1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Saracoğlu ışıl, ışıl

Nesil
    2006

Thumbs up Saracoğlu ışıl, ışıl

Fenerbahçemizin 100 yılını kutladığımız şu günlerde Festi firmasının Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaptığı ışıklandırma sisteminin açılış töreni bugün Başkanımız Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyelerimiz, konuklar ve taraftarlarımızın katılımı ile saat 19.07 itibariyle gerçekleştirildi. Işıklandırmayı yapan Festi firmasının sahibi Valerio Festi böyle bir organizasyona katkıda bulunmuş olmaktan çok mutlu olduğunu belirtti. Asbaşkanlarımızdan ve Kurumsal İlişkilerden Sorumlu yöneticimiz Ali Koç, şubelerimizin faaliyetleri ile ilgili kısa bir 2006 değerlendirmesi yaptıktan sonra “Allah yolumuzu açık, şansımızı bol etsin” dedi. Saatler 19.07’yi gösterdiğinde Başkanımız Aziz Yıldırım, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ile birlikte ışıklandırma sistemini devreye sokan şaltere bastı. Çeşitli havai fişek gösterilerinin de yapıldığı tören, marşlar ve protokole verilen kokteyl ile sona erdi.

İlgili fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız!

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Ercan Taner güzel gollerden sonra "Yok böyle bir gol!!" diyordu ya; bende onun yorumu üzerinde değişiklik yaparak "Yok böyle bir stad!!" diyorum.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Süper görüntüler Fenerbahcemize yakışır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

stad dedıgın boyle olmalı muthiş olmus gercekten

Nesil
    2003

Istanbul'da kaldigim 1 hafta icinde her gun bu calismalar yuzunden trafigin tikandigini gozlemledikten sonra, goruntu her ne kadar guzel olursa olsun guzel dusunceler sahibi olmak hic de kolay degil.

Gerci diger gunlerde de diger tarafta araba parkina birakmak yerine bir serit yiyerek 4'luleri yakip Fenerium'a alis veris yapmak icin girenlere tolere etmek zorunda kalan suruculerin alismis oldugu bir sey de olabilir.

Tabii Istanbul'un baska yerlerinde de var bu gibi saygisizliklar, iki adim yurumek veya parka 3 kurus para vermek yerine birakilan arabalar vs. vs.

Yanlis anlasilmasin, tepki Fenerbahce'ye degil ve biraz da konu disi ama geldigim 7 gunde 28 saatimi trafikte gecirmis olmamdan kaynaklanan bir sitem.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

çok güzel bır göruntu olmus

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Istanbul'da kaldigim 1 hafta icinde her gun bu calismalar yuzunden trafigin tikandigini gozlemledikten sonra, goruntu her ne kadar guzel olursa olsun guzel dusunceler sahibi olmak hic de kolay degil.

Gerci diger gunlerde de diger tarafta araba parkina birakmak yerine bir serit yiyerek 4'luleri yakip Fenerium'a alis veris yapmak icin girenlere tolere etmek zorunda kalan suruculerin alismis oldugu bir sey de olabilir.

Tabii Istanbul'un baska yerlerinde de var bu gibi saygisizliklar, iki adim yurumek veya parka 3 kurus para vermek yerine birakilan arabalar vs. vs.

Yanlis anlasilmasin, tepki Fenerbahce'ye degil ve biraz da konu disi ama geldigim 7 gunde 28 saatimi trafikte gecirmis olmamdan kaynaklanan bir sitem.

