bende recoba en fazla
bide kadrom söle iyimi sizce ljunbergin yerine messi yi aldım gelecek oda
![]()
bende recoba en fazla
bide kadrom söle iyimi sizce ljunbergin yerine messi yi aldım gelecek oda
![]()
bende recoba böle deil gelişti mi?
bence kadron ii ama belki defansa bi takviye gerekebilir...kadro güzel arsenal tabi güzel olucak......
recoba gercekten harika.
bende regenlerde vardı pek cok ozelliği 20 olan adamlar
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
hakan şükür ne yapıyor orda.vitti - gioda yo al
yahakan sükürü hevesten olesine aldım ama gol atior 20 golü varrecobayıda 2 sene once aldım yine 20 leri vardıda 2 sezon oynatmadım böyle oldu bitiricilikte 20 ye yükselio bu adam 35 yasina kadar hepsimi 20 olcak yaw :=:==::=)
: bide recobanın hızı biraz daha 17 18 olsa süper olacak
bide arsenalın 18 yas altı süper carlos vela --arturo lupoli ryan smith --johannes djourou - anthony stokes --nicklas bendtner -- theo walcott --gary griffiths --- giorgos efrem -- fabrice muamba yani 18 yas altılada bi kadro kurulurbide bu adamlar 1 2 sezon geçtimi güçlenior
yasin karaça![]()
vitti? arsenal daha da iyilerini alabilir...Originally Posted by barcelos
![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
recobannın 20leri varda abi adam tam olarak hiç biyerde normal olarak oynamıo ki becerikli olduğu bikaç mevki var
5-6 sene sonra Vitti'nin özelliklerine bakınca 20'den başka bir şey göremiyorsun..
zidane zidane zidane
Recoba'yı free aldım![]()
bişey sorucam sen hangi antreman programını kullanıyosun benim baya kötüde antreman programım
zlatan bende en çok 20 si olan futolcu