Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Galatasaray - Feyenoord, 20:00

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Galatasaray - Feyenoord, 20:00

Galatasaray - Feyenoord.

Yorumum:
    Hagi zamanındaki devre arası kamp muhteşem olmuştu, klübün geleceği gençler vs. çok faydalı bir dönem olmuştu. Hagi idealist bir kişiliğe sahip olduğundan, klüpteki pozisyonu ne olursa olsun, sadece kendisinin klüpte yaptıklarını değil, geleceğini de düşünüyordu, o yüzden uzun devre arası kampında, yaptıklarıyla taraftarların diline "gençleri" doladı..

O gün bu gün, gençler geliyor diyor Galatasaray taraftarı..

Aynı şeyi malesef Gerets yapmıyor, yapamıyor, adam haklı.. Teknik adamlığı 5/6 sene içinde bırakacağını söyleyen, seni efsanevi bir şampiyonluğa götüren adamı idam sehpasına koyarsan ve her an sallanması için tehdit edecek olursan, ondan bir şey bekleyemezsin..

Bir moka yaradığın yok Canaydın, bari Adnan'ın sözüne şu adamı harcama, yap uzun vadeli bir sözleşme.

Çok güveniyorsan Adnan'a, gönder Gerets'i ertesi gün, getir adam akıllı bir hoca uzun vadeli olarak.. Yemez gerçi o ayrı konu..

En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir..
    Böylesine şampiyon olunası bir senede, pisi pisine olaydan kopacağız ona yanıyorum..

Feyenoord maçına dönecek olursak, eksiklerin takıma adapte edilmesi ve genç ağırlıklı bir kadronun sahada olmasından yanayım. maçı kazanırız..

evet burada konusalim daha iyi olur,galatasaray bu maci kazanacaktir,insallah genc agirlikli bir kadroyla cikarizda genclerimizi daha iyi görmüs oluruz.feyenoord karsisinda zorlanmayacagiz zaten en az 2 farkla galip gelecez.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bazı kışkırtıcı avatarlar geziniyo gene ortalarda

burdan o kişiye söyliyeyim belki bilmiyodur

o çeşit avatar kullanmak yasaklandı !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bence Galatasaray Çok rahat alacak maçı. Umarım Carrusca oynar...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ınsallah bılal azız 15 dakıka falan oynar cunku antreman cok ıyı oynuyormus guzel goller atıyormus hatta yonetım onunla sozlesme ımzalıcakmış

Herkez gencleri görsün bugun 2.yarı tamamen genc kadro ile oynucazo feyernoordu genclerle yencez ozaman ben sorarım

Fazla Rahatlık hissine kapılmayalım , karşımızdaki takım sonuçta Feyenoord.
    Maçı Alırız düşüncesindeyim fakat rahat değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yaw inş yenilirsinizde bi beşiktaş-galatasaray maçı izleriz
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ins gs yenilir
    bi fb li oldugum icin deil daha zevkli bi 3.luk maci izlemek icin istiyorum gs-bjk

bide ins hooijdonkun frikikini izleme firsati bulabiliriz

iddaa'da feyenoord'a oynadim hadi bakalim ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

ya şow yaparız biz onlara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hooıjdonk mushtesem bır gol attı gercekten harıka bir gol

Van Hooijdonk harika bir gol attı, orta sahadan. Voooov Harika bir gol, ne de olsa Fenerbahçeli Helal olsun Hooijdonk.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

pierre van hooijdonk şahane bir gol

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Anelkayı hooijdonk'a tercih eden fenerbahçe yönetimine teşekkürlerimizi ediyoruz ben ve birkaç galatasaraylı taraftar olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hooijdonk'a ölmüştür diyenler utansın ne diyeyim
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gollll

necati..
    penaltıdan
    1-1 aslanım benim . ağları bile deldi beee

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

evet yakında 100000000-1 olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler farkındamısınız bilal aziz harika ortalar açıooo bence hasanın yeriene ardayı alsın sağa oldu bu iş

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

bilal nasıl harikalar orta açıyorsa anlamadım biri bizim adamlara gelmedi. bilalin ortasına mı bizim adamlar gidecek ? bilal ortalarını bizim adamlara göre yapması lazım değil mi. yoksa futbolu mu bilmiyorum. yoksa yoksa..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    bilal nasıl harikalar orta açıyorsa anlamadım biri bizim adamlara gelmedi. bilalin ortasına mı bizim adamlar gidecek ? bilal ortalarını bizim adamlara göre yapması lazım değil mi. yoksa futbolu mu bilmiyorum. yoksa yoksa..
    Yok yok, bizimkiler sanioki bu top auta gider hani bizim kazma hasanın ortaları gibi sannıo, ama top bi anda dönüo işte SÜPER FALSO VERİO:d O ARKA DİREKTE Bİ ADAM DURSA HER ORTADAN GOL OLACAK çelişkiye düşmene gerek yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2-1 oldu .(:

Nesil
    2006

Bu Pierre başka helal olsun. Anelka'yı alan yönetime de yazıklar olsun. Adam ölmediğini gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence maçı alamıcaz .. 3. lük maçında bjk nin rakibi olucaz .. Umarım öle de olur çünkü o maça kesin giderim .. (: Hazırlık maçı da olsa derbi, derbidir .. İlk defa Galatasarayın yenilmesini istiyorum .. (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maç bitti 2-1 kaybettik ama ben takımımın gösterdiği performansı beğendim güzel mücadele ettiler gol pozisyonları kaçırdık hasan kabze ve hakan şükür mutlak gol kaçırdılar ikiside vole vurdu ama teki auta tekide kalecinin kucağında kaldı çok mutlak pozisyonlardı nasıl kaçtı şaştım kaldımm.ama takımımız çok istekli, arzulu, hırslı oynadı bize yakışanda buydu artık bjk ile 3 ve 4. lük maçını kazanıp moral bulmalıyızzz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

harbi güzel gol attı pierre ya

Necati ateşte ateş gibi furdu ve ağları deldi

ben herşeye rağmen bilali süper beğendim giderek kesin daha güzel olur

yenildik ama çok güzel oyun oynadık
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

bu maçta hakem türk olmasına rağmen bariz iki penaltımız verilmedi saçma 2 gol yedik ve yenildik bu takımda inamoto kadar gereksiz bir adam yok bence derhal gitmeli hazırlık maçı falan ama adam yattı paso. Feyenordlularda her türlü çirkefliği yaptılar sanki ŞL finaliydi yinede iyi oynadık

Yarınki Fotomaç'ın manşeti: "Hooijdonk Geri Dönüyor!" Deivid ile yollarını ayırmayı planlayan Fenerbahçe, Galatasaray'a orta sahadan gol atan eski golcüsü ile her konuda anlaştı

Maçı izlemedim ama sağlık, bal şeker olsun.. Yarın en azından daha keyifli bir maç izleriz..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Kabze'nin girmesinden sonra futbol oynadığımızı hissettim doğrusu, hazırlık maçını dahi katledebilecek(lehimize+aleyhimize) kapisitede olan Türk hakemlerimize de helal olsun gerçekten

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Yarınki Fotomaç'ın manşeti: "Hooijdonk Geri Dönüyor!" Deivid ile yollarını ayırmayı planlayan Fenerbahçe, Galatasaray'a orta sahadan gol atan eski golcüsü ile her konuda anlaştı
    Kesinlikle Bu arada Hooijdonk'u izleyen yönetim Feyenoord'un sol bekini de cok begendi ve temaslara baslandı
    Bu arada Tebrikler PierrePare.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri