1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: 3 büyüklere müjde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Smile 3 büyüklere müjde

3 büyüklere müjde !..

CAS'ın futbolcular lehine aldığı karar, F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'ı harekete geçirdi. Bonservis bedelleri bir anda düşen Kayserili 2 futbolcu için üç büyükler bir birine girdi Bonservis bedelleri bir anda düşen Kayserili 2 futbolcu için üç büyükler bir birine girdi. Takvim Gazetesi'nin haberi:

ALDIKLARI ÜCRET ÖNEMLİ
    Uluslararası Futbol Mahkemesi (CAS)'ın aldığı son kararın ardından gözler Türkiye'de oynayan transferin gözdelerine çevrildi. Takımlarında en az 3 yıl oynayan futbolcular, ayrılmak istediğinde bonservis bedelini eski kulübü değil, aldığı yıllık ücret belirleyecek. Buna göre Fenerbahçe'nin daha önce 12 milyon euro teklif ettiği Kayserili Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un bonservis bedelleri bir anda düşünce 3 büyükler adeta bir birine girdi.

1.5 MİLYON EURO YETİYOR
    2009'a kadar sözleşmesi bulunan Gökhan'ın bonservisi, Kayseri'den aldığı yıllık ücret olan 1.5 milyon euroya düştü. Mehmet Topuz'un da 1 yıllık anlaşması olduğu için, o da 1.5 milyon euroluk bonservis bedeliyle serbest kalabilecek. Kulüpleri zor durumda bırakan CAS'ın kararıyla, iki futbolcu için F.Bahçe'den sonra Galatasaray ve Beşiktaş da devreye girdi. Artık bonserviste sorun yaşamayacak olan 3 büyük kulüp, bu kez futbolcuları ikna için çaba sarfedecek.

Kaynak:Lig Tv

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Felaketin ışığı görünüyor. Küçük takımlar iyice küçülecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz bu olaydan Ertugrul hoca sayesinde karlı cıkabiliriz diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hey Allah'ım yaa.Sallanırda bu kadar sallanmaz.Bir kere Cas'ın aldığı kararda söz konusu durum ülke içi transferlerde geçerli değil.Ayrıca yaş durumuda var..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

bazı takımlar için iyi bazı takımlar için kötü olabilir küçük takımlar daha küçülebilir

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Evet benim de şimdi aklıma geldi kolpa basına bak yahu bu olay başka ülkeye transfer de geçerliydi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ülke içi geçerli olmasada kayserispor satmak zorunda çünkü g.ünal ve m.topuz yurt dışındanda talipleri var.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Offf...Basın yine tuttu bizimkilere çevirdi olayı.Bırakın artık bu olayı.Bıkkınlık geldi artık.Satmıyoruz uLan!...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ülke içi oyuncular için de geçerlimi acaba bu durum ?

bu haberi tv de izledim söylenenlere göre

van der vaart ın bonservisi ni 4 milyon euro ya alabilecekmiş klüpler

ronaldinho da 17 milyon euro karşılıgında serbest kalabilecekmiş..

CAS ın bu kararı baya karıştıracak ortalığı..

Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal klüplerine para kazandırmadan bedava giderlerse yazıklar olsun onlara. Herşeylerini o takıma borçlular yakışmaz bu davranış. Hadi Gökhan Ünal zaten karaktersiz bir adam ama Mehmet Topuz efendidir ona yakıştıramam.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar aşağıda belirttim bu durum aynı ülke içindeki takımların birbirlerinden transferlerinde söz konusu değil.Hee Avrupa kulüpleri ucuza almak isteyebilirler.Ama birde yaş durumu söz konusu.Verilen karardaki yaş hususuna Gökhan ve Mehmet uyuyorlarmı bir bilgim yok..

Uyuyorsalar belki Kayseri daha çok para kazanmak için 3 büyüklere satabilir.Tabii öyle astronomik fiyatlara satamazlar..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Şubat.2008 at 22:16
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Bahadır Akdeniz View Post
    Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal klüplerine para kazandırmadan bedava giderlerse yazıklar olsun onlara. Herşeylerini o takıma borçlular yakışmaz bu davranış. Hadi Gökhan Ünal zaten karaktersiz bir adam ama Mehmet Topuz efendidir ona yakıştıramam.
    Bne öyle birşey yapacakalrını sanmıyorum.mehmet Topuzu yakından tanıyorum.Çok iyi niyetli tam bir Anadolu çocuğu.Çok mert birisi.Gökhan Ünal ise her zaman söyler beni buralara Kayseri getirdi diye.İkiside çok temiz insanlar bize yapmazlar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Uygulama bana göre biraz saçma kaçmış.. O zaman kimse oyuncu yetiştiremiycek mi ?

Ya da yetiştirse bile ucuza elden gidecek..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şemsini dediği gibi aynı ülke takımları arasında geçerli olmayan bir durum. Ayrıca Transfer olacak futbolcunun anlaşma imzaladıktan 2 sene sonra 28 yasını doldurması gerekiyor. Yani 26 yaşında olmaları gerekiyor. Her türlü Feyk haber. Kolpa basın

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Bahadır Akdeniz View Post
    Hadi Gökhan Ünal zaten karaktersiz bir adam...
    Bunu da ilk defa duydum. Niye ki, bizim bilmediğimiz huyları mı var?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada 28 yaş sınırı varmış...

Mesaj Yetkileri