Brezilya’nın iki ünlü starı.. Kaka ve Ronaldinho.. Fazla söze gerek yok futbol şovunu izleyin..
http://www.youtube.com/watch?v=_sVXKs4Clh8
Brezilya’nın iki ünlü starı.. Kaka ve Ronaldinho.. Fazla söze gerek yok futbol şovunu izleyin..
http://www.youtube.com/watch?v=_sVXKs4Clh8
Kaka iyidir güzeldir süper topcudur ama Ronaldinho ile kıyaslanamaz. R10 başkadır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
tabiiki ronaldinho...
Tartısmasız Ronaldinho...
kaka ile ronaldinho yu karşılaştıranların futbol bilgisine sahip oldukları hakkında en ufak bi değişkenlik bilmiyorum, bunu yazmaları artı ancak yazaılış gayeleri nötrlüyor..
Tereddütsüz Kaka.
Şu anki oynadıkları Pozisyon ile Karşılaştırmak fazla doğru değil.
Asıl görev yerleri ile karşılaştırmak olabilir fakat.
Kaka 90 Dk. iş yapar sonuçta gol atamaz maç berabere biter ,
Ronaldinho 90 dk iş yapmaz son dk'da bir duran top golü bulur ve atar bu mudur ? değildir
genede kim iyi diyorsanız bana , Kaka daha yararlı işler yapıyor
Bakın Kaka G.Antepe transferi nasıl gerceklesmemiş......
G.Antep`ten dönmüş
Performansı ve golleriyle `Fenerbahçe`yi yıkan` Ricardo Kaka`nın, G.Antep`in kapısından döndüğü ortaya çıktı. 6 yıl önce bu oyuncuyu izleyen teknik heyetin alınması yönünde rapor vermesine karşın, Sao ...
Performansı ve golleriyle `Fenerbahçe`yi yıkan` Ricardo Kaka`nın, G.Antep`in kapısından döndüğü ortaya çıktı. 6 yıl önce bu oyuncuyu izleyen teknik heyetin alınması yönünde rapor vermesine karşın, Sao Paulo kulübünün istediği 1.5 milyon dolar bonservis bedelini yüksek bulan yönetim, `17 yaşındaki futbolcuya bu para verilmez` diyerek transferden vazgeçti. O günlerde Gaziantep`te yardımcı antrenörlük yapan ve şimdi Karşıyaka`yı çalıştıran Nurullah Sağlam, Kaka`yı Brezilya`da izlediğini söyledi.
RİSKE GİREMEDİK
O günlerde Sao Paulo takımının altyapısında oynayan Kaka`yı çok beğendiğini ifade eden Teknik Direktör Sağlam, `Alınması konusunda Gaziantepspor Kulübü Başkanı Celal Doğan`a rapor vermiştim. Daha sonra menajerimiz Osmair, bu futbolcunun kulübüyle temasa geçti.Oyuncuyla anlaşıldı kalacağı yere kadar. Sao Paulo, Kaka`nın bonservis bedelini 1.5 milyon dolar olarak belirledi. Henüz 16-17 yaşındaki bir futbolcu için bu riske giremeyen Başkan Celal Doğan`ın kararıyla Kaka`yı almaktan vazgeçtik` dedi.
gelseydi bugun gerçek anlamda Kaka'yı izlemekten mahrum kalıcaktık. iyi ki de gelmemiş shevchenko'nun trabzonun kapısından, appiahın galatasarayın kapısından döndüğü gibi iyi ki kapıdan dönmüş.