Bende ilk defa gördüm
haha ilginç
cok ilginç yaa![]()
Ilginc,boyle gercekci seyler gormek FMye olan bagliligimi arttiriyor![]()
Ben fm2006 da da görmüştüm böyle bir olay!
manajeri kovarlarsa simdi oyuncuyu dami kovmus olcaklar![]()
ılgınc... hıc basıma gelmedı
arkadaşlar yanlış anladınız heralde bazı futbolcular aniden emekli oluyor ve antrenör oluyor ama bazılarıda sezonun yarısında kesin bir açıklama yaparak sezon sonunda emekli olacagını söyluyor ve sezon sonuna kadar antrenör&futbolcu olarak takılıyosonrada emekli oluyo ben fm 06 da okan buruk ve tugayda rastlamıştım bu olaya
Adam kendini kadro dışı bırakmısş.![]()
ben gormustum daa once bı defa maLdını'de mıLan'ın hem oyuncusu hemde teknık dırektoru oLmustu.ke$ke kendımızde oLe oLabıLsek
zaten southgate ünlü biri normal bi durum aslında![]()
ben bunu çoktan biliyordum ama çok ilginç
oyunda oyuncu başlayıp sonradan menajer oluyor diyorsanız daha önce benim de başıma geldi eski versiyonların birinde.
ama Southgate zaten oyuncu-menajer olarak başlamış.
eskiden bunun örnekleri de vardı. ilk aklıma gelen de Chelsea'de Gianluca Vialli ve Ruud Gullit. ama günümüzde büyük liglerde pek yok.
2026 yılındayım hiç böyle birşey görmedim şimdiye kadar.....bide türkiye AB ye giriyordu başka bir mesajdada.... enteresan gerçekten...
90lı yıllarda Gianluca Vialli hem futbolcu hem teknik direktör olarak Chelsea'de görev yapıyordu.
haha süper![]()
siz yenisiniz herhalde koclar
arkadaslar siz galiba hic ingiltere ligini takip etmiyorsunuz yada dunyadan bir habersiniz
vialli de chealse nin futbolcu teknik direktorluk yapmisti hata kendisi mactan alip oyuna falan sokardi
Arkadas takma isimle yapmissin bence yapmadiysanda ilginc
oo bu olay fm nın tum serılerınde bazıları oyuncu/koc oluo bazılarıda oyuncu/manager oluo genelde 1 vea 2 sene oyuncu kalıolar
genelde ıng de alt lıglerde oluo bu bıraz arayım bulursunuzzz
Takma isimle yapması imkansız çünkü oyuncunun profilinde hem oyuncu için hem de menajer için özellikler var.Ayrıca Yunanlı bir oyuncu da gerçekte Mancester City'de böyle bir şey yapıyordu.
Kıbrıs'ın takımı varya Trabzonspor'la uefada karşılaşmıştı.Kel bi adam 40 yaşında hem T.D hem oyuncuydu
Hah, işte onu diyorum.
çok ii ya maçta kendi kendine baırıo olum defanst kal die![]()
hocam adam gibi pas versene yaaa...
diye enteresan bi istek oluşabilir...
Bu olaylar gerçek futbol yaşamında da var. Ayrıca oyunda da bu durum ile karşılaştım.