Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: F.Bahçe 20.ciliğe yükseldi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default F.Bahçe 20.ciliğe yükseldi

F.Bahçe 20.ciliğe yükseldi
    Turkcell Süper Lig'de liderliğini sürdüren Fenerbahçe, dünyadaki futbol takımları sıralamasında da yükselişe geçti. Sarı-lacivertliler, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) değerlendirmesinde şubat ayı sonu itibariyle, bir önceki aya göre 3 sıra yükselerek, 201 puanla 23. sıradan 20. sıraya yükseldi.
    Takımların son bir yıllık sürede oynadıkları resmi maçlar baz alınarak belirlenen ve 1 Mart 2006 ile 28 Şubat 2007 tarihleri arasını kapsayan değerlendirmede, bir önceki ay 50. sırada bulunan Beşiktaş, 1 sıra yükselerek,
    160.5 puanla 49. olurken, Galatasaray ise 4 sıra gerileyip, 131,5 puanla 80. oldu. Türk takımlarından Kayserispor da ilk 100 içinde yer aldı. Listede 6 sıra birden yükselen Kayserispor, 128,5 puanla 82. oldu. İlk 100 içinde yer almayan
    Trabzonspor ise 164. sıradan 147. sıraya yükseldi. Bu arada, Fenerbahçe'yi UEFA Kupası'ndan eleyen AZ Alkmaar takımı ise 30. sıradan 27. sıraya çıktı

-SEVİLLA İLK SIRADA-

IFFHS'nin ''Dünyanın en iyi futbol takımları'' sıralamasında, İspanya'nın
    Sevilla takımı, ilk sıradaki yerini korudu.
    Değerlendirmede ilk 10 sırada bulunan takımlar ve puanları şöyle:

Sıra Takım Ülke Puan
    ---- ------- ------- ----
    1. Sevilla İspanya 301
    2. Inter İtalya 272
    3. Barcelona İspanya 258
    4. Liverpool İngiltere 255
    5. Milan İtalya 254
    6. Sao Paulo Brezilya 245
    7. Arsenal İngiltere 241
    8. Internacional Brezilya 240
    9. Olympique Lyon Fransa 230
    10. Newcastle United İngiltere 225

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

inşalla ilk 5 de de ismimizi goreceğiz
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post

-SEVİLLA İLK SIRADA-

IFFHS'nin ''Dünyanın en iyi futbol takımları'' sıralamasında, İspanya'nın
    Sevilla takımı, ilk sıradaki yerini korudu.
    Değerlendirmede ilk 10 sırada bulunan takımlar ve puanları şöyle:

Sıra Takım Ülke Puan
    ---- ------- ------- ----
    1. Sevilla İspanya 301
    2. Inter İtalya 272
    3. Barcelona İspanya 258
    4. Liverpool İngiltere 255
    5. Milan İtalya 254
    6. Sao Paulo Brezilya 245
    7. Arsenal İngiltere 241
    8. Internacional Brezilya 240
    9. Olympique Lyon Fransa 230
    10. Newcastle United İngiltere 225
    Çok ciddiyetsiz bir liste.Sevilla birinci,Milan'ı neye bakıp beşinci yapmışlar belli değil,Newcastle düşük formuna rağmen 10.olmuş.

Man utd ilk 10da degil,chelsea ilk 10da degil.Real madrid ilk onda degil,arsenal ligde man utdnin 20 puan gerisinde,psvye 1-0 yenildiler.Ama 7.siradalar.Newcastle ilk 10da.Valla gercekten sallamasyon bir liste.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bunu neye göre yapmıslar acaba saçma bir liste olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu liste aydan aya düzenlenen bir liste. Önemli olan Fenerbahce'nin yükselişte olması.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Son bir yılda oynanan resmi maçlara göre belirlendiği yukarıda yazıyor. Neye göre belirlemişler sorusu biraz şaçma kalıyor.

F.Bahçe'nin bu listede iyi bir konumda olması güzel. En azından listede bir gariplik olsa bile buraya girmekte başarıdır.

Bencede gerçegi yansıtmayan bir tablo... Inter 2. Newcastle 10. Ayrıca ay dan aya yapılıyosa AZ nasıl oluyoda fb yi gecememiş...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

GS bu listede lider olduğunda saçma değildi galiba.

Her ay yayınlanan bir liste ve belli kriterleri var. Herhangi bir resmiyeti yok sadece son 1 yıl içinde inişte ve çıkışta olan takımları gösteriyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    GS bu listede lider olduğunda saçma değildi galiba.

