1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Ronaldinho mu Kaka mi?

Default Ronaldinho mu Kaka mi?

Brezilya’nın iki ünlü starı.. Kaka ve Ronaldinho.. Fazla söze gerek yok futbol şovunu izleyin..

http://www.youtube.com/watch?v=_sVXKs4Clh8

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    Brezilya’nın iki ünlü starı.. Kaka ve Ronaldinho.. Fazla söze gerek yok futbol şovunu izleyin..

http://www.youtube.com/watch?v=_sVXKs4Clh8
    Ronaldinho denen artist ve milanlı bir futbolcu için videoyu izlemeye bile gerek görmüyorum...
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kaka iyidir güzeldir süper topcudur ama Ronaldinho ile kıyaslanamaz. R10 başkadır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Ronaldinho denen artist ve milanlı bir futbolcu için videoyu izlemeye bile gerek görmüyorum...
    izlemeyeceksen alican niye yorum yapiyon?

tabiiki ronaldinho...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tartısmasız Ronaldinho...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

kaka ile ronaldinho yu karşılaştıranların futbol bilgisine sahip oldukları hakkında en ufak bi değişkenlik bilmiyorum, bunu yazmaları artı ancak yazaılış gayeleri nötrlüyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    izlemeyeceksen alican niye yorum yapiyon?
    Baran dikkat ettiysen orda bi yorumda yaptım
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Chile - Santiago

Tereddütsüz Kaka.

Şu anki oynadıkları Pozisyon ile Karşılaştırmak fazla doğru değil.
    Asıl görev yerleri ile karşılaştırmak olabilir fakat.

Kaka 90 Dk. iş yapar sonuçta gol atamaz maç berabere biter ,
    Ronaldinho 90 dk iş yapmaz son dk'da bir duran top golü bulur ve atar bu mudur ? değildir

genede kim iyi diyorsanız bana , Kaka daha yararlı işler yapıyor

Bakın Kaka G.Antepe transferi nasıl gerceklesmemiş......

G.Antep`ten dönmüş

Performansı ve golleriyle `Fenerbahçe`yi yıkan` Ricardo Kaka`nın, G.Antep`in kapısından döndüğü ortaya çıktı. 6 yıl önce bu oyuncuyu izleyen teknik heyetin alınması yönünde rapor vermesine karşın, Sao ...
    Performansı ve golleriyle `Fenerbahçe`yi yıkan` Ricardo Kaka`nın, G.Antep`in kapısından döndüğü ortaya çıktı. 6 yıl önce bu oyuncuyu izleyen teknik heyetin alınması yönünde rapor vermesine karşın, Sao Paulo kulübünün istediği 1.5 milyon dolar bonservis bedelini yüksek bulan yönetim, `17 yaşındaki futbolcuya bu para verilmez` diyerek transferden vazgeçti. O günlerde Gaziantep`te yardımcı antrenörlük yapan ve şimdi Karşıyaka`yı çalıştıran Nurullah Sağlam, Kaka`yı Brezilya`da izlediğini söyledi.

RİSKE GİREMEDİK

O günlerde Sao Paulo takımının altyapısında oynayan Kaka`yı çok beğendiğini ifade eden Teknik Direktör Sağlam, `Alınması konusunda Gaziantepspor Kulübü Başkanı Celal Doğan`a rapor vermiştim. Daha sonra menajerimiz Osmair, bu futbolcunun kulübüyle temasa geçti.Oyuncuyla anlaşıldı kalacağı yere kadar. Sao Paulo, Kaka`nın bonservis bedelini 1.5 milyon dolar olarak belirledi. Henüz 16-17 yaşındaki bir futbolcu için bu riske giremeyen Başkan Celal Doğan`ın kararıyla Kaka`yı almaktan vazgeçtik` dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Chile - Santiago

gelseydi bugun gerçek anlamda Kaka'yı izlemekten mahrum kalıcaktık. iyi ki de gelmemiş shevchenko'nun trabzonun kapısından, appiahın galatasarayın kapısından döndüğü gibi iyi ki kapıdan dönmüş.

Mesaj Yetkileri