1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Kayıtlı oyun acılamıyor..

Unhappy Kayıtlı oyun acılamıyor..

oyunumu kayıt ettım kayıt eder etmez hemen pc yı fısınden cekmek zorunda kaldım ama pc yı daha sonra acınca kayıtlı oyunu sec yapınca hata verıp ''kayıtlı oyun acılamıyor'' yazıo napıcam cok nılerlemıstım bı caresı varmı steau bukrestle basladım trabzona ordanda ıntere geldım turk mıllı takımınıda yonetıom ılk sampıonlugumu yasıcaktım ınterle sezon sonuydu cok uzuldum sınırden olucem yardım varsa beklıom nolur....

Nesil
    2006

üstüne başka versiyon yüklediysen ki yüklememişsin, oyunu kaydettikten sonra 1-2 dakka bekleseydn keşke... ondan dır bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadasım kayıt tam olarak bıtmeden oyunu weya bılgısayarı kapatırsan oyun bır daha acılmaz ben cok yasadım kayıt tamamen bıtsın ondan sonra kapat

Quote Originally Posted by fm26 View Post
    üstüne başka versiyon yüklediysen ki yüklememişsin, oyunu kaydettikten sonra 1-2 dakka bekleseydn keşke... ondan dır bence
    yok kardesm valla yuklemedım bsy sadece cok acelem vardı yukleme bıttı o anda ekranda benım oyun arkaplanda cıktı bılgısayarın fısını cektım ufff ya o kadrda ılerledım worldclass manager bıle olmustum yanı bı care yok dıosunuz !

Mesaj Yetkileri