galatasarayla oynuorm. stad hiç dolmuo. stada daha cok seyirci cekmek için birşey yapabilirmiyim. birde stad dolmadıgı icin yonetim de stadı buyutmuyor. stadı nsl buyutebilirim
galatasarayla oynuorm. stad hiç dolmuo. stada daha cok seyirci cekmek için birşey yapabilirmiyim. birde stad dolmadıgı icin yonetim de stadı buyutmuyor. stadı nsl buyutebilirim
stadyumun dolması için daha çok başarılar kazanman lazım
Evet özellıkle yıldız oyuncunu ovdugun takdırde taraftarın sana hak vermeye baslar ve kazandıgın basarılar sonucunda stadında dolmaya![]()
yorumlarınız icin teşekkurler
her 2sinida ypmak zorundasin
basarı we yıldız transfer
Nakamura'yı almanı tavsiye ederim seyirci açısından
Stadı büyütmek için o stadın sahibi senin yönettiğin takım olmalıdır. Eğer stad takıma ait değilse hiç bir şekilde büyümez.
Taraftarı stada çekmek için öncelikle klupteki yıldız oyuncuları ve sevdikleri oyuncuları başka takıma göndermemem gerekir. Takıma ne kadar yıldız getirirsen taraftarın da o kadar çok gelir. Yani iyi oyuncu taraftarı stada çeker.
Taraftar gerçekte de olduğu gibi, sahada yıldız futbolcular görmek ister.yıldız futbolcular da başarıyı artıracaktır.ve stad dolmaya başlayacaktır.Yani biraz paraya kıyıp iyi bir transfer yapmalısın.
yıldız oyuncular al
büyük takımlarla karşılaş
kupa al
ya abicim aynı dert bende var ya dolmuyo kahrolası stad![]()
kardeş stadı küçült daha rahat dolar
abi tabi oda bi ihtimal![]()
Başarılı Futbolcularını Överek Ve Yıldız Oyuncu Alarak
bnce ii oyuncu almak basarıdan daa onemli stadı doldurmak için ama ii oyuncunun gelmesi içinde basarı lasım tabiyani anlıcaan kardes hepsi birbirine bağlı hersey sırayla
yonetime stadı buyut diyorum ama her söyleyişimde yonetim stadı gelistirmeyi düsünüyoruz dio ama 1 sezon gecti hala bisey yok ne yapcam
kardes kac sene oldu takımın basına geceli.ona baglı bid yonetimin guveniyle kupalar kazanman gerek
bendede tam dolmuyor bi örnek verem gerçekte orduspor taraftarları stadta boş yer bırakmaz ama oyunda 100-250 arası ya...
Kesinlikle Avrupa'da başarı ve birkaç yıldız oyuncu gerekiyor. Yoksa Saraçoğlu'da ilk senelerimde 28 Bin ortalamayla oynuyordum maçlarımı![]()
benimde ilk iki sezon stat dolmazdı şimdi her maçta full çakılı...
Fenerle 2017 de 5 kere şampiyonlar ligini falan kazanmıştım 45.000 kişi ortalamasıyla oynuodum ama stad dolmuyodu çünkü şükrü saraçoğlunu 70.000 kişilik yapmıştım.
sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...
KoP cHoiR
Evet bende de dolmuyor yapalım bunları
selam arkadasımm..benim bi çok basarım vardıı..yonetimin alisamiyeni 48000(kusuratlı) bişey yaptı..tabi stad buyuyunce 30000 lerde felan seyircim vardı..gittim anderson u aldım portodan(galiba) su an her mac 45000 ni goruyo..ben bunu fark ettim bi oyuncu cok fark ettiriyo...başarıda ınemli tabii.
Avrupa maclarinda daha cok geliorlar...