1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Marcelinho: Yanlış yerde oynatıldım

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Default Marcelinho: Yanlış yerde oynatıldım

Sezon öncesi Hertha Berlin'den Trabzonspor'a transfer olan ve devre arası transfer döneminde Vfl Wolfsburg'a giden Brezilyalı Marcelinho, Ziya Doğan'ın kendisini yanlış mevkiide oynattığını söyledi.

Marcelinho, Alman spor dergisi Kicker'e yaptığı açıklamada, yeni bir ülkeye alışmanın her zaman zor olduğunu belirterek, ''Teknik direktör beni, 10 yıl boyunca oynamadığım bir pozisyonda oynattı. Buna saygı gösterdim. Ancak Berlin'de gösterdiğim oyunu orada gösteremedim'' dedi.

Bundesliga'ya geri döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Marcelinho, Trabzonspor'a neden transfer olduğu sorusuna da, ''O zaman Bundesliga'dan bir tekif gelseydi Türkiye'ye gitmezdim'' şeklinde cevap verdi.

NTVSPOR
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Eee ne diyelim adam haklı

Ziya Doğan gibi defansif orta saha fetişisti bir teknik direktör,Marcelinho'yu sol bek oynattı normaldir açıklamaları.Doğru dedin Marcelinho.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Oyun kurucu bir adamdan en yüksek verimi orta sahanın göbeginde alırsın baska nerden alabilirsinki ? Ama Ziya Doğan orta sahanın göbegi hariç her yeri denedi bu adam üzerinde ve Türkiye'ye gelen bir yıldız daha kaydı gitti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

ağzı olan konuşuyor önemli olan gitmeden önce konuşmak o zaman çözüm bulunurdu şimdi neden söylüyor ki ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

gitmeden önce konuşanlarıda gördük...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

ama en iyisi gitmeden önce konuşmak gittikten sonra konuşmak yakışırmı ?

Quote Originally Posted by turgut View Post
    ama en iyisi gitmeden önce konuşmak gittikten sonra konuşmak yakışırmı ?
    Gitmeden önce gazetelerde böyle bir demeç verseydi kınardım.Mevkiini beğenmiyorsan bunu basına değil Ziya Doğan'a söylemesi gerekir(di).

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Gitmeden öncede asıl mevkiinin orası olmadığını,yanlış yerde oynatıldığını söylemişti.Marcelinho'ya katılıyorum Ziya Doğan sadece onu değil başka oyuncularıda mevkiileri olmayan yerlerde oynatıyor...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

konuşsanda kötüsün konuşmasanda

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

aslında ziya doğanda da suç yok adamın sistemi bu ve marcelinho yuda ancak o mevkide oynatabiliyor ama bunlar yanlış şeyler yinede marcelinho ya göre kurabilirdi taktiğini
    So what?
    Saike

O zaman problem yönetimde Ziya Doganin sistemine göre transfer yapacaklar. Böyle seyler Türk futbolunu yaraliyor. Türkiyeye gelen yildizlar en fazla 2 3 sene kalip gidiyorlar.

Mesaj Yetkileri