İyede trafiğin bunla alakası yok. Ben nerdeyse her gün geçiyorum çalışmadan da önce böyledi sonrada böyle olacak burası İstanbul her gün trafik var.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Eh be abi bir kerede fenerbahçe'nin övülen bir yerine muhalefet olma
    Ayrıca trafik istanbulda olağan üstüdür ? bilen bilir o günlere has o çalışmalara has değil..

görüntüler ise anlatılmaz yaşanır
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    İyede trafiğin bunla alakası yok. Ben nerdeyse her gün geçiyorum çalışmadan da önce böyledi sonrada böyle olacak burası İstanbul her gün trafik var.
    Trafigin boyle oldugunu biliyorum, zaten yazdigimda da Istanbul'un her yerinde yol kenarina serit kapatarak araclar birakildigini ve bu nedenle trafigin yavasladigini yazdim..

Ancak bir hafta sure ile bu is icin serit kapatmak (gerci kupa maci oynanirken kaldirilmislardi ve ertesi gun tekrar yerindelerdi) ve bunu normal karsilamak yanlis. Sorun bunun icin izin isteyende degil, bu izini verende zaten..

Neyse konuyu daha fazla dagitmayayim ben..

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Eh be abi bir kerede fenerbahçe'nin övülen bir yerine muhalefet olma
    Ayrıca trafik istanbulda olağan üstüdür ? bilen bilir o günlere has o çalışmalara has değil..

görüntüler ise anlatılmaz yaşanır
    Ozellikle FB'ye bir muhalefetlik degil daha once yazdigim gibi. Bu pekala sabah 1 ile 5 arasinda trafigin hafif oldugu zamanlarda yapilir, diger zamanlarda ise trafigin akmasini saglamak icin seriti kapatan araclar kaldirilabilirdi. Bunun icin ise daha onceden baslanabilirdi. Tekrarliyorum, buna izin verilmesi yanlis. Sadece FB stadi onunde degil, her yerde yanlis. FB stadi sadece bir ornek cunku her gun onunden iki kere gectigim yer.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

iki lamba takılmış bitek onu anladım şekilden bişey cıkartamadım neyin şekli oluyor o ?

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ben pek begenmedim yakismamis stada

bizimle paylaştığın için sağol gerçekten fenerbahçelilere yakışır bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel Olmuş

Aaa bu sene Fenerbahçe'nin 100.yılı mıydı?

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Eh-güzel-olmuş.Tebrik-edelim..
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

duğun salonu gibi olmuş

Quote Originally Posted by y_layta View Post
    duğun salonu gibi olmuş
    yaw tebrik edeceğinize neler diyosunuz.trabzonun sahası cok mu güzel dedemin köyündeki patates tarlasına benziyo..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kim ne derse desin. Muhteşem bi görüntü olmuş gerçekten...

Quote Originally Posted by Valheru View Post
    yaw tebrik edeceğinize neler diyosunuz.trabzonun sahası cok mu güzel dedemin köyündeki patates tarlasına benziyo..
    stad zaten güzel stad şu anda türkiyenin en iyi stadı .... kimse buna itiraz etmez zaten ... yalnız bu ışıklandırmayı kumarhane gibi yapacaklarına daha anlamlı yapsalardı daha iyi olurdu .... anlamlı bişey yapsalar f.b liler için iyi olurdu ... ama böylede çok güzel görüntüler ... istanbula renk katmışlar ....

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Valheru View Post
    iyide burda sahanın güzel olmadıgını söleyen oldumu arkadaş sadece aksesuarı begenmemiş

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Çok güzel olmuş bence Avrupa havası estirmiş.Eğer bu düğün salonuna benziyorsa Allianz Arena'da club,disko bunlara benziyo heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by y_layta View Post
    duğun salonu gibi olmuş
    Sizin staddan hic bahsetmeyelim istersen

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

yakından görünce mükemmel resimlerde pek şık çıkmamış
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Çok güzel olmuş bence Avrupa havası estirmiş.Eğer bu düğün salonuna benziyorsa Allianz Arena'da club,disko bunlara benziyo heralde
    Çok güzel yorum.
    Türkiye'de olmayan bir şey olunca kötü olur hele de bunu yapan Fenerbahce ise
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Son derece güzel olmuş

Mesaj Yetkileri