1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Gol Kaçırma Problemi..

Unhappy Gol Kaçırma Problemi..

Ewet arkadaşlar bu işin sırrı nedir ? Her ne kadar bitiricilik gücü kuvvetli adamların olsa da karşı karşıya kalecinin üstüne avuta vurabiliolar varmı bole bişey ya her maçta olluyor bu .. ve karsımda manUTD ile sampiyonluk yolunda kilit maçım var .. onun 5 puan gerisindeyım yenmem lazım. Nasıl bir sistemle Çıkayım sizce ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

oLdu sende her vurdugun goL oLsun istiyorsun adamı soğukkanLıLığı bitiriciLiği ne kadar oLsada o adam iLLa goL kacırır her vurdugunu atan adam yok .
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by BeatriX View Post
    oLdu sende her vurdugun goL oLsun istiyorsun adamı soğukkanLıLığı bitiriciLiği ne kadar oLsada o adam iLLa goL kacırır her vurdugunu atan adam yok .
    bncede yani her wurduu girerse hiç mac kaybetmessin ki

Quote Originally Posted by yatebos View Post
    bncede yani her wurduu girerse hiç mac kaybetmessin ki
    ama arkadaslar hiç gol olmuyor neredeyse ya . bütün mac bole goller kacırıorm son dakkada 1 atak yapıo rakip gol yiyorum bole bısey olabilirmi

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

walla dediğin gbi bi adam yok ama fc olan oyuncuları(sc değil) atak oyuncu yap çok iyi oynuyolar örneğin lisandro lopz cesar delgado falcao'uda dahil edebiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    19 EYLÜL HELL :)

bencede her vurduğu gol olsa hiç sarmazki oyun hep yenersin ama bende de çok oluyooo

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

bide sunLarı göz önüne aLmak zorundasın iLk sezonLarda bu goL kacırma oranı biraz daha fazLa oLuyor.adam takıma aLısmak zorunda taktiğe aLısacak sana aLısacak vs. daha sonraLarı sezon iLerLedikce goL yüzdeLerinin artacağını göreceksin.. bastan sac bas yoLacaksın ki bunLar sana iLeride basarı oLarak dönsün

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

ya bitiricilik hersei yansitmio mesela ts de cem demir var adamin bitiriciligi 2 ama ligde kac golu var...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Spawn2 View Post
    ama arkadaslar hiç gol olmuyor neredeyse ya . bütün mac bole goller kacırıorm son dakkada 1 atak yapıo rakip gol yiyorum bole bısey olabilirmi
    Ben son 20 dakika defansif kurgumu geriye cekip kontra ya cikiyom. Bide sana yardimci olacak baska bisey, WIDE'i da azalt gol attiktan sonra, yani NARROW oyna. Ben boyle oynadim butun sezon ve Aston Villa ile 4'cu bitirdim.

not ( bu dediklerim buyuk maclar icindir, kucuk takimlari zaten kolay yenersin)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

küçük takımLarı zaten yenmek mi asLında küçük takımLar zaten başLı başına probLe Fm de

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sende Forvet Alirken biraz daha dikkatli olarak almaya calis

Quote Originally Posted by VahdeTrabzon View Post
    ya bitiricilik hersei yansitmio mesela ts de cem demir var adamin bitiriciligi 2 ama ligde kac golu var...

cam demirin bitiriciliği ne zamandır 2 yaa??

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ya 2 miki önemLi deiL.. takıma bağLıLık oyuncuLarın birbirine aLışması feLan daha da etkiLi diyorum ben... yoksa ne adamLar var o bitiriciLikLerle ne goLLer atıorLar

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Biraz da şans var bence. Benim Mista çok şanssız mesela.

Quote Originally Posted by Spawn2 View Post
    Ewet arkadaşlar bu işin sırrı nedir ? Her ne kadar bitiricilik gücü kuvvetli adamların olsa da karşı karşıya kalecinin üstüne avuta vurabiliolar varmı bole bişey ya her maçta olluyor bu .. ve karsımda manUTD ile sampiyonluk yolunda kilit maçım var .. onun 5 puan gerisindeyım yenmem lazım. Nasıl bir sistemle Çıkayım sizce ?
    yha sölemek istedini anladımm snn oyuncua uzun pas atıldıında gidioo blkii 40 metree soraa üstübee vuruo bu pozisyon çok oluğo
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cumhurkorkut View Post
    abi oyundaa şasnsızlık deil bceriksizliktir o

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Bostancı

Lightbulb

Quote Originally Posted by cumhurkorkut View Post
    Aynen katılıyorum.Birde rakibin oyun tarzına gore değişiyor.Çok pres yapan top kapması sert olan takımlara karşı ne kadar atak oynarsak oynayalım forvetleri
    mizi yıpratıyorlar kondisyon olarak dusuyor.kaba tabirle pili bitiyor.sonra adam
    gol atamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bende karsı takımdaki tüm kaleciler 10la oynuyor deli olucam ve son dakkalarda bir gol yiyip yenilince kahroluyorum kaleciler ne kadar kötü olursa bana karsı süper oynuyor watford fülöp ü aldı arsenalle bi kere yenemedim watfordu allahtan 2.lige düştüler

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

aynen kaLeciLerde feLc edicek beni Fm de vaLLa ya heLe kücük takım kaLeciLerine goL atana kadar canım cıkıyor vaLLa

Nesil
    2006
    Yer
    -

konuyu açan haklı ben west ham'la uefa'da celtic ile maç yapıyorum tevez 2 gol attı ama sonra inanılmaz pozisyon kaçırdım delirdim ve son dakikada onlar bir pozisyon ve gol sonraki 2-1 bitti sonraki maç aynı inanılmaz pozisyon ve sonra onlar yine bir kafa gölüyle beni yendiler

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

bendede tyşlı kaleciler coşuyor 38-40 yaşlarında özewllikleri yok doğru dürüst ama ...

abi demişsiniz ki sonraki yıllar takıma alışıyor daha iyi oluyor yok öyle birşey Sakarya ile ilk sezon şampiyon oldum takım iyiydi oturmuş gözüküyordu ikinci sezon 14. oldum al sana örnek bu fm'de küçük takımlar çok sorun çıkarıyor alt ligden gelen hiç bir takımı yenemedim adamlar avrupa takımı gibi oynuyor.Umut Bulut'u aldım özellikleri çok iyi soğukkanlılık 20 falan ama gol atamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

benim oyuncularda karşı karşıya kaçırıyor ama ceza sahası köşesiden genelde zor pozisyonda bir vuruyor gol oluyor 30 35 metreden bir vuruyor gol oluyor.. adamlarda öle..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

demekki iLk sezon kandırmışLar seni iyi oynuyorLar gibi görünmüşLer işin şakası sana öyLe geLiyor oLabiLir ama takım oturması cok önemLi Fm de .. sonradan yapıLan transferLer taktik deişikLikLeride oturmus bir takımın dengesini bozabiLiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by darect View Post
    abi oyundaa şasnsızlık deil bceriksizliktir o
    Mista'nın bitiriciliği 17.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Quote Originally Posted by C@RLosTeVeZ View Post
    cam demirin bitiriciliği ne zamandır 2 yaa??
    evet aynen oyle bende sasirdim finishing 2 yaziyo hic de artmiyo

Mesaj Yetkileri