Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Tümer Metin, dün akşam FBTV’de eski takımı Beşiktaş’tan, aile yaşantısına ve yeşil sahaları bıraktıktan sonra ne yapacağına kadar her şeyi anlattı. “İş zamanı iş, eğlence zamanı eğlence” diyen Tümer, gençlere örnek olduğunu, kamplarda hiyeyarşinin çok önemli olduğunu vurguladı. Yaşından dolayı eski ile yeni jenerasyon arasında kaldığını söyleyen tecrübeli oyuncu, “Kamp dışında arkadaşlıklarım çok daha iyi. Birbirimize her türlü ve farklı şakaları yapabiliyoruz” dedi. Dizindeki sakatlıkla yaşamayı öğrendiğini belirten Tümer, Beşiktaş ile Fenerbahçe derbisiyle ilgili olarak şok açıklama yaptı ve şöyle dedi: “Bazen Beşiktaş’ın kazanmasını istiyorum. Kazansın diye dua ediyorum. Çünkü kaybettiği zaman çok tehdit telefonları alıyorum. Çünkü; 15 yıldır telefonum aynı. Hiç değiştirmedim. Bilen biliyor.” Saha içerisinde çok iyi olduğunu ve neler verebileceğini, yeteneklerinden hiç şüphe etmediğini düşünen Tümer Metin, kendisini “koşmuyor” diye eleştirenlere de “Ben, Appiah gibi koşamam. Ronaldinho bile koşamaz. 2-3 yıl daha futbol oynamak istiyorum. Ondan sonra kendi işime bakacağım” diyerek cevap verdi.

"Doğru adamım"
Karşılaşmalardan sonra yapılan eleştirilerin çok acımasız olduğuna da değinen Fenerbahçeli oyuncu, “Sürekli futbolcunun kendisini geliştirmesi isteniyor. Kimseyi eleştirmek için söylemiyorum ama; milyonlara hitap eden köşe yazarları ve basın mensupları, 15 yıldan beri hep aynı soruları soruyor, aynı cevapları alıyor. Bence onların kendilerini geliştirmesi gerek” diye konuştu. “Doğru adamımdır” diyen Tümer, şöyle devam etti: Yapacağım her şeyi kesinlikle babama söylerim. Onun olurunu alırım. Bu benim saygımdandır.