1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Arkadaşlar Oyunum Hata Veriyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Arkadaşlar Oyunum Hata Veriyor

Slm arkadaşlar fm de 2008 yılındayım ve oyunun ortasında error diyip appoliciton data falan hatası veriyor 2008 yılına kadar bikerede vermişdi oyunu sil baştan aç dediler bende sildim yeniden kurudm oyunu yine aynı hatayı veriyor sizce neden oyunun ortasında o hatayı veriyor hata raporu çıkıyor gönderme diyorum fm 2007 simge durumuna düşüyor gönderme diyince çıkıyo neden böle arkadaşlar yok mu bunun çaresiii yardımcı olursanız sevinirim...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

oyun klasöründe bir dmp dosyası oluşturur. Bu dosyayı rapidshare e upload eder misin
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

slm mustafa abi hangi dosyayı dmp dosyası olarak oluşturcam birazdaha açıklarmısın tam olarak anlıyamadım .Cevap için tşk ederim sağol.

Quote Originally Posted by Oğuzcan GFB View Post
    Slm arkadaşlar fm de 2008 yılındayım ve oyunun ortasında error diyip appoliciton data falan hatası veriyor 2008 yılına kadar bikerede vermişdi oyunu sil baştan aç dediler bende sildim yeniden kurudm oyunu yine aynı hatayı veriyor sizce neden oyunun ortasında o hatayı veriyor hata raporu çıkıyor gönderme diyorum fm 2007 simge durumuna düşüyor gönderme diyince çıkıyo neden böle arkadaşlar yok mu bunun çaresiii yardımcı olursanız sevinirim...
    Bende siteden yamalari indirdim ama oyun acildiktan sonra calismayip ayni sende oldugu gibi hata verdi. ama bende ki bu sorun yama yukledikten sonra oldu. ve oyun ekranindaki en ust kisimda hic bir resim bayrak flama kalmadi hepsi pert olmus.

Bu sorundan anlayan biri var mi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar bunu konu hakkında bize yardımcı olan birisi yokmu bilen birkişi bilgilerini bizle paylaşırsa seviniriz. Valla senin ki yamadan olmuş benim ki durup dururken hata raporu veriyor.Savelerden olabilirmi acaba bu hata

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

--------------------------------------------------------------------------------

Slm arkadaşlar fm de 2008 yılındayım ve oyunun ortasında error diyip appoliciton data falan hatası veriyor 2008 yılına kadar bikerede vermişdi oyunu sil baştan aç dediler bende sildim yeniden kurudm oyunu yine aynı hatayı veriyor sizce neden oyunun ortasında o hatayı veriyor hata raporu çıkıyor gönderme diyorum fm 2007 simge durumuna düşüyor gönderme diyince çıkıyo neden böle arkadaşlar yok mu bunun çaresiii yardımcı olursanız sevinirim... Arkadaşlar bu konuda yardım edicek kimse yokmu....

Nesil
    2006

Default Derdİnİ Anliyorum!!

BEN FM 2006 OYNUYORDUM...
    2020 YILINDA İDİM
    BİRDEN OYUN HATA VARMEYE BAŞLADI...
    O KADAR SİNİRLENDİM Dİ NEREYSE AĞLICAKTIM ....
    BİR ÇARE BULAMAYINCA SİLDİM.... AMA
    ,______HATA ŞU OLABİLİR__________

OYUNUN EDİTÖRÜNDEN OYNAMA YAPTIYSAN ;YANİ TAKIM FELAN OLUŞTURDUYSAN YADA OYUNCUNUN ÖZELLİĞİYLE OYNADIYSAN ;
    HATA BUNDAN OLABİLİR
    :: ,

[email protected]

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    oyun klasöründe bir dmp dosyası oluşturur. Bu dosyayı rapidshare e upload eder misin
    http://rapidshare.com/files/8529224/..._15.50.57_.rar bu benim dmp dosyam umarım bir çözüm bulunur parada yok ki orjinalini alalım gerçi orjinal oyn sahipleride yaşıyormuş bu sorunu

yaa ( aynı hatayı bana da verdi lütfennnnn yardımmm

Mesaj Yetkileri