umit karan 4 tane atmsti bende...
bende marcelo defansın solunda karşıyaka maçında 4 gol attı.
ha bu arada beşiktaşta oynuyorum
arkadaslar SS(mac goruntusu koyalim dedim ama kimsenin dinledigi yok yani SS koymadan bende derim ki oliver kahn 7 tane gol atti bi macda ne var bundaarkadaslar bir macda oyuncunuz en cok kac gol atti lutfen SS lerle birlikte sunalim
adam doru soluo ss koyalım bakın bende i**uinta 5 gol attı soluo muyum![]()
"Egör" yok çünkü sildim o oyunu. Sergio Agüero-6 gol atmıştı.
ss yok çünkü çok oldu.tevez 4 gol..
valerii bojinov 5
semih senturk 5 gol ispartaya ss yok cok oldu oyunu sildigim
sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...
KoP cHoiR
carlos vela 6
dirk kuyt tan 5 gol
http://img401.imageshack.us/my.php?image=adszml8.jpg
FB-anderson 5 gol oyunu sildim
Bu konu vardı bi aralar...
ibrahimovic hsv yi 10-0yendigimde 5gol atmisti
New user yapıp diğer takımıda idare ! edersen 11 gol bile atabilirsin yani. 24 - 0 bile yendiğim oldu.
Neyse....
bende tumer atmıstı 4 tane 2 sını frıkıkten atmıstı ss yok oyun ewde calısıorumm ewde nette yok malesef ss koyamıcam ama tumer 4 tane attı bı macta walla dogru![]()
real madrid le kıtalarası şampiyonlukta Auckland City diye bi avustralya takımını yenerken Van Nistelrooy 8 gol attı
beyler kimse ss koymuyor ama sildim falan diyor lütfen sildiyseniz yazmayın
kesinlikle katiliyorumbeyler kimse ss koymuyor ama sildim falan diyor lütfen sildiyseniz yazmayın
Eto 6 gol atti.
deivid le 4 gol attım ama karşı takım b36 dıydı ama anderson baya gol atıyor
5 gol kezman attı fenerde
6 gol nuno maniche
galatasaray ile 11-0 yendim dunya kupası şampiyonlar liginde.mısır takımını.a.kerzhakov 8 gol attı bende
bende alan smith 5 gol atmıştı ama 6-5 yenilmiştim bu arada bu oyunu okuldaki bilgisayarda oynadığım için ss koyamıyorum
5 gol Henry ile
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
agbonlahor 4 gol istanbul büyükşehir belediyde
cesar delgado 1 macta 4 gol attı