Her ay yayınlanan bir liste ve belli kriterleri var. Herhangi bir resmiyeti yok sadece son 1 yıl içinde inişte ve çıkışta olan takımları gösteriyor.
    Yapmayin ya simdi siz bu listeyi dogru buluyormusunuz?

Man utd,chelsea,real madrid yok.Milan ligde kötü gidiyor,cl de celtic ile berabere kaldi ama 5.sirada.Newcastle 10.sirada daha ne diyeyim.Arsenal clde psvye yenildi.Ligde 4.sirada.Ama 7.sirada.Tam sacma.

Galatasaray lider oldugunda uefa kupasini kazanmis,süper kupayi almis,ligde sampiyon olmus,türkiye kupasini almis bir takim olarak liderdi.

Eger kendinizi bizimle kiyaslayacaksaniz aradaki bu büyük basarilari görmeniz lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden hep GSliler liste saçma diyor.Hem yorum yapan arkadaşlarım dünyanın en iyi 20. takımıyızda demiyor ayrıca bu FB nin yükselişte olduğunu gösteriyor Gsliler de neden bu kadar tepki verdi anlamadım TSL lig tablosunda da buna benzer şeyler var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Man utd,chelsea,real madrid yok.Milan ligde kötü gidiyor,cl de celtic ile berabere kaldi ama 5.sirada.Newcastle 10.sirada daha ne diyeyim.Arsenal clde psvye yenildi.Ligde 4.sirada.Ama 7.sirada.Tam sacma.

Galatasaray lider oldugunda uefa kupasini kazanmis,süper kupayi almis,ligde sampiyon olmus,türkiye kupasini almis bir takim olarak liderdi.

Eger kendinizi bizimle kiyaslayacaksaniz aradaki bu büyük basarilari görmeniz lazim.
    En baştan başlayayım, benim ilk mesajımı tekrar oku, sonra bu mesajı...

1- Ben bu listeyi doğru buluyorum ya da bulmuyorum diye birşey dediğimi hatırlamıyorum.

2- Belli kriterleri var dedim, senelerdir her ay bu liste yayınlanır. FB iyi olduğunda liste saçma gösterilir, FB listede yoksa o zaman sorun da yok.

3- Son 1 sene diyor, geçen senenin Mart ayından beri yapılan maçlar değerlendirmeye alınıyor, bir resmiyeti yok, sadece inişte ve çıkışta olan takımları görmek için diye yazmıştım.

4- Ama bu listede belirtilen kriterlerde lider oldu. Herhangi bir değişiklik olmadı puanlamada.

5- Son yazdığın cümleyi zaten anlamadım, bu konuyla ne alakası var. Biliyoruz GS bu başarıları elde etti, gurur duyuyoruz ama bu konuda ne bir kıyasla yapıldı ne de GS'nin başarıları küçümsendi. Bu cümleyi yazma maksadını çözemedim.

Arkadaşlar başta da dediğim gibi bu liste her ay yayınlanıyor. Neden FB söz konusu olunca liste saçma oluyor da diğer aylarda olmuyor diyorum. UEFA'nın yayınladığı liste değil ki bu, sadece yine tekrarlıyorum son 1 yıl içindeki takımların durumunu gösteriyor...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

son bır ay göre ise fenerbahce 2 yenılgı aldı bır ayda

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by emre1905 View Post
    son bır ay göre ise fenerbahce 2 yenılgı aldı bır ayda
    Son 1 yıla göre her ay yayınlanıyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Son 1 yıla göre her ay yayınlanıyor.
    tamamda son bir ayda fenerbahce 2 defa yenıldı ama yükselişte burası bana ilginç geldı ,bir bildikler vardirkı böyle siralama yapmışlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

tamamda son bir ayda fenerbahce 2 defa yenıldı ama yükselişte burası bana ilginç geldı ,bir bildikler vardirkı böyle siralama yapmışlar
    Demek ki, geçen seneki Şubat ayında, bu seneki Şubat ayından daha az puan toplamış. Puanlamadan geçen Şubat çıkarıldığında bu seneki Şubatla aldığı puanlar geçen ayınkine göre artmış ve FB yükselmiş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bunu neye göre yapmıslar acaba saçma bir liste olmuş
    Takımların son bir yıllık sürede oynadıkları resmi maçlar baz alınarak belirlenen ve 1 Mart 2006 ile 28 Şubat 2007 tarihleri arasını kapsayan değerlendirmede

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Son bir yılda oynanan resmi maçlara göre belirlendiği yukarıda yazıyor. Neye göre belirlemişler sorusu biraz şaçma kalıyor.

