oyuncu transfer edicektm bi de baktm baskanlk secimi nedenyle transfer yapamazsnz yazio.yaklask 2 hafta dewam etti bu secim muhabbeti.sonra yeni baskan secildi transfer yapabldm...
oyuncu transfer edicektm bi de baktm baskanlk secimi nedenyle transfer yapamazsnz yazio.yaklask 2 hafta dewam etti bu secim muhabbeti.sonra yeni baskan secildi transfer yapabldm...
ßana ßöyle bişey hiç oLmadı İLginç birşey..!![]()
ayni olay benim basimada farkli bi sekilde arnavutluklu is adamlari kulubu satin alacakti o yuzden 3 hafgta falan transfer yapamamistim xD
ewet bu olay başa gelio benimde Cagliarida olmuştu zaten her oyunumda başkan değiştiriyorlar
klup yonetimi deişirken transfer yapılamaz
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
gerçekten ilginç bendede olmuştu ama bendeki klüp iflas ettiği için transfer yapamıodum
I'm back...
çok ilginç bende hiç olmadı ...yalnız bende başkan değişirse çok ii olcak hiç sevmiyorum 3 hafta beklerim yeterki bana stad yapsın![]()
![]()
ben hıc karsılasmadım ama cok normal bısey
Dün bu konuyu okudum okurken keşke Canaydın'da bıraksa dedim havadan transfer bütçesi vs vs gelecek diye düşünüyordum en azından eskiden oleydi ve okuduktan yarım saat sonra benim oyundada seçim haberi geldi :S başkan değişti ama ortada ne ek bütçe var ne başka bişey. Boşa transfer ambargosu yedik :S
kardes aynisi bende de oldu milanda uyuz olmustum hatta baskan degisicek diye ben transfer yapamamistim hemde ocak ayinda oldu 1 ay secim derdiyle gecti
Abi ilk kez duyuyorum ya ilginç bişey...
Oluyor boyle seyler alisin artik![]()
sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...
KoP cHoiR
TÜRKİYE'Nİ SEVİYORSAN BURAYA TIKLAYIP 1 DAKİKANI VERMEN YETERLİ... HAYDİ!!!
!!!RapMania-AntHipHop-AnthiPhop-HekiL-SiwriSneck-Ufaklik-Hackan-Hacky!!!