Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: 5 Yıldızlı Anında Etkili Taktik Deneyin, Göreceksiniz ...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Default 5 Yıldızlı Anında Etkili Taktik Deneyin, Göreceksiniz ...

arkadaslar liverpool la oynuyorum cok kotu gidiyordum sonra cm 01 - 02 de favori taktiklerimden birini uyguladim ve aninda etkisini gosterdi ligde arka arkaya 7 de 7 yaptim manchester united a deplasmanda 3 attim resimler assagida yorumlarinizi bekliyorum lutfen 3 mac oynamadan yorum yapmayin

http://rapidshare.com/files/20161965...2006_.tac.html

2. Default

güzele benziyor..golleride kuyt atmış ama yanlış görmüyorum dimi...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

yok ewet kuyt atiyor 15 golu var ligin ortasina gelmedim henuz

bu taktik le hiç gol yememişin gibi gözüküyo nasıl başrdın bunun etkisi warmı???

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

ewet cok az gol yiyorsun ortadaki iki defansi geriye gomuyorsun sag ve sol bekleri fazla ileri cikarmiyorsun ortadaki 2 orta saha DMC koyup alan daralttigin zaman ve top tutturdugun zaman ayaginda defansin acayip saglam oluyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar taktigi deneyen yokmu yorumlarinizi bekliyorum !!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul/Ümraniye

deneyip görelim bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi her takıma uyar mı bu liverpool iyi guzel oynuyor ama??

Nesil
    2006
    Yer
    Anamur Otobüs Terminali/ANAMUR ZAFER

valla ben villareal ve Galatasaray'da uyguladım gerçekten işe yarıo.şu anda'da bu taktiği kullanıorm Galatasaray'da.taktik gzl yani deneyin arkadaşlar

ewt beyler bu taktik harbiden iyi ben bi ara bu taktiktiği kullanıyodum harbiden ii taktik kullanmakta yarar var

valla denedim kardes ilkler de takim ikinci yari kendine geliyodu simdi daha 1. dk de goller gelmeye basladi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkmenistan

fazla ofansif degilmi?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Değil galiba. 4 defans var daha ne olsun. İki MC var. Bence kanatlara ok çıkartılabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

forveti ikilesen daha iyi olurdu tek forvet bi yerden sonra işlemiyor yada cumhurun dediği gibi kanatlara ok çıkartmak daha mantıklı olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bana sorarsanız kanatlar bu şekilde çok iyi.Mevkilerinde serbest oynuyorlar...
    Ama acaba bu taktik Samsunspor'da işe yararmı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bi deneyelim bakalım tottenham'da nası etki edecek??

ben fenerdeyim appiah alex ve tuncay satılmış hıc puan alamıodum bunu kullanmaya basladım cok iyi sonuçlar almaya başladım bence bır deneyin !!!!

17. Default

Peki bu taktikte team instructions nasıl olmalı... bunu da anlatirsan sevinirim

18. Default

kardes bu taktik ilk yilda galatasarayda da islermi
    cok kotu durumdayim!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler kuyt bile gol attıysa tamam bu taktik başarılıdır

şimdi indirdim deniyorum inşallah güzeldir .. hiç bir taktik derdime çare olamadı .. =) bakalım bu olucak mı ..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

tam istediğim taktik işe yarar umarım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dostum bu taktik her takıma yaramı ki

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

süpere benziyo bende Liverpool ile oynuyorum kesinlikle deneyeceğim kesinlikle

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

ok arkadaslar hafta sonu baska bir sehirdeydim i yuzden cevap veremedim simdi yardimci olucam size bu taktikde team instruction

ortadaki 2 defansi tamamen geriye gomuyoruz sadece kornerlerde ileri cikiyorlar

sag ve sol defans ben fazla ofansiv oynatmiyorum cok isime yariyor genellikle macin gidisatina gore ileri cikartiyorum

ortadaki 2 orta saha bu taktikde ki en onemli oyuncular ben ikisinide DMC kullanniyorum xabi alonso ve sissokko alan daraltma ayaginda top tutma zonal marking kisa paslar ve defansiv agirlikli oynatiyorum ama kafaniza gore eger mesela xabi alonso gibi bi defansiv orta sahaniz varsa uzaktan sut cekme ve ileri cikma verebilirsiniz ama orta sahalardan birisi kesinlik defansiv oynamali

kanatlara gelince hizli teknigi yuksek ve ortasi iyi olan oyuncular koydugunuz zaman super oynuyorlar forward runs full orta yapma full genelde dipten orta yaptiriyorum uzaktan sut cekme arapasi ni falan kapatmaniz lazim

forvet arkasindaki amc de bu taktikte cok onemli serbest rol (free role) uzaktan sut cekme forvet kosulari ve ara pasi ful veriyorum

forvetide tabiki target man (hedef adam) olarak kullaniyorum bu taktikde ve eger kuyt gibi bi adaminiz varsa topla kosu ve uzaktan sut cekmeyi orta seviyeye getirebilirsiniz ama crouch gibi agir bi forvetle oynuyorsaniz pas direct olucak ve topla kosu ve uzaktan sut cekme yi kapatiyoruz ve uzun boylu oldugu icin toplari kafasina atiyoruz

taktigim bundan ibaret eger baska sorulariniz varsa memnuniyetle cevaplarim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar tatmin olmayan arkadaslar icin bir kac SS daha koymaya karar verdim

Liverpool zaten normaldede çok az gol yiyor arkadaşlar çünki dc ler ve dmcler çok sağlam ben ilk sezonumda hiç transfer yapmadan premier lig ve cl yi aldım.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

10 kisiyle 2-0 dan 3-2

10 tane kadar SS koydum belki daha fazla 1 mac haric hic birininde gol yemedigimi gorursunuz

ama yinede ultrarıza tatmin olmamis gibi gorunuyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaslar eger hala tatmin olmayanlar varsa daha SS(ekran resimi) koyabilirim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar taktigi deneyen yokmu yorumlarinizi bekliyorum lutfen !!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar avustralyadan teklif geldi ve kabul ettim ayni taktikle devam ettim avustralyada bunlarda sonuclari

asia kupasi finali

dostluk maclari

ben bu taktiği biraz değiştirdim orta sahadaki dm guarini oku aşağı sol çapraza doğru çektim forvet arkasındaki adamıda forvein yanına doğru ok çıkardım 2 sene sonra feneri deplasmanda 2-0 yandim sadece 2 pozisyon verdim

Nesil
    2006
    Yer
    güneşin bir ışıltısının o

taktik super hocam eline saglik deneyin kesin basari yakalarsiniz valla helal olsun

29. Default

Tesekkurler dostum deneyelim bakalim nasilmis..

feyenoordda denedim gerçekten işe yarıyor sağolasın

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri