1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: elektrik gitti kayıtlı oyun bidaha açılmadı...

Default elektrik gitti kayıtlı oyun bidaha açılmadı...

arkadaşlar oyunu oynarken elektrik gitti ve tekrar kayıtlı oyunu oynamak için açtığımda "kayıtlı oyun açılamıyor" diyor. LÜTFEN YARDIM EDİN... NE YAPMALIYIM...

evet benimde cm5 de başıma gelmişdi elektrik gitti sonra oyun yok save in adı var ama içi boş bende onun için hep bi yere kopyasını koyarım ozamanda koynmustum devam etmişdim

Nesil
    2005
    Yer
    Aslantepe

gecmis olsun kardes bunun cozumu yok

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Bende bi kaçkere eleektrikler gitti ama böle durumla hiç karsılasmadım inş. karsılasmamda

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by comforteagle View Post
    ahahh yazik lan..
    Konusma Uslubuna Dikkat Edersen sevinirim abi !!

Arkadasim Coskun Abinin Anlattigi gibi Yani O oyunu oynayamassin Cagren Yeni Oyun Acman!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şans. Bana da oldu, çalıştı.

o değilde 2020 yılında olunca insan üzülüyo...

oyunu kapatmadan bılgısayarı kapatırsan kayıtlı oyunları açamazsın daha...

arkadaslar aynı sorun bende oldu 8-9 tane save game dosyasından hicbirisi acılmıyordı hard diskim dolmus ve yer acınca dosyalar yuklendi. ne alaka oldugunu bilmiyorum ama sorun cozuldu

kayıt ederken saving yazısı gittikten sonra hemen kayıt olmuyo.biraz bekledikten sonra reset falan atın çünkü oyun tam olarak kayıt olmadığı zaman save game bozuluyor

aynen valla bende o kadar ılerledım ama acılmadı neymıs sanıye daha beklıcekmısım uff ya ACINI paylasıom kardes

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

abi BEDAŞI mahkemeye ver bence mutlaka kazanırsın...

Nesil
    2006

Talking

Hydi arkadaşlar Var mısınız TEDAŞ ın kapısına siyah çelenk bırakmaya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    abi BEDAŞI mahkemeye ver bence mutlaka kazanırsın...
    BEDAŞ EVET BEDAŞ..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

verelim abi hadiyin boş bigün arayıp buluşalım aynı şehirlerdeki arkadaşlar

Nesil
    2006

Kayıtlı oyunuz elektirik kesilmesi veya oyun sırasında bilgisayarı yeniden başlatmanız durumnda bozulur ve bir daha açılmaz o yüzden iki tane kayıtlı oyun yapınız. Her kaydettiğiniz zaman diğerine kaydediniz. Bu duruma maruz kaldığınızda böyle bir hata olsada diğer kayıtlı oyundan devam edebilirsiinz.

bende elektrik gitmedi ama bilgisayar kendi kendine reset atıp duruyoo bi aralar sıklaşmaya başladı reset atınca oyun gitti allahtan yarım sezon öncesi kaydedilmiş oyunum wardı tekrar başladım...benim bilgisayrdaki sorunum fm 2007 de kaynaklanıyoo yardımcı olursanız sevinirim....

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Pc nin içini aç fanlarını temizle anakartın ısındıgı için reset atıyor olabilir otomatik. Eğer oyundan kaynaklanıyorsa PC nin özellikleri düşüktür ozaman.
    ewet dediğin doğru fanlar pislikten geçilmiyoo çok sağol wlla...oyunlar bozulup duruyo zaten...çok tşk ederim

zaten sesten anlamalıydım son zamanlar kasa sanki kendini çok kasıyodu...

19. Default

benimde başıma geldi ama ben ikinci kayıtlı dosyadan oyunu tekrar yükledim...birkaç maçı aynı oynsaamda sonra tekrar devam ettim oyuna...bide böle dene arkadaş...

Nesil
    2006
    Yer
    ist/üsk

ewt arkdaşadım bnmde çook başıma gelmişti bu tur bi olay cm03/04 de gelmişti hatta cm03/04 2018 yılına kadar gelmiştimmm oyunu yüklerken birden bire elektrikler kesildi ve bidaha oyunu açnaya çalıştığımda açılmadı ve baya bii oturduu die bilirimm... sonrada oynamadım zatennn

Mesaj Yetkileri