1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: "Ulusoy hatır şikesi yaptı"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default "Ulusoy hatır şikesi yaptı"

Futbol Federasyonu eski yöneticilerinden Hüsnü Hayali önceki akşam atv'deki Santra programına konuk oldu. Ahmet Çakar ve Ersin Düzen'in sorularını yanıtlayan Hayali, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy arasındaki soğukluk için "Yıldırım başından beri Haluk'a karşıdır. Adam gibi dimdik 'Ben Haluk'un futbol yöneticiliğinin karşısındayım' demiştir. Hiçbir zaman da yalakalık yapmamıştır. Ama mesela başka kulüp başkanları, Ulusoy'a 'Emrinizdeyiz' dedikten sonra aleyhine oy kullanmıştır. 'Yıldırım-Ulusoy gerginliğinin hakemlere etkisi olur mu?' derseniz; 'Olur' derim. İkisi iyi diyalog içinde olsaydı, F.Bahçe Denizli'den galip ayrılır, şampiyon olurdu" diye konuştu.

DEVLETLE BİLEK GÜREŞİ OLMAZ
    2006'da Futbol Federasyonu'nun en küçük bir icraatını, yaptırımını, yeniliğini görmediğini söyleyen Hüsnü Hayali, "Hiçbir kulübün de memnun olduğunu görmüyorum. Ulusoy'un, daha önce siyasi baskılardan aday olmadığını biliyoruz. O zaman aday olmayan Haluk Ulusoy'un bu konuda şimdi niye ısrarcı olduğunu da çözmüş değilim. Devletle bilek güreşi olmaz... Etrafındaki goygoycuları dinlediğinden dolayı bu hale geldi. Bu işin buraya gelmesi yanlıştı" ifadesini kullandı. Ulusoy'un çocukluk arkadaşı da olan Hayali, hakemler vasıtasıyla ekonomik olarak kayırmalar olduğunu hissettiğini belirtirken, "Hatır şikesi de olmuştur. İsim vermek istemiyorum ama geçmişi analiz etmeye kalktığınız zaman bazı şeyler olmuştur diyorum" dedi. Hayali bazı büyük uluslararası firmaların da sponsoru oldukları kulüplerin başarılı olması için masa altında mücadele verdiklerini bildiğini de ekledi. 07.02.2007

Kaynak : Sabah

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ulusoy artık görevini yapamıo.futbolun içine etti..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Adam çok doğru söylemiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Marmaris

Kuyruk acısı diyorlar böylelerine..

alla alla denizli maçıyla ne ilgisi var hadi var diyelim o zaman samsun maçında da f.b şike yapmıştı şampiyon olmuştu ödeşmiş oluruz .... ama ben hala hatırlayımadım denizli maçında hakem f.b ye nasıl bi kıyak yaptı ....

Nesil
    2005
    Yer
    ev

bize işkence maç 16 dk uzadıya
    ama kast edilen maçın tatil edilmesi durumu

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

O macın 16 dk uzatılması Fenerbahce'ye kıyak olmadı bunu hepimiz cok iyi biliyoruz. O macın normal sartlar altında iptal edilmesi lazımdı hatta bunu yetkili bir kisi de acıkladı ama ne oldu mac o sartlarda devam etti. Bir macın 16 dk uzatılması demek o macın coktan iptal edilmesi gerektigine kanıttır. Samsun olayına hiç girmeyelim girersek yolu Cordoba'ya kadar gelir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

samsun olayına gir de cordoba ne alaka ....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by paco View Post
    samsun olayına gir de cordoba ne alaka ....
    Gecen seneden bi kac hatırası var.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Gecen seneden bi kac hatırası var.
    walla ben bilmiyorum anlatsana ... heyecanlı oluyor ....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

walla ben bilmiyorum anlatsana ... heyecanlı oluyor ....
    Gecen sene son haftalara dogru yapılan bir macı izle anlarsın. İzlemesi daha heyecanlı olur
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

izledim ama ben bi heyecan bulamadım ... daha açık konuş ve kendi inanmadığın şeyleri buraya yazma cordoba bize neden şike yapsın biraz objektif ol hadi yaptı diyelim maçın son dakkasını bekler mi? ... ayıp ya cordoba şike yapıyor, ulusoy şike yapıyor ... ama f.b samsun maçında yapmıyor ... madem bunlara inaniyosun kendi takımınında şike yaptığına inanacaksın ....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

izledim ama ben bi heyecan bulamadım ... daha açık konuş ve kendi inanmadığın şeyleri buraya yazma cordoba bize neden şike yapsın biraz objektif ol hadi yaptı diyelim maçın son dakkasını bekler mi? ....
    Bence sen kendi inanmadıgın seyleri yazma.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Bence sen kendi inanmadıgın seyleri yazma.
    yazmıyorum zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

izledim ama ben bi heyecan bulamadım ... daha açık konuş ve kendi inanmadığın şeyleri buraya yazma cordoba bize neden şike yapsın biraz objektif ol hadi yaptı diyelim maçın son dakkasını bekler mi? ...
    Farkında olmadan yazmıssın galiba.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Farkında olmadan yazmıssın galiba.
    yoo yazmadım diyorum ya kardeş ... neden uzatıyosun ... altta kalmamak için mi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

yoo yazmadım diyorum ya kardeş ... neden uzatıyosun ... altta kalmamak için mi
    Altta kalmakla ne alakası var cözemedim Sen bunları inanarak yazdıgına ısrar ediyorsun ama benim yazdıklarıma inanmadan yazmıssın diyorsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Altta kalmakla ne alakası var cözemedim Sen bunları inanarak yazdıgına ısrar ediyorsun ama benim yazdıklarıma inanmadan yazmıssın diyorsun.
    ya tamam uzatmayalım sen benim düşündüğüm gibi bende senin düşündüğün gib düşünemeyiz ....

Nesil
    2005
    Yer
    ev

yine güzel bir polemik yaşamışız ama yarım kalmış ben tamamlayım
    LİGİN SON MAÇINDA SAHAYA ATILAN MADDELER İÇİN TÜRKİYE'DE MAÇ İPTAL EDEMEZ HİÇ KİMSE
    sadece son maçı değil herhangi bir maç için bile olsa fark etmez
    CORDOBA'ya gelince emin olun o pozisyonu istese dahi yaratamazdı Birde oradaki o kadar BJK oyuncusu neden pozisyon esnasında uykuya yatmıştı neden bunu kimse sorgulamadı

Mesaj Yetkileri