Arkadaşlar sizce FM 2007 de en iyi alt yapı futbolcularına sahip olan takım hangisi paylaşalım. ben geçen de River plate oldum hiç trandfer yapmayagerek kalmadı genç oyuncular yetti
Arkadaşlar sizce FM 2007 de en iyi alt yapı futbolcularına sahip olan takım hangisi paylaşalım. ben geçen de River plate oldum hiç trandfer yapmayagerek kalmadı genç oyuncular yetti
corintias çok iyi bi bakın derim ben
ajax derim baska bisi demem!
galatasaray we manchester united
galatasaray tabilki
roma da fena degil![]()
Ajax bencede
Tabikide galatasaray
GS nin alt yapısını bu sene ii yapmamışlar Ajaxın altyapısı süper bence
Ajax,ve galatasaray
Forumlarımıza birden fazla hesap ile kayıt olamazsınız
ajax derim ben
ajax ve bizim unofficial updatele galatasaray ayrıca ilk arkadaşa katılıyorum river plate
sao paulo üstüne tanımam her mevkide adamıları var
kesinlikle ajax derim
Ajax ve GAlatasaraY
kesınlıkle %101 galatasaray
lyonunda alt yapısı cok iyi
iyi alt yapıya sahip bir takım daha sölim ponte preta onunda alt yapısı sağlam fenerbahçeninde çok iyi
gs sonuna kadar
galatasaray,ajax
river
santos derim ben
Ajax-Galatasaray-Slavya prague(inanmıcaksınız ama buldugum bazı adamlar var ßakın=Marcel Gecov,Marek suchy(özellikle bu)
v£ m.unt
ajax tartisilmas
interinde fena sayilmaz baya ii adamlar war
beyler youth facilities de state of art yazanlar çok iyi oluyor yalnız bence sevilla ya hiç özen gösterilmemiş avrupa nın en iyi altyapılarından birine sahip ama oyunda o kadar iyi değil
Benced galatasaray !!!!
kardeş bu sorunun cevabı oyunun her serisinde aynıdır:AFC AJAX veya MAN UTD
Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır
bnce klupler yerine milli tkmlarında 23 we 21 yas altı tkmlarına bakmak mantıklı olabilir ama ajax we corintihans fena sayılmas ama dediim gibi guney amerika milla tkmlarının 23we 21 yas altlarına bakmak bnce en iisi
bnde galatasaray diyorm