F.Bahçe'nin bu listede iyi bir konumda olması güzel. En azından listede bir gariplik olsa bile buraya girmekte başarıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi nasil siralama boyle fener avrupada iis yapmio 20 oluyo hayretttt

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ya Off yaa Siz ne yapıyorsunuz Çokoprens kupasındamı şampiyon oluyosunuz ne kadar yazık size ya Fenerbahçe yi tebrik ediceniz yere daha çok kötüyorsunuz ya helal olsn bu kadar FESAT olmayın..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    abi nasil siralama boyle fener avrupada iis yapmio 20 oluyo hayretttt
    hahah saka yapiyosun galiba?
    bu sene avrupada sadece 2 mac kaybettik. (Uefa)
    Uefada gruptan ciktik. AZ ye son dakika goluyle elendik. nasil fener avrupada is yapmiyor??

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Ya Off yaa Siz ne yapıyorsunuz Çokoprens kupasındamı şampiyon oluyosunuz ne kadar yazık size ya Fenerbahçe yi tebrik ediceniz yere daha çok kötüyorsunuz ya helal olsn bu kadar FESAT olmayın..
    düzgün yorum yap
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    hahah saka yapiyosun galiba?
    bu sene avrupada sadece 2 mac kaybettik. (Uefa)
    Uefada gruptan ciktik. AZ ye son dakika goluyle elendik. nasil fener avrupada is yapmiyor??
    sen buna başarı diyorsan valla helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bos yere tartısıyosunuz Fenerbahce 20. sırada ıste sız bole dıyınce degısıcekmı bu.Siz Fenerbahceyı elestırıcegınıze kendnıze bakın bı ılk 50 de bıle yoksunuz

valla isterse fener bı listede 100000000000 olsun biz 1. olalım bu liste çok saçma ingiltere ligi lideri ve 2si ilk 10da değil newcastle ilk 10da en basit örnek bence bu. gereksiz bir liste. ha fenerli arkadaşlar bu listeye bakıp vay takımımız süper derseniz bence bunda en çok siz yanılırsınız

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

yahu bu liste yapılmış bunu bizlermi değiştireceğiz boşuna tartışmayın bugun bir gazetede 23. olarak gördüm...

Fenerbahçe iş yapmıyor diyen arkadaşlarıma burdan seslenmek istedim fenerbahçe şuanda avrupada türk takımları içerisinde (bu sene baz alınınca) en iyi sırada yer alıyor galatasaray beşiktaş kayseri trabzon dahil olmak üzere
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

Bu listenin şaçma olduğu zaten belli. Bu takımlar bu sıralarda olması garip ama listeyi oluşturan bütün kriterleri bilmiyoruz. Ayrıca artık Arsenal, Real Madrid ve Chealse eskisi kadar iyi bir performans mı gösteriyorlar?

Yukarıdan birisi AZ'den bashetmiş onlar liglerinde en yakın takipçilerine 7 puan fark mı atmış?

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    Demekki 2006 şubat ayında ki performansı şubat 2007'den daha kötüymüş zaten geçen yıl Fenerbahçe şubatta Avrupa maçınada çıkmadı.

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Bu listenin şaçma olduğu zaten belli. Bu takımlar bu sıralarda olması garip ama listeyi oluşturan bütün kriterleri bilmiyoruz. Ayrıca artık Arsenal, Real Madrid ve Chealse eskisi kadar iyi bir performans mı gösteriyorlar?

Yukarıdan birisi AZ'den bashetmiş onlar liglerinde en yakın takipçilerine 7 puan fark mı atmış?

Demekki 2006 şubat ayında ki performansı şubat 2007'den daha kötüymüş zaten geçen yıl Fenerbahçe şubatta Avrupa maçınada çıkmadı.
    Arsenalin listede olmasini bende sacma buluyorum.

Real madrid ne olursa olsun sampiyonlar liginde doludizgin gidiyor.Bayern münihi yendi.Ligde 4.sirada.Liderin 6 puan gerisinde.Arsenal,newcastle,milan varsa real madridde olmaliydi.

Chelsea sampiyonlar liginde aynen cok iyi gidiyor.Gruptan 1.ciktilar.Ligde 2.siradalar.Burada olmalari gerekirdi.

