Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: En Etkili Oyuncu Degisikligi Zamanı!!!

Thumbs up En Etkili Oyuncu Degisikligi Zamanı!!!

ıı bır manager oldugumuzun en ıı gostergesı kotu gıden bı macı cevırmekle olcule bılır.gunumuzde bıle super bı teknık adam dedıgımız kısıler kotu gıden bı macı yaptıgı etkılı degısıklıklerle cevırebılen oyunu okuyan kısıdır..
    kadroyu secıp oyuncuları almayı herkes becerıyor onemlı olan managerlık yetenegımızı konusturmaktır..bazen oyuna sonradan gıren futbolcular tum oyunun kaderını etkıleye bılır buda bızım becerımıze kalmıstır..tam zamanını tutturan kısıdır asıl basarılı manager..
    cm serısınde fazla onem wermezdım degısıklıklere ama fm serısı ıle en ssevdıgım sey halıne geldı..ve cogu zaman macı cevırmemı sagladı..
    ben genelde 55-60 arası yapıorum degısıklık cnku gıren adam maca konsantre olana kadr mac elden gıdıo hatta kımı zaman ılk yarı bıtmeden 1 2 dk once
    pekı ya sız???

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Mac durumuna gore ilk degisikligim ; ikinci yariya baslarken olur genelde(taktikle beraber)
    ikincisi ; 60-65 dakika aralarinda.
    Sonuncuyu bazen kullanirim , cogu zaman pek gerek kalmaz(keyfi degisiklik olarak kullanirim yani genelde)
    Sonuncu degisikligi mecburi olarak yapiyorsam eger kesin taktigide topluca hucum yapmisimdir defans oyuncularimi son dakikalarda hayatta degistirmem ! zaten ...

bende son degısılık yapmam bazen 60da hepsını bırden yaparım..
    son dk gıren adam 6 alıo oda performansının dusmesıne neden oluo

ya oyuncu puanları olarak 6 dan yukarısımı iyi yoksa 5 den yukarısı iyi sayılabilirmi ben 6 ları hep deiştiriyorum 5 de maçtan sora kızıyorum...

şu dakika da oyuncu değiştirilir veya oyuna müdahele edilir diye bir genelleme yok benim için.ilk 30 dakikada örneğin 2-3 gol yesem oyuna müdahele etmenin zamana gelmiştir zaten.

şu dakika da oyuncu değiştirilir veya oyuna müdahele edilir diye bir genelleme yok benim için.ilk 30 dakikada örneğin 2-3 gol yesem oyuna müdahele etmenin zamana gelmiştir zaten.
    yani o kesin mudahile gerektiren bi konu

ya oyuncu puanları olarak 6 dan yukarısımı iyi yoksa 5 den yukarısı iyi sayılabilirmi ben 6 ları hep deiştiriyorum 5 de maçtan sora kızıyorum...
    kardes mac 55-60 arasinda ve oyuncun hala 6 ile oynuosa bilki etkisiz hatta kotu oynuodr..bazen oyuncun gol atar yinede 6 oynarsa o istisna olur |D

benc en iyi 60 -65 aralığı

8. Default

tamamen katılıyorum 2,degişiklik 60-65de olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

ßen Her Dakika 60 olduğunda Oyuncu değiştiririm Oyunun Gidişatına göre

ondeysem genellikle 70 de oyuncu degistiririm,

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Öndeysem Genelde Genc Oyuncularıma Sans Veririm Ama 2. Yarıya Geride Baslarsam Önce Taktigimi Hücüm Yaparım B**tım oLacagı Yok 70-75 Arası Kesin DegisikLik Yaparım Eger İstedigim Sonucu CıKaraBildiysem 88-90 ARası Zaman Gecirme Hesabı 3. oYuncu DegişikLigi Yaparım

55-65 süreleri... Ya da son 10dk bir ekstra bir forvet alabilirsiniz...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

80 de mutLaka bir tane forvetimi cıkarıp yedek oLanı aLıyorum .. tabi macına göre değisiyor cok baskıLı oynuyorsam mutLaka aLıyorum o dakikada oyuna ve goL atma sansı cok yükse oLuyor
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    -

ben genelde 2. yarı 1 oyuncu değişikliği yaparı ikincisini 60 65 son olarak öndeysem 80 oyunu yavaşlatmak için ama yeniliyorsam 70 yada 60 65

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bence her şey oyuncu değiştirmekte değil ben maç yenikse "ha 1-0 ha 2-0 ne fark eder" mantığıyla saldırıyorum ve genellikle en az beraberlik kurtarıyorum yalnız bazen hiç alaka olmayan bi pozisyonda adama suçu veriyor oyun o zman 5 le flan oynayabiliyo her 5 le oynadıgında da kızmamak lazım

Oyunun gidişatına göre en iyisi 60 lı dakikalar

bence her şey oyuncu değiştirmekte değil ben maç yenikse "ha 1-0 ha 2-0 ne fark eder" mantığıyla saldırıyorum ve genellikle en az beraberlik kurtarıyorum yalnız bazen hiç alaka olmayan bi pozisyonda adama suçu veriyor oyun o zman 5 le flan oynayabiliyo her 5 le oynadıgında da kızmamak lazım
    katiliorum bnmm bi kere adamim 2 gol atti ama yinede 5 le oynadi bnde oyuna inat ona ovgu yagdirdim

18. Default

ben oyuncunun durumuna baglı degiştiriyorum 1 degişiklik 2yarı başında ikinci 62 lerde falan maça yenide baslamıs olsam mutlaka oyuncunun durumuna bakarım dk30da 3 deişiklik hakkımı kullandıgımda olmustur

iste size oyuncu degisikliiginin en basit gostergesii
    ilk gole kadar ben foster 10 ile oynuodu ve tam 33 sutum war kaleye 26 isabetli

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

ben ikinci yarıda en çok yorulanını 60-70 arası kötü oynyanı 3. yapmam

21. Default

bende 60-65 arası oyuncu değişikliğine gidenlerdenim...

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

bn genelde 45/55 arasi degistiriorum maca isinsin diee

23. Default

maçın durumuna göre bazen hiç değiştirmediğimde olur

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

oyuna yararı ne zaman olacaksa o zaman 55-60 arası genelde
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

bende bazen devre arasında yaparım,oyun gidişatına göre de 60-65 gibi yaparım.2-3 farkla öndeysem iyi oyuncularımdan birini çıkarırım dinlendirmek için,eğer mağlüpsem daha iyi oyuncu almaya bakarım ama eğer maç berabere gidiyor ve ben rakip kaleyi abluka altına almışsam takımı ellemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

en etkili 45-60 arasii

ikinci yarı başlarken ve de 70li dakikalar deiştiririm çünkü taktik ve kondisyon önemli oyuncu değiştirmede

arkadaşlar ben de sonuç ne olursa olsun ikinci yarıya baslamadan ıkı oyuncuyu degiştiriyorum 70 de uçuncu oyuncuyu degıstırıyorum cunku kadrom genıs ve oyuncuların hepsını oynatmaya calısıyorum uzulmesınler dıe işe yarıyoda genıs kadrosu olan bole yapsın

Macin durumuna göre oyuncu degiştirmek lazim dedigin qibi. Bide oyunculari iyi takip etmek lazim sadece maci kurtarmak icin degil bazi oyuncular oyunda cok efor sarfettigi icin cabuk yoruluyor.Genelde maci Taze Kan diye nitelendirdigimiz bi veya 2 adam sokara ceviriyorum. Oyuncularimin durumuna göre degişiyor. 65-75 ideal olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    ist.

ya ilk yari sonu yada 55 60 arasi
    Bir üyemize özel mesaj yolu ile hakaret & küfür ettiği gerekçesiyle süresiz uzaklaştırılmıştır

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri