Türkiye de doğdum. 17 yaşımda profesyonel futbol oynamaya başladım.Ardından 24 yaşımda kötü bir sakatlıktan dolayı 1 yıl gibi uzun bir süre sahalardan uzak kaldım.Sonrada genç yaşta futbolu bıraktım.Sonra Amatör bir Türk Takımı yönettim ve başarılı oldum.Bu menajerliği iyi yapabileceğimi düşündüm ve Londra da Teknik Direktörlük kursları almaya başladım bir sezon sonra belgemi aldım ve teklif beklemeye başladım.Tam 3 yıl boş geçti .
24 Haziran 2006 günü Leptopuma bir mesaj geldi.Birde baktım ki Wolfsburg başkanı Lother Sander beni menajerliğe getirmek istiyor.Hemen Cep Tel.imin numarasını verdim ve aramasını beklemeye başladım.
Lother Sander:Sayın Hocam,sizi uzun zamandır takip ediyorduk ancak daha önce hiç menajerlik yapmadığınız için biraz tereddüte düşmüştük.Bu yüzden teklif biraz geç oldu neyse kusruma bakmayın.
Ben:Yok efendim,benim için büyük bir onur.
Lother Sander:Tamam o zaman yarın Almanya ya bekliyoruz sizi şu sözleşmeyi imzalayalım.
Ben:Tabiki efendim hemen ilk uçakla geliyorum.
25 Haziran 2006 (Sözleşme Günü)
O gün büyük bir sevinçle Wolksvagen Arena ya gittim.Görüşme ve sözleşme orda yapılacaktı.Lother Sander'i gördüm yanında elinde sözleşme ile bekleyen Klaus Fuchs vardı.Sözleşmem 1 yıllık sözleşmeydi.Bu bir yılda Vfl Wolfsburg un iyi yerlere gelebilmesi için var gücümle uğraşacağıma yemin ettim.
Başkana maddi durumu sorduğumda transfer bütçesi olarak 350 K verdiklerini öğrenince çok şaşırdım ama belli etmedim.350 k ile ne yapabilirim diye düşündüm.
Başkan Lothar Sander
Futbol Direktörü Klaus Fuchs
Ertesi gün ilk antremanıma çıktım.oyuncular çok sevecen davranıyorlardı ve hmen birbirimize alıştık.Beni bu takımda tek üzen şey bütçenin sadece 350 K olmasıydı maalesef bazı yaşlı oyuncularımı satılığa çıkarmalıydım.
Devamı Sonra...![]()
----------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar daha önceki Fenerbahçe kariyerimi Pc ye format atıldığı için tamamlayamadım özür dilerim burdan...