1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: 8.0.2 Tahminen Ne Zaman..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Question 8.0.2 Tahminen Ne Zaman..

Öncelikle , herkese merhabalar..Bi çok kişinin beklidiği gibi(veya ben öyle sanıyorum) bende 8.0.2 yamasını sabırsızlıkla bekliyorum ama kimse bu yamanın ne zaman çıkabileceği hakkında en ufak bir bilgi bile vermiyor veya ben görmedim eğer verildiyse özür dilerim..Özellikle araştırma görevlisi olan arkadaşlar bu yama tahminen ne zaman çıkarve şu an yamanın yapımı % kaç bitmiş durumda?ve SI bu konu hakkında bir şey söyledimi veya bir tarih belirttmi?Cevaplarınız için şimdiden tek tek teşekkür ederim..iyi çalışmalar ve iyi oyunlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Diğer serilerde 2. resmi yama genellikle şubat ayında çıktığı için ve yamanın diğer adı şubat ayı güncellemesi olduğu için sanırım şubatın ortalarında veya sonlarında çıkarılacak. Belki de yanılıyorumdur ama sadece mantık yürüttüm.
    (/s)

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

SI hicbir zaman herhangi bir yamanin cikis tarihini önceden belirtmedi ancak simdiye kadarki serilerde ikinci yamalar(Subat yamasi) Subat sonlarina dogru cikti. Bu yil de böyle olacak ve 2-3 hafta icinde cikar diye düsünüyorum.

Ben Bişi Soracam Konu İle Alakası Yok Ama Yeni Konu Açmak İstemedim Türkçe Fm 2008 Ne Zaman Çıkacak Sitede Bir Kaç Yere Baktım Ama Bulamadım Eğer Yanlış Bir Soru Sorduysam ÖZÜR DİLERİM...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

SI 8.0.2 için belirli bir zaman vermemiştir. Ancak diğer yorumlarda da görüldüğü üzere tahminen Şubat sonlarına doğru çıkacaktır diye düşünüyorum bende. Tabii ki sadece tahminen.. Sorun kalmadığına göre kilitlenir..

Quote Originally Posted by OnuldinhoHizmet View Post
    Ben Bişi Soracam Konu İle Alakası Yok Ama Yeni Konu Açmak İstemedim Türkçe Fm 2008 Ne Zaman Çıkacak Sitede Bir Kaç Yere Baktım Ama Bulamadım Eğer Yanlış Bir Soru Sorduysam ÖZÜR DİLERİM...
    Türkçe FM için herhangi bir kesin tarih hiç bir zaman verilmemiştir, verilmeyecektirde. Çıkınca açıklama yapılır sizlerde görmüş olursunuz.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Mesaj Yetkileri