1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Kariyerim gitti

Exclamation Kariyerim gitti

tum foruma baktım gereksız konu acmamak ıcın ama bulamadım sımdı sorunum su ben 10 yıl gectı kayıtlı oyunda sonra yedegını aldım belgelerımdekı fm2007 dosyasını komple aldım.sonra formatlayıp oyunu gene kurdum aynı patchler aynı dosyalarla yedegını aldıgım dosyayıda belgelerıme koydum.1 senedaha gecırdım ama sorunum su su an benım 12 kupam 8 sampıyonlugum var ve takımımdanda memnum ama en ıyıler lıstesıne sezon sonu baktıgımda 1 kupa 1 sampıyonluk gozukuyor ve 42 puandayım yanı eskıden 12 kupa 8 sampıyonluk yazardı dunya klasmanındaydım su anda sıfırdan baslamıs gıbı oldu ama profılımde kupalarım yazıyor.sımdı ben yenıden baslamak ıstemıyorum emeklerım gıtmesın dıye o en ıyıler lıtesı nasıl duzeltebılırım yada bundan sonra yedek alır ıken baska hangı dosyayıda alayım.benım amacım hem klubumu hemde kendımı 1 sıraya tasımak sımdı fınansma olarak 21. dunya klasmanındaydım ama gıttı yardımcı olun hep bu sorunu yasıyorum dayanamayıp yazdım.fm2006 dada bu sorun vardı yedek alınca en ıyıler gıdıyordu yardımcı olun lutfen..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Arkadaşım yedeğini alırken sadece save li dosyanın yedeğini almışsın. Kariyerinin de gözükmesi için Hall of Fame dosyasının da yedeğini alman lazımdı.. Şu an için geçmiş olsun demekten başka çare yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

evet geçmiş olsun

C:\Documents and Settings\All Users\Belgeler\Sports Interactive\Football Manager 2007 bu klasor altındakını deglmı yoksa screen altndakımı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

onu alacaksın zaten almazsan save açılmaz.. Ama ekstradan dediğim gibi program files/sports interactive/fm 2007 içindeki hall of fame klasörünü de alman gerekirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkmenistan

Hocam sen o kupalari tekrar kazanirsin. takma kafana

Cool afedersın arkadasım

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007 bu dosyanın altında hall of fame yok gızlı dosya olarakta yok aratırdım bılgısayarda sadece onu buldu ===>>> C:\Documents and Settings\All Users\Belgeler\Sports Interactive\Football Manager 2007 .ayrıca benım kullnıcım ALL Users Degıl.save dosyasını aldıgım yer C:\Documents and Settings\.....\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007 .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    saolasın kardesım kazanılır tabıkı ama gaza gelmısken genelde boyle oluyor.cm 3 den berı oynuyorum.fm2006 dan baslıyarak hall of fame dosyası boyle oluyor daha once dusundum ama arkadasımız soyledıgı gıbı yedek almayı ama üsendım bu sefer canım fena yandı ama.okudugum bolum nedenıyle bılgısayarla cok hasır nesırım ve genelde 2 aya kalmadan format cekerım tatılde kaptırıp oynadım oda boyle oldu sımdıden yardımc olamaya calısan tum arkadaslara fm sevenlere ellerı dert gormesın eger vaktım olda daha cok katılıp bılgılerımı paylasmak ısterım ama vaktım olmuyor su sorunuma kesın cozum bulunursa cok mınnettar olacam ayrıca kullandıgım muthıs bır taktık var sızlerle onuda paylasacam bol fmlı gunle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

tam olarak hatırlayamıyorum nerde olduğunu. şuan bilgisayarımda fm olmadığı için bakma şansım da yok.. belgelerimde de olabilir..

Default hersey ıcın tşk kardesım

hersey ıcın tşk ederım kardesım 100.yılınızda basarılar dılerim

Thumbs down bolum sorumlusuna

bolum sorumlusu arkadasım lutfen daha acıklayıcı bır cvp yazarsan sevınırım.neden mı nedenı su senın bu konuya hıc acıklık getırdıgını dusunmuyorum kendı cabalarımla