Zorlu derbide kim kazanır iki takımda şampiyonluk mücadelesi ne olur bu zorlu maç hakkında yorumlarınız neler?
Zorlu derbide kim kazanır iki takımda şampiyonluk mücadelesi ne olur bu zorlu maç hakkında yorumlarınız neler?
Tabiikide Galatasaray'ımız kazanacak.Tahminimce 0-2 biter maç...
İki formsuz takım .. Beşiktaş'ta Gökhan Zan oynayamayacak .. Bu bizim için bir avantaj .. Tigana'nın Galatasaray'dan puan almışlığı yok .. Galibiyete yakın olan taraf biziz .. 1-2 biter maç ..
Çok zor bir maç olacaktır. Ama yine gülen taraf biz olacağız ve 3-0 yeneriz..
Ben o kadar iddialı konuşmayacağım. Bu kilit bir maç. Bizim kaybedecek birşeylerimiz var. O kaybedeceğimiz şey 2.lik. Beşiktaş ise bu maça BİRŞEYLER KAZANMAK için çıkacak. Kazanacağı şey 2.lik ve ileriye bakmak. Biz stresli ve çekimser oynarken, Beşiktaş azimli ve hırslı, 2.liği ele geçirmek için oynayacak. Bu maç berabere biter gibime geliyor. Ama inşallah yanılırım ve Galatasaray'ımız kazanır.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
ortada bır mac olacak her iki takiminda şansı aynı
ortada bir mac olur iki takımında formsuzluğunun bu macı etkileyeceğini dusunmuorm ew sahibi takım avantajlı sayılır![]()
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
0 bitebilir..gollü beraberlik..
berabere biter
Erciyes maçından sonra tahminimi değiştiriyorum ve Beşiktaş 3-0 alır..![]()
Erciyes maçını izledikten sonra bu maç zora girer umarım hepimizi yanıltır takım
0-0 biter.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ben bu mac ustunde kararsizim
Bence gene Beşiktaş alacak ve klasik geyik devam edecek.
Galatasaray takım oyunundan tamamen kopmuş bir durumda ve Beşiktaş da çok dağınık oynamasına rağmen aslında çok pozisyona da giriyor.
Galatasaray demorolize oldu, form sıkıntısı da yaşıyor.Beşiktaş ofansif oyuncularının daha teknik olması nedeni ile bir adım daha önde bence..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
kendi evimizde oynuyoruz bu bizim için bir artı
hücum oyuncularımız daha teknik bu bizim için bir artı
rakibimiz fortisden elendi zor durumdalar bu bizim için bir artı
v.manisa açık oynayan bir takım bol gollü galibiyet morallerimiz yerine gelebilir bu bizim için bir artı
gökhan zan yok bu bizim için bir eksi
gs bu tür maçlara iyi konsantre oluyor bu bizim için bir eksi
kısacası bjk'da defans iyi oynarsa kazanırız yoksa gelenek devam eder
So what?
Saike
0-1 alırız bu maçııı. yada berabere biter diye düşünüyorum.
inşallah kazanacağız ama beraberlik gibi gözüküyo beşiktaşın defansı kötü bi gününde olursa iş kötü ozaman...
galatasaray cok cok zorlanacak burdan alacagimiz bi beraberlik iyidir.Ama ins Gs alir
Beşiktaş 3-1 kazanır diye düşünüyorum. Galatasaray çok formsuz, BJK'nin de son şansı yarıştan kopmaması için. Sahasında oynuyor, taraftarını da arkasına alarak Beşiktaş bu maçı alır.
fenerbahçe açısından düşünürsek en iyi sonuç beraberlik
beşiktaşın yükselmesi gsnin farkı kapatması lazım ama inş gs alır bekle bjk
Berabere biter diye düşünüyorum(inşallah).
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Beşiktaşımın kazanacağını düşünüyorum.
Gerçi fark etmez artık şampiyonluk falan zor ama ikincilik için önemli bir maç.
Benim içinde özel bir yeri olacak,bu sene CSKA Sofia maçından sonra ikinci kez İstanbul İnönü stadyumunda olacağım(İnşallah 3.sü Fenerbahçe maçına) bu bile beni sevindermeye yeterken birde galip gelmemiz herşeyi çok güzel hale sokar benim açımdan.
Besiktas macini mutlaka kazanmaliyiz.Kazanacagizda.
berabere bence
gollü bi beraberlik bekliyorum...