Originally Posted by
sector
bolum sorumlusu arkadasım lutfen daha acıklayıcı bır cvp yazarsan sevınırım.neden mı nedenı su senın bu konuya hıc acıklık getırdıgını dusunmuyorum kendı cabalarımla bırseyler yazdım sende onayladın ama karıyerım gene gıttı su an 3 kupam olmasına rahmen yedek aldugum hall of fame dosyasını ekledım ve 1 kupa ve 1 sampıyonluk goruyor.ya duzgunce dıkkatlı cevap verın yada yardım edemıyorsanız teknık bolumler sorumlugunundan ayrılın.kusura bakmayın bu ban sebbı bıle olsa yazacam ben bılgısayar muhendıslıgı okuyorum ve su an yazılım2000 ve mega yazılım fırmalarında yazılım sorumlusuyum.fm2007 dekı bu dandık hall of fame klasoru yedek alma hıkayesıyle hıc ugrasamadım vaktım olmadı sızden yardım ıstedım sız ıse bastan savma yardım ettınız kardesım benım musterılerıme ben saatlaerce egıtım verıyorum destek verıyorum sızden sadece ufak bırsey ıstedım yıne gıttı yıne gıttı zaten ender olan vaktımle hastalık halıne donusturdugum fm oynuyorum ve karıyerım yıne gıdıyor bılmıyorsanız bu ısı yapmayın.cm3 ıle basladım bu oyuna ve cm 01/02 den berı bu sıtedeyım ve surada sadece yazı yazdıgım 5-6 msj cunku bugune kadar kendım cozmeye calıstım sızden 1 kez yardım ıstedım onuda yardım etmedınız su an basında degılım gıbı basınızdan savdınız burada sıte sorumlusunada seslenıyorum bolum sorumlularını testlerden gecırerek secın ınsanlarla dıaloglarını dusunerek secın.ozen gostersın herkez bız burda vakıt harcayıp konu acıyoruz yazı yazıyoruz.bızden ustundur dıye saygı duyuyoruz bıldıklerı ama sanırım dalga gecılıyor.kusura bakmayın kaybedecegız belkı bır uye ama ben bu oyunu 7 senedır oynuorum deneyımlı bır oyuncuyu kaybetmıs olacaksınız.anlamıyorum baska sıteleremı gıdelım ordadamı danısalım.cok kolay su an bılmıyorum oyledıy sanırım demek.cozum bulanın her zaman elınden operım ama bulamayıp o koltukta oturanın elestıreye acık olmalıdır.