Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Kırmızı kart yüzünden bütün takım üstüme geliyor

Angry Kırmızı kart yüzünden bütün takım üstüme geliyor

gs dayım kerlon deli etti beni adam her maç kesin sarı kart görüyoda her sezon en az 5 tane kırmızı kart yiyo.bende deli oldum 1 hafta maaş kesintisi yaptım o da ilk defa ceza verdim 2 sezondur bende.adama ceza verdim diye takımın alayı 'Kerlon adlı oyuncunun haksız muamele gördügünü düşünüyor'diyo.taraftarlar bile tepki gösterdi.Kerlon 2 sezondur bende Galatasaray Kulübünün sevdigi kişiler arasına girdi.Ben 5 sezondur galatasaraydayım ve 5 sezonda şampiyon oldum.bir yıgın türkiye kupasıdır,Türkiye süper kupadır alayını aldım ama ben gs ın sevdigi kişiler arasına giremedim.Sezon başında werder bremen istedi gitmedim adamalrın yaptıgına bak ya.bi adam yüzünden sattılar.Ama kariyerimi bi gözden geçirme vakti geldi..

bunun cimbomla fenerle ne alakası var kardeşim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Dostum cezayı alakasız bir yerde vermişsindir ondan öyle olmuştur bence...

...

Sana mutluluklar dilerim.

adamın gördüğü kart yüzünden maçı kaybetmediysen (yani öndeyken 10 kişi kalınca maçı kaybetmişsen) ilk önce uyarı ver..sora maaş kesintisi yaparsın...ama 10 kşi kalmana rağmen maçı kazandıysan ceza verme

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bir kaç hafta devam et.İleride eski günlerine dönersin.Ayrıca Avrupa kupalarında da başarılı olki Galatasaray'ın favorilerine girebilesin...

Nesil
    2006

Maçtan hemen sonra verirsen sorun olmaz. Çünkü futbolcu'da kendini haklı bulacaktır. Ama ilk kez ceza veriyorsan uyarı cezası vermem gerekir sonra paraya çevirebilirsin. Ayrıca ceza vereceksen takımın o maçı mutlaka kaybetmesi gerekir. Eğer kazanırsa oyuncular kabul etmeyebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

aynen başta uyar sonra cezaya çevirirsin
    I'm back...

senın hatan kardes oyun senın dusundugun gıbı dusunmuoki

valla ben real madrid de kirmizi gorene yapistiriyorum 2 hafta kesintiyi hep kabul ediyolar

Arkadaş bende senin gibi yapıyorum önemli maçlarda kırmızı kart görene 1 hafta maaş kesintisi yine görürse 2 hafta adam öyle akıllanıyor takma kafana topçu milleti böyledir

O oyuncunun profesyonelliği çok düşüktür o zaman nery castillo var onu aldım oda öyleydi yawaş yawaş düzeldi ama artık o kadar kart yemiyor.

Çözüm:
    Onun yüzünden maçı kaybettiysen uyarı

Oyunu kazandıysan bişey yok

Eğer bunlara rağmen kırmızı kart görüyorsa onun yüzünden kaybettiğin bi maçta 1-2 hafta orası sana kalmış maaş kesintisi yap + bi kaç maç oynatma.

Ben nery castillyo yu öyle adam ettim

Sen bence Kerlonu göder aynı olay benımde basıma geldı bosver sen buyuklugunu goster sesını cıkarma yoksa benım gıbı kovulursun

Nesil
    2005
    Yer
    Dünya'dan

hocam takma sen kafana..öyle yada böyle atıldı mı vereceksin cezayı tabi verirken şu ufak ayrıntıyı göz önünde bulundur..adamın yediği kırmızı nadir mi oluyo yoksa sürekli mi..sürekli ise kes maaşı gitsin..iki hafta aç gezsin de aklı başına gelsin

Ben özellikle bir futbolcu'yu başka takıma yollamak için sürekli 2 hafta maaş kesintisi yapıyorum,ama bir ALLAH'ın kulu da neden para kesiyorsun diye isyan etmiyor. Senin ki ilginç bir durum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Macta kavga cıktı benim takımdan iki kişi kırmızı gördü... Esparza'ya 6 diger oyuncuya ki şu an hatırlayamadım Reid idi galiba 2 mac ceza verdiler Esparza iki hafta kadar neden ona 2 bana 6 diye moralini alt üst etti bu da bi garip

Sen kafana takma devam et yoluna.Sonra unuturlar zaten!

Satıldı mı bari.Onu alanın vay haline

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Harbi satış yapmış seninkiler...

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

onceki seferlerde ceza vermediginden kaynaklaniyo bu durum onceden de ceza verseydin kimse bise demezdi bence

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

ben newcstle a ilk trasnfer oldum bi ton maaş alıp hiç bi işe yaramayan oyuncular vardı bazılarını sattım 6-7 tane satamadığım vardı onarlın hepsini 2 hafta maaş kesntisi dedim hemde sebep yokken adamlar isyan etti kontratlarını fes ettim ama diğerleri hiç ses etmedi...

Ya olabiliyor.Oyuncuya bi kez bile ceza versen alayı sana isyan ediyor.Ayrıca oyuncu antremana katılmadığı zaman Uyarı verin etkili oluyor!Oyuncu sizden özür diliyor uyarıyı kabul ediyor!

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

antremana gelmeyince profesyonellikden uyarı veriyorum kabul ediyolar bi dahada terbiyesizlik yapmıyolar

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by submarine_18 View Post
    gs dayım kerlon deli etti beni adam her maç kesin sarı kart görüyoda her sezon en az 5 tane kırmızı kart yiyo.bende deli oldum 1 hafta maaş kesintisi yaptım o da ilk defa ceza verdim 2 sezondur bende.adama ceza verdim diye takımın alayı 'Kerlon adlı oyuncunun haksız muamele gördügünü düşünüyor'diyo.taraftarlar bile tepki gösterdi.Kerlon 2 sezondur bende Galatasaray Kulübünün sevdigi kişiler arasına girdi.Ben 5 sezondur galatasaraydayım ve 5 sezonda şampiyon oldum.bir yıgın türkiye kupasıdır,Türkiye süper kupadır alayını aldım ama ben gs ın sevdigi kişiler arasına giremedim.Sezon başında werder bremen istedi gitmedim adamalrın yaptıgına bak ya.bi adam yüzünden sattılar.Ama kariyerimi bi gözden geçirme vakti geldi..

o kerlonu bende günahım kadar sewmiyorum nereye alsam formsuz oluo en iyi yer onun iiçin brezilya ligi

25. Default

Quote Originally Posted by submarine_18 View Post
    Kardeş sen kendini fena gerçeğe kaptırmışın kariyerimi gözden geçirmek fln yarıldım yani

kerlonda is yok ya alirsiniz maclarin yuzde doksaninda ya sakat ya cezalidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Inonu StadI KapaLI Alt...

Olsun Submarine Kardes, sen dogru bildigini yapmissin... Prensiplerine sonuna kadar sadik kal(Takimdan Gonderilsen Bile)

sende yine bir oyuncu kirmizi kart goruyor bende her macta ya bir oyuncu kirmizi kart goruyor yada sakatlaniyor her macta ama.uyari veriorum tackling i easy yapiorum ama nafile. internetten turkceyi yukledikten sonra boyle oldu. bunun nedenini bilen yardimci olursa sevinirim. simdiden tesekkurler

bnde de ale dıue bı oyuncu habıre kırmızı kart goruodu kulubun tarıhıne gectı adam sora habıre ceza verdım adama sımdı de kontratı kabul etmıo gıtmek ıstıo kulupten aynı sorunun bnde yasıorum

bencede 1 hafta maaş kesintisi kötü oynamalarında veyaonun yüzünden şampıyonluk kaçtığında bide maçı tam yenerken yada sondakikada onun sayesinde gol yediğinde verilir diye biliyorum ben ve doğrusuda bu bence uyara ver diyebilirdin neyse bi kere olmuş yani kısacası ağır bi ceza olmuş.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri