Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: “Alex’ten bile iyiyim !”

Default “Alex’ten bile iyiyim !”

Galatasaraylı Carrusca, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

G.Saray’a sol kanat oyuncusu olarak transfer edilen Arjantinli, "Yerimde Arda oynuyor. Ben sadece orada görev yapan bir futbolcu değilim, oyun kurucu olarak da oynayabilirim" dedi.

Galatasaraylı yöneticiler sezon başında Arjantin’in Estudiantes takımından transfer ettikleri Marcelo Adrian Carrusca’yı geleceğin yıldızı olarak tanıtmıştı. Futbolcunun kariyeri de sarı kırmızılıları doğrular nitelikteydi. Henüz 22 yaşında olan Carrusca, ülkesinin en iyi sol kanat oyuncuları arasında gösteriliyordu ve peşinde çok sayıda Avrupa kulübü vardı. İşin doğrusu Carrusca da Galatasaray’a büyük umutlarla gelmişti. Arjantinli oyuncu, sarı kırmızılı kulüpte kendisini gösterip, Avrupa’ya transfer olmayı planlıyordu. Fakat, sezonun ilk yarısında işler planlandığı gibi gitmedi. Arda Turan’ın müthiş performansı, Carrusca’nın kulübeye gönderilmesine neden oldu. Arjantinli futbolcu, her ne kadar ilk yarının büyük bölümünü kulübede geçirse de iddialı konuşmaya devam ediyor. Öyle ki, kendisini, şu an Türkiye’nin en iyi oyun kurucusu olarak gösterilen Fenerbahçeli Alex’le kıyaslamaktan bile çekinmiyor. Bakın neler söylüyor Arjantinli:

"Ben çok inatçıyımdır. Galatasaray’da mutlaka forma şansı bulacağım.Tamam, Arda benim yerimde oynuyor. Ama ben yalnızca sol kanatta oynayan bir futbolcu değilim. Orta sahanın ortasında da görev yaparım. İstediğim yere milimetrik toplar atarım. Bu meziyetim Fenerbahçeli Alex’ten daha iyidir. Gerets beni o bölgede oynatırsa, inanın onu mahcup etmem."

Carrusca, Galatasaray’daki ilk sezonunda zorlanmasının en büyük nedeninin Türk futbolu ile Arjantin futbolu arasındaki farklılıklar olduğunu da belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Brezilya ve Arjantin futbolu birbirine benzer. Orta saha oyuncusu isen hücuma çıktığın zaman geri gelmeyi fazla düşünmezsin. Türk futbolu öyle değil. Hem gidip geleceksin, hem de adam markajı yapacaksın. Türkiye’deki ilk günlerimde bu kadar zorlanmamın nedeni bu."

Hürriyet / İlhan Söyler

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Carrusca da cok konusmaya basladi

O da napsın Arda'nın gölgesinde kalmaktan forma şansı bulamadı garibim.

carrusca gercekten cok yetenekli bir futbolcu ama iste sans verilmiyorki kendini tam olarak göstersin,oda bari böyle demeclerle gündemde kalmayi planliyor herhalde,gerets de bu demecleri dinleyip ona sans verecegini düsünüyodur

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

bence hakli ben Arjantin futbolunu yakindan takip ediyorum Carrusca Estudiantes takimini bir cok macta sirtlamis bir oyuncu teknigi soguk kanliligi ve hizli karar verebilme becerisi olan bir oyuncu ne diyelim allah hepimizi Gerets ten korusun!

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

geç bunları carussca konuşacağına çalışsan şimdi takımdaydın

Peki kiralık olarak bir ara Bursaspor'un gündemine gelmişti. Daha doğrusu söylentiler vardı. Ama daha sonra Engin İpekoğlu açıklama yapmıştı defansı sıfır ve düşünmüyoruz diye.

Sanırım Kayserispor'a kiralanacak söylentileri var.

Ben hepsini geçtim. Alt yapıda çok önemli, genç ve yetenekli futbolcular var. Şans verilmedikçe neler yapabileceğini göremezsiniz ki. Örneğin Arda, Manisa'ya gitmeseydi şu anda bu durumda olabilirmiydi ???

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Adam sonuçta hırs yapmış. İkinci yarıda bakalım patlama yapacak mı merak konusu.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

ehue carusca şaşırdıBirkaç maç üst üste 90 dk sahada görsek seni bide...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ewrim_FB View Post
    geç bunları carussca konuşacağına çalışsan şimdi takımdaydın
    Dostum sana katılıyorum ayrıca göstersin bize alex'den daha iyi olduğunu bizde alex yerine onu seyredelim...Amaç futbol seyretmek fenerbahçeli olduğum için alexi koymuyorum avatarıma...
    Ama adamda haklı tabikigerest bence ona gerektiği kadar forma şansı vermedi ama antremanda biz yanında yoktuk bu da önemli...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

bence haklı olabilir çünkü sol kanatta gerçekten muazzam oynuyor ve bence çok yetenekli. kimse itiraz etmesin lütfen çünkü daha izlemedik çocuğu yani "pueakh! carrusca da kimmiş beav" gibisinden yorum yapmayalım..

Nesil
    2006

Önce oyna sonra konuş.Madem o kadar iyisin şans bulursun takımda merak etme.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

yani carrusca belli ki yetenekli bir oyuncu ama sınırlarını bilmiyoruz ... adam hala takımda ilk 11 oynadığı zaman yeni bir transferi izliyormuş gibi izliyorum .... bence carrusca herşeyden önce fiziğini güçlendimesi lazım ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Adam doğru söylemiş.Bir maç oynadı gösterdi Alex'ten iyi olduğunu.Ayrıca oynamaması onun suçu değil Gerets'indir.Kendi de söyledi yerimde Arda oynuyor diye.Hemen adamı eleştiriyorsunuz.Tamamen katılıyorum Carrusca , Alex'ten daha iyi bir oyuncu...
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Cacık olmaz zaten Tarık abi.Futbolcu olur.Bakın Liverpool maçında 90 dk bile oynamadı neler yapabileceğini gösterdi.Ama suç onda değilki?Suç Eric Gerets'deki onu kesiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by OgUzKaGaN View Post
    Adam doğru söylemiş.Bir maç oynadı gösterdi Alex'ten iyi olduğunu.Ayrıca oynamaması onun suçu değil Gerets'indir.Kendi de söyledi yerimde Arda oynuyor diye.Hemen adamı eleştiriyorsunuz.Tamamen katılıyorum Carrusca , Alex'ten daha iyi bir oyuncu...
    Dalga gecıosun heralde Oğuz

Futbolcunun dili değil ayakları çalışmalı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by coolnash View Post

çok iyi bir cevap olmuş valla

Alex iyi bir oyuncu değildir , küçük maçların adamı demişimdir her zaman fakat ,
    Carrusca'nın bu dediğinede bişeyler demem gerekli , tamam iyi oyuncusun yer verilmiyor sana fakat sen Alex olman için daha Alex kadar kadroda şanş bulman , onun yaptığı işleri her türlü maçta yapman gerekli be Carrusca.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Question

Quote Originally Posted by dick View Post
    Önce oyna sonra konuş.Madem o kadar iyisin şans bulursun takımda merak etme.
    ewt aynen öyle

bi gorsek yorum yapcaz da

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    cacık olmaz bu adamdan. yavaş yavaş diline de vurmaya başlamış anlaşılan
    adam ***** değil ki cacık olsun (şaka)

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Abicim ciddiyim ben ya.Alex küçük maçların adamı haklı Sami...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Az laf, çok iş .

Quote Originally Posted by coolnash View Post
    güzel kardesim simdi tartisma cikmasini istemiyorum ama zor zoruna tartisma cikaracaktacak laflar söylüyorsunuz,dayanamiyorum.Son günlerde kezman,edu,lugano,appiah,tuncay degilmiydi onca röportaj veren.Futbolcunun dili degil ayaklari calismali diyorsun bence gayet dogru bir laf haklisin da bunlari kezman,edu,lugano,appiah,tuncay röportaj yaparken niye söylemiyorsun?Yoksa fenerbahceli oldugun icin mi bunlari söylemiyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    güzel kardesim simdi tartisma cikmasini istemiyorum ama zor zoruna tartisma cikaracaktacak laflar söylüyorsunuz,dayanamiyorum.Son günlerde kezman,edu,lugano,appiah,tuncay degilmiydi onca röportaj veren.Futbolcunun dili degil ayaklari calismali diyorsun bence gayet dogru bir laf haklisin da bunlari kezman,edu,lugano,appiah,tuncay röportaj yaparken niye söylemiyorsun?Yoksa fenerbahceli oldugun icin mi bunlari söylemiyorsun?
    Peki Dostum Biri Çıkıpta Kezman-Tüncay-Alex-appiah Ben HAGi den iyiyim Diyormu ?

diyemez

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    diyemez
    O Zaman Bu Carruscada Diyemez

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Tartıştığınız şeye bak ya
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri