arkadaslar ben fm 2007 oynarken oyuncu bosman kurallarina gore ayrilmaliyim diyor buradaki bosman kurallarinin ne oldugunu bilen var mi
arkadaslar ben fm 2007 oynarken oyuncu bosman kurallarina gore ayrilmaliyim diyor buradaki bosman kurallarinin ne oldugunu bilen var mi
bildiğim kadarıyla futbolcuların haklarını korumaya yönelik bi kanun yani sözleşmesi bitince takımdan ayrılma hakkı
evet arkadaşım doğru söylüyor hatta bu kanun yokken bir futbolcu itiraz ediyor ve davayı kazanıyor ve adamın ismi ise Bosman ...
tesekkurler ikiside gercekten aciklayici olmus
önemli değil herşey turksportal için ...
sözLeşmesinin bitmesine 6 ay kaLa istediği takıma imza atabiLme hakkı
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
roberto baggio'nun ve can 777 nin dediklerine katılıyorum fm 2006 oynarken rooney'e zar zor çelsi forması giydirdim 1 yıllık adamı her maç oynattım yeni sözleşme imzalamadı "bosman kurallarına göre kulüpten ayrılıyor" die bi yazı wardı kişiselinde
ya bu gerçek hayatta warmı bosman kanunu türkiyede hiiç raslamadım
Sözleşme bitimi... Oyuncunun sözleşmesi bitimine yakın başka takıma imza atması demek... Örnek alex in gs yada bjk ye imza atabilmesi gibi...
arkadaslar soylemeyi unuttum bu olay jole cole da oldu ve kendisinin profiline baktigimda kulupten ayrilmak icin istifa etti yaziyo zaten ben onu liverpoola 35 m euroya sattim![]()