Newcastlenin yerine bence bir roma olmaliydi.

Ayrica bana söylermisiniz fenerbahce gecen subattan bu subata ne yapti?

Sampiyon olamadi.Galatasaray 2 puan farkla sampiyon oldu.

Türkiye kupasini kazanamadi,besiktas kazandi.

Sampiyonlar ligi ön eleme maclarinda dinamo kieve ilk macta 3-1 yenildi,ikinci macta 2-2 berabere kalarak elendi.

Grupta 2 maglubiyet,1 galibiyet ve 1 beraberlik aldi.Galibiyetinden fazla maglubiyeti var.3.turda az alkmaar karsisinda iki mactata berabere kaldi ve elendi.

Türkiye süper liginde 1.olmasina karsin 22 macta 22 puan kaybetti.

Sizce fenerbahce cok büyük basarilarmi gösterdi?Yoksa listeyi yapanlar sayisal loto doldurur gibi öylesine takimlarimi yazmislar?

Benim söylemek istedigim sey fenerbahceliler sakin ola kendilerini dünyanin en iyi 20.takimi saymasinlar.Cok büyük hata yaparlar.Su anda herkes fenerbahcenin büyük hayal kirikligi oldugunu biliyor ama isine gelmiyor söylemek.

Bu lafimdan sonra baska mesaj yazmiyorum.Bunlar yeter hepinize.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahce öndeyse sayısal loto oluyor. Fenerbahce 22 maçta 22 puan kaybetti.Peki rakipleri 22 maçta 0 puan mı kaybetti ? Yoksa 22 maçta 30 ve 22 maçta 31 puan mı kaybetti ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fenerbahce öndeyse sayısal loto oluyor. Fenerbahce 22 maçta 22 puan kaybetti.Peki rakipleri 22 maçta 0 puan mı kaybetti ? Yoksa 22 maçta 30 ve 22 maçta 31 puan mı kaybetti ?
    Ben burada galatasaray veya besiktasin bu listede olmasi gerektigi hakkinda birsey söyledimmi,bilakis onlar ilk 50e giremezler bu performanslariyla.Fenerbahcenin 1 senedir öyle büyük bir basarisi yok.Bunu dile getiriyorum.Lütfen yorumumun tamamini oku ve sonra ne yazacaksan yaz.Bir bölümü alipta öbür bölümü almamak olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ben burada galatasaray veya besiktasin bu listede olmasi gerektigi hakkinda birsey söyledimmi,bilakis onlar ilk 50e giremezler bu performanslariyla.Fenerbahcenin 1 senedir öyle büyük bir basarisi yok.Bunu dile getiriyorum.Lütfen yorumumun tamamini oku ve sonra ne yazacaksan yaz.Bir bölümü alipta öbür bölümü almamak olmaz.
    Galatasaray 2 puan farkla sampiyon oldu dediğine göre Galatasaray'da işin içine girmiş oluyor.Burda listeye kimin girip girdiğinden daha önemli olan bunu düzenleyen bir Türk değil,bunu düzenleyen bir Fenerbahceli değil. Demek ki araştırmışlar bulmuşlar.Fenerbahce dünyanın en iyi 20. takımı değildir ama diğer Türk takımlarıda Fenerbahce 20.likten ne kadar aşşağı düşerse onlarında o kadar belki daha da fazla düşeceği açık.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Galatasaray 2 puan farkla sampiyon oldu dediğine göre Galatasaray'da işin içine girmiş oluyor.Burda listeye kimin girip girdiğinden daha önemli olan bunu düzenleyen bir Türk değil,bunu düzenleyen bir Fenerbahceli değil. Demek ki araştırmışlar bulmuşlar.Fenerbahce dünyanın en iyi 20. takımı değildir ama diğer Türk takımlarıda Fenerbahce 20.likten ne kadar aşşağı düşerse onlarında o kadar belki daha da fazla düşeceği açık.
    Fenerbahce gecen sene sampiyonlugu kazanmadi kazanini göstermek icin galatasaray dedim.

Böyle sacma sapan arastirma olmaz diyorum bende.

Fenerbahce ne kadar düserse düssün galatasaray yerinde kalacaktir.

Egerki arastirmacilar son 20 senenin en iyi takimi siralamasi yapsalardi ozaman görürdük Galatasarayi ilk 10da fenerbahceyi ilk 100lerde.Bu kadar basit!

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri