamak istedi isteklerinin hepsini yerine getirdim birden man utd cıktı ve oyuncuyu kaptı![]()
![]()
ya bıkere riise kaçmıstı elımden barça ya
ben tevezi chelseanın elinden kaptım fbylebiçok oyuncuyuda ikna ettim yüksek ısrarlarım ve medya sayesinde
Çok ugraştım almak için ama ServeTelimden kaçtı![]()
evandro roncatto
ya daha çok orta çaplı kulüpler güzel adamlar buluyo africa dan flan ama büyük klüpler gördüğü gibi damlıyolar yani hazıra konuyolar banada çok olmuştu ve oluyo da![]()
tevez i kaçırdım.milana gitti
Hatem Ben Arfa Elİmden Gİttİ ...
Daha 21 YaŞindaydi Bende Chelsea Ye 25 Mn € Ye Gİttİ...
Mascherano'yu kaçırdım. Bana gelmek istiyodu. Sözleşmesinde istediğinden fazla para verdim. Ama sonra Chelsea devreye girip kaptı1 sezon sonra Chelsea'a forma şansı bulamadığı için ayrılmak istedi ve ben onu aldım. 4 sezon sonra dünya yıldızı oldu. Onu Chelsea'ya 85 Milyon Sterline geri sattım
![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
sana gelmeyerek çoook büyük bi fırsatı kaçırmışOriginally Posted by crespo009
![]()
muslu yu kaçırdım.Çok talihsizim.
Ben de arjen robben'i barcelona'ya kaptırmıştım 3.senemde....Ama barca'nın teknik direktörü mourinho idi zaten..![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
anthony vanden borre
kily gonzalezi manisaspordayken galatasaraya kaptırmıştım
bir dönem Galatasaray'la oynarken çok bastırdım Mascheranonun serbest kelmasını sağladım ama yabancı kadrosunu açamadığım için transferi tamamlayamadım Lazio kaptı
robinho. her oyun actıımda at.madrid teklif yapıo we alıo en sinir olduum sey ise benden daha az maasa attırıo imzayı birazda itibar gerek gliba
ben ronaldinho ile sezon ortasi icin anlasmistim, ama sonra kendim fes ettim daha ucuza alabilirmiyim diye, sezon sonu geldi daha ucuz teklif etmistim kabul etmisti(fes etmistim) sonra sezon sonu tekrar edince kabul etmedi !!!!
acayip kicik olmustum !!! 2008 yiliydi ....(fenerbahce)
Abi buyuk kayip senin icin.Simdi yemeden icmedende kesilmissindirOriginally Posted by crazysebo
![]()
Benim isteyip başka takıma kaptırdığım oyuncu olarak sadece Mustafa Sahintürk oldu oda fazla maaş vermediğimden dolayı.
valdivia yı bi alalım dedik..
herkes üşüştü.. düşünün benim 1 senedir listemde hiç bi transfer haberi yok..
bi teklif gönderdim.. inter lazio fener hepsi teklif gönderdi..
Lazio ya gitti..
ben de Ryan Babel i kaçırmıştım ya! espanyol e sattı bizi .. GS ile
bir de geçen tam tevezin istediği parayı falan verdim geliyordu
man utd çıktı ve carlosumu götürüle![]()
beşiktaştayım ricardinhoyu kaçırdım klübüyle anlaştım ama ricardinho atletico bilbaoya kaçtııııııı
Ben Kerlon'u real madrid'i yönetirken milana kaybettim tabi kerlonu b takıma almak istemiştim b takımım 1 lig seviyesinde sispanyaa ama kural gereği çıkamıyor ronaldo figo mokoena volkan babacan libis andres arenas borja aydin yılmaz irfan başaran vagner love bunlar b takımda aklıma gelenler
sivassporla 2. sezonumda hübshman geliodu fransız takımlardan biri kaptı bordeaux galba
ben cesar delgadoyla anlaşmıştım bir anda w.bremen kaptı