1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Oyunu Hiç Hata Çıkmadan Oynayan Var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Oyunu Hiç Hata Çıkmadan Oynayan Var mı?

Gerçekten çok merak ediyorum "Oyunu Hiç Hata Çıkmadan Oynayan Var mı?" diye.

ilk oynayışımda 2010'larda "couldn't load fixtures" uyarını verdi. oyunu daha geriden load etmeme rağmen bişey değişmedi. Africa Nations Cup eleme gruplarından bir kaçının fikstürü başlamıyomuş. işime devam ettim.

Bir başka sefer çok güçsüz bi takımı uzun uğraşlarla 2b'den birinci lige oradanda uefa kupasına taşıdım. 2012 tarihinde hep aynı yerde "crush dump" hatası verdi. bunda ilkinde olduğu gibi şanslı değildim. Çünkü oyunu ne kadar geriden load edersem edim oyun hep aynı tarihte kapanıyordu. Çok sinir oldum ama ne gelir elden.

Şimdi de 7.01.'i kurduğum halde "couldn't load fixtures" hatası yine nüksetti. Üstüne scout'lar çalışmamaya, istediğim adamın raporunu getirmemeye başladı.

anladım ki bu oyun, hatasız oynanmaz. 2015 yılına sıfır hata ile gelebilen varsa parmağını kaldırsın....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben Türkçe Yamayı Yükledim Hemen Hata Verdi Hata Vermeseydi Başka kim bilir ne hataLar verirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Zannetmiyorum.FM 2007 de gerek install ksımlarında gerek oynayışlarda çok fazla bug var.Bu yüzden hatasız oynayan yoktur...
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

ben oynuyorum orjinal alın hatasız oynayın

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bnm orijinal deil ama hatasız oynuyorum ama tabi ki orijinal olmayan oyunları önermiyorum imkanım olsa hemen alırdım

4. sezonum şu ana kadar hata olmadı.umarım bundan sonra da bir sorun çıkmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

bende hatasız oynuyorum suan oyunu abimle ben oynuyorum ben 2010 yılındayım abim 2013 yılında ve hiçbir hata almadık

Nesil
    2006
    Yer
    Balikesir

ben hic hata gormedim dah afm 2007 de bi tek turkcede error 76 die die hata cikti oda benim beceriksizligimden kaynaklaniomus yani ben cok rahat fm oynuyorumm hatada wermedi Allah a sukur su zamana kadar

Birader 2010 dayım sadece 2 gün önce türkçe yama hata verdi yani oyun değil türkçe yamayı silip bi daha kurdum bakalım başka hata vercekmi şimdiye kadar vermedi ama..

Ben hata cikti yardim edin diyenleri gordukce halime sukrediorum.galiba buyuk bi cogunluk hatalarla bogusuyo.hic problemim yok valla.gerci daha 3 yil oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Hiç hata çıkmadı bende..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

1 aydir 1 sezon bitiremedim ben hatalari yuzunden 1 tane deil birsuru hata ne yapsak oyundaki bug lar kapatilmiyo..

Nesil
    2005

ben 2011 deyim hic hata vermedi InsAllah bole gisder de vermez

bende 2011'deyim hic hatayla karsılasmadım. sadece turkce yamadan kaynaklanan ufak yazım hataları o kadar. fazla göze batan seyler değil.

Nesil
    2006
    Yer
    ev iyidir

Unhappy

Quote Originally Posted by uaozgur View Post
    ben hic hata gormedim dah afm 2007 de bi tek turkcede error 76 die die hata cikti oda benim beceriksizligimden kaynaklaniomus yani ben cok rahat fm oynuyorumm hatada wermedi Allah a sukur su zamana kadar
    arkadasim galiba bahsettigin hata run time error 76 peki bu sorunun cozumunu biliyormusun yada bilen arkadaslar varmi yardimci olursaniz sevinirim

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

bndede hiç hata cıkmadı cıkmazda işalla hee tek sorun gecmişlerin silinmiş olması SAVE CLEANER KULLANMAMAMA RAĞMEN

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başında hatalarla boğuşmama rağmen şu an hatasız oynuyorum.

18. Default

başlıyalı yaklaşık 2 hafta oldu hiçbir hata ile karşılaşmadım karşılaşmakta istemiyom

19. Default

bende 2016 yılındayım ve hiç hata vermedi....sadece 256 mb ram im olduğundan bazen düşük hafıza hatası veriyor o kadar...

tabiki hayır...

bende bi hata verdi artık oyuna girerken o hata yüzünden oyunu açamıyorum

arkadaslar 1 kere bile hata vermedi oyun

Mesaj Yetkileri