Türkiyesiz Dünya Kupası düsünülemezdi ama oyuncularımızın hepsine tebrikler.Artık bir dahaki Dünya Kupasına![]()
![]()
Türkiyesiz Dünya Kupası düsünülemezdi ama oyuncularımızın hepsine tebrikler.Artık bir dahaki Dünya Kupasına![]()
![]()
Hiç bir yorum yapamıyorum!Yazıklar olsun böyle kadere,böyle maça.![]()
Aynen ya son anda volkan ın yediği gol çok hatalıydı![]()
![]()
![]()
o topu çıkarabilirdi cidden,çıkarsaydı da şimdi dünya kupası'na gitmiştik..
kimse fatih terime bulmasin, macin kopma noktasi, HAKAN SUKUR
o Posisyon NASIL kacar......aynisi danimarka macinda da yapmis ti...
fatih terim milli takim in basinda kalmasi lazim, cunku Butun milli takimlarda komple yeniden yapilan ma var. cok iyi seyler olacak...artik gecmis olsun
Kadro hakiinda bir kac elestirim olabilir
Necatin in yerine Nihat oynamaliydi.
60-70 den sonra Halil oyna girmeliydi(en gec 60-70)
Emre NEOLORSA OLSUN cikmamali, cunku emre tipinde turkiyede futbolcu yok, dunyada da nadir, (zaten olalar cok buyuk kulublerde oynuyor, vb Viera)
bu fatih terim ne yaptıgını sanıyor tolga kim? hakan şükür nerde oynuyor kendi takımında forma bulamıyan adamı almış isviçrenin karşısına cıkarıyor kaçırmadıgı bir top vardı o da gol girdi zaten onuda tuncay tamamladı helal olsun tuncay sana ergün ve tuncay hariç bunlar türk cocugu geri kalan ise onlara ne cocugu oldukalarına siz karar verin .iyikide gidemedik bügün isviçereye rezil olduk eger gitseydik tüm dünyaya rezil olcaktık .REZİL FATİH TERİMİN REZİL OYUNCULARI.
arkadaslar kimse volkana birsey demesin, oglan elinden geleni yapti, 1 e 1 kalmis
volkan in yapacagi birsey yok,
tolga topu iskaladi gol oldu
Ya beyler bence kimseyi suçlamayalım.Ynai herkes çok iyi mücadele etti bence.Hakan Şükür'de bir sürü top indirdi.Tuncay'da.Herkes elinden geleni yaptı.Son golde bence Volkan'dan çok Tolga'da hata vardı.Topu geriye sektireceğine taca falan vurabilirdi.Bu 2 oldu.Önce Letonya,şimdi İsviçre.Yapıcak bir şey yok.Zaten ben hiç yüzümün güldüğünü görmedimki...
ben Hakan i HIC sevmem ama Sezar'ın hakkı Sezar'a
hakan bugun kotu oynadi ama vatani icin cigeri cikana kadar kostu...
bunu bir fenerbahceli olarak soyluyorum
fatih terim e de kimse kizmasin, buraya gelmemizin sorumlusu o degil(gurcistana kendi evinde o yenilmedi)
çok yazık oldu çookk...
Nereden başlayayım ki söze, ah alpay mı diyeyim niye elini o topa sokarsın ki, yoksa ah kader mi diyeyim...
0-1 olduktan sonra umudumu tamamiyle yitirmiştim ama baktım ki milliler maçı bırakmayacak... Dedim ilk yarı 2 gol 2. yarı 2 gol tamamdır, haydi bastırın...
Öyle de oldu nitekim, 2-1 ilk yarı önde bitti, 3. golle tamamiyle umutlandım... Ama hep golü son dakika atacağımız hissi doğdu içime... o bizi yıkan 2. golde bile umudumu yitirmedim zira son dakkalarda 2 gol bulabileceğimizi biliyordum ama stadı dolduranların çoğu bilmiyormuş anlaşılan... hepsi sustu, tezahurat yapanlar da zaten milli takımı bırakıp feneri desteklemeye başladılar... Bizim asıl sorunumuz da bu zaten...
Ne oldu? dakka 89 da golü atınca nasılda 180 derece çak etti taraftar, nasıl da desteklemeye başladı... ama o boşa geçen 5 dakika susmayıp yada kendi takımlarına tezahurat yapmayıp takımı destekleselerdi belki de bir gol daha bulmuş olacaktık...
Tam göremedim ama İsviçrenin 2. golünde ofside fardı sanki... dedim ya o karmaşadan dikkat etmedim...
Hakem maçı katletmedi, aksine oldukça tarafsız yönetti... kimse hakemin ardına sığınmasın...
Yazık oldu diyorum, zira bu takım Almanyada oynanacak Dünya Kupası Finallerinde olmalıydı... Bir daha ki sefere diyorum, işallah bu sefer Avrupa şampiyonası Finalleriyle başlar, Dünya Kupası Finalleriyle devam ederiz...
Son olarak da Millileri yürekten kutluyorum, çok yürekten mücadele ettiler...
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
Bu macta yine görülmüstür ki Türk oyuncusu profesyonel degildir.Ikinci golde defanstaki üc oyuncunun faul yapmamasinin anlami nedir,manasi nedir?Defans oyuncusu riske girmeyip topu neden taca birakmaz?Kaleci bir cok defans oyuncusunu hice sayarak neden kalesini terk eder?Bir forvet neden etrafina bakmaz da sürekli ofsayta yakalanir?Bir taraftar kitlesi neden takimi zafere bu kadar yakinken temposunu kaybeder?NEDEN?
arkadaslar, tebrik etmeyi unutdugumuz bir isim var Oda Serhat Akin.
bu oglanin bu takimda yeri oldugunu GOSTERDI
Ayrica bir grup fb taraftarinin mac esnasinda fenerbahce diye tezahürat etmesi ne kadar dogrudur tartisilmasi gerekir....
lan arkadaşlar allah aşkına kendimi tutamıyorum.şurda şuan fatih terim olsa ümügünü sıkarım .allah korkusu dinlemem parçalarım inşallah tolganında alpayında fatihinde hakanında kısa sürede görevden alınırlar .inşallah yaw biz 3-1 yakaladıktan sonra niye durakladık neymiş efendim son dakkada bastıracakmışız bırak allahını seven
bence hakem macı sattı adam 2 penaltı pozisyonunu vermedi![]()
![]()
Ya penaltı golü 50. dk damı ne oldu yanlış bilmiyorsam.40 dk ne yaptık ya?harbi niye durduk o kadar zaman?
İşiniz gücünüz fanatiklik, Hakan Şükürde, Fatih Terim de herşeyi yaptı bugün. Futbolu bilmeden herkes konuşuyor.
maçın en çok koşan adamı hakan şükür en çok terliyeni ise fatih terimdi maçı nasıl izlediniz anlamış değilim.farkında değilsiniz sanırım ama biz isviçreyi 4-2 yendik ama ne yazıkki inanılmaz kötü oyanayn savunma hattımız ve ilk maçtaki berbat oyunumuz bizi kaybeden tarafında bıraktı.ilk maçtaki hemen hemen aynı pozisyonda verilmeyen penaltı bu maçta henüz 17.saniyede verildi(belki de iyi oldu daha çok hırslandı bizmkiler) ve ardından hakem tüm maç bir çok faulü es geçti bu oyunumuzu fena halde etkiledi ama şunu da unutmamak gerekir ki frei-sanırım- 3 kez kaleciyle karşı karşıya poziyonları değelendiremedi.3. golü bulduktan sonraki süreç ise bizi adeta bitirdi. anlamsız biçimde topu isviçreye bıraktık ve oyundan düşen takıma terim müdahele yapmakta biraz gecikti oysa 60.dakkada yıldıray oyuna girse maç değişik bir hal alabilirdi.her şeye rağmen fatih terim ve öğrencilerine helal olsun sonuna kadar mücadele ettiler yine barajda kendimizden zayıf bir takıma takıldık artık umutlar isviçrenin ev sahibi olduğu avrupa şampiyonasına kim bilir belki bunun rövanşını orda kupayla alırız
Tüm takımı tebrik ediyorum, defans dahil herşeye rağmen...
Bugün oldukça güzel futbol oynadık ama demek istediğim birkaç şey var...
Ne yazik ki, hala oyuncularımız bazı şeyleri aşamamışlar. Bu kadar önemli bir maçtasın yapılan inanılmaz bireysel hatalara bak, volkan'ın anlamsız yere çıkmasını mı dersiniz, defanstan çıkarken adamlara zorla pozisyon vermemizi mi, yoksa ikinci goldeki Tolga'nın hatasını mı. Hedefleri bu kadar yüksek olan bir ülkenin milli takımda, bu tür hatalar olmamalı. Adamlar sırf beceriksizliklerinden kaç tane çok önemli pozisyonu değerlendiremediler, Dünya Kupası'nda bu kadar kolay kurtulamazdık...
Hep bi daki sefere bi daki sefer diyoruz ama, bilmiyorum artık inşallah bi daha ki sefere...
tüm türkiye bu maça odaklanmış konsantre olmuş taraftarlar stadyumda sabırsızlıkla tezaruhatı beklerken fatih hoca taktiğinde önce 2-0 olsun sonra gerisi gelir düşüncelerindeyken bir facia yaşandı maçın hemen başında!! tüm konsantremiz bozuldu kendini fişekleyen taraftar birden sustu yani sanki üzerimize birşeyler yıkıldıda altından çıkamayacak sandık. öyleki aynı şekilde olan bir pozisyonda penaltımızı vermeyince hakem fitili ateşledi. mantalite falan kalmadı herkes hakeme çullandı tekmeler kartlar havada uçuştu... en ağırıma giden maçı isviçreli arkadaşlarımla izledim son gülen onlar oldu ama şu varki takımımız iyi mücadele etti. başımız bükük ayrılmadık. 4-2 kazandık ama neye değer bu!.. önemli olan kzanmak değildi 3-1 e getirdiğimizde daha iyisini yapmalıydık gol geciktikçe stres arttı hataları getirdi kalemizde gol gördük. 3-1 e kadar nne güzeldi isviçrelinin suratınad endişe hakimi gol beklentilerimizz.. birden herşey hayal oldu. nasıl üzüldüm anlatamam.. dünya kupası gidiyordu. ama sonradan daha 88 de tuncay yine bizi ümitlendirdi. ama kendi bile buna ümitenmemiş olacakki gol olup olmadığını bile küçük televizyonda ufacık bir türk restaurantını doldurmuş bizler anlamadık. evet goldü ama ingilterenin bile 3-2 den alıp götürdüğü hazırlık maçlarını hiç izlememiş millilerimiz olayın farkında değillerdi. şaşırdım kaldım 4 dakika uzatma ve maçın bitmesine 2 dk var niye saldırmıyorsun daha ne yapabilirsin git varını yoğunu ortaya koy anlatmak çok zor taktisyen değilim olaya sadece bir taraftar olarak bakyorum kimseyi suçlamakta istemiyorum denedik olmadı bugün gerçek türkiye gibi oynadık ama yeterli değildi.. herkes hata yapabilir ama sen milli takımda oynuyorsan daha dikkatli olmalısın defansını korumalısın. umarım ileriki zamanlarda yeni nesil milli takımı abilerini aratmaz ve önümüzdeki 2008de başarılı oluruz.![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
ya yuh be utanmadan nasıl hakan şükür e fatih terim e laf atıyosun sen be?sen git de futbol nedir nasıl oynanır bi öğren bakalım,serhat akın ın bu takımda yeri varmış!!!peh!o kadar iyi biliyorsan git sen oyna.atın artık üzerinizden bu GALATASARAY ve FATİH TERİM ezikliğini.kendi işinize bakın!
sen kendini ne sanıyorsun bu nebiçim bir laf fatih hocanın türk futboluna yaptığını kim yaptı.zaten fatih hoca olmasaydı burayada gelemezdik.Originally Posted by mustang
bu maçı fatih hoca değil futbolcularda değil kimse kaybetmedi.fifa başkanı isviçreli iki maçtada hakem hataları bu nasıl iş adamların defans oyuncuları bilmem kaç maçtır kart görmüyormuş.bu her şeyi açıklıyor zaten.bir rezillik varsa fifanın yaptığıdır.
tamam anlıyorum üzüntülüsünüz ama kendinize gelin, kullandığınız kelimelere dikkat edin...Originally Posted by mustang
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
Herşey bi yana şu önümüzdeki iki yılda U 17 takımında oynayanlar vb. oyuncular da eklenecek bu takıma...Ayrıca dünkü futbolu çok beğendim..Gereksiz suçlamalar yapılmasın lütfen teknik direktöre ve oyunculara...Biz ne kadar istiyosak onlar da o kadar istiyolardı gitmeyi ama olmadı..Brezilya bile her maçta kusursuz oynayamıyo..Ben önümüzdeki avrupa şampiyonası için çok umutluyum..Bundan zaten pek umutlu değildim ersun yanal giderken..gitmemiz sürpriz olucaktı....Inanın biz isviçrede en az yarı final oynicaz hatta avrupa şampiyonasına da grup lideri olarak gidicez..fenerbahçeliyim ama buı gerçekleri görmezden geleceğim anlamına gelmiyo...gerçekçi olmak lazım.. hakan şükür dün gayet iyiydi...Fatih terimi de teknik direktör olarak özellikle hırsından dolayı çok seviyorum..umarım uzun süre onunla devam ederiz..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
maçtan çok saha dışı olaylar konuşuluyor
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Takım iyiydi bence hepsine helal olsun ama o hakem olacak adamı ve ahlaksız İsviçreliler'i hiç unutmayacağım...
bütün oyuncuları tebrik etmek lazım..alpay'ın çok hatası oldu...burda hakan'a laf söyleyenleri anlamıyorum..adam daha ne yapsın..attığı golü kim atabilir..adam neredeyse yere yapışıyodu ama çok güzel bir gol attı..emre,tuncay ve serhat çok güzel oynadı..2. gol'de selçuğun büyük hatası vardı..arapasını veren adamı düşürmedi ve adamda pası verdi..aynı hatayı milan maçında da yapmıştı...
milli takıma gerçekten yazık oldu..bütün gece sinirden kendimi yedim..
bence kisacasi artik hakan sükür milli takimi biraksin ya
gerçekten çok komiksin...Originally Posted by semih5
bence sen de yaşamayı bırak.Originally Posted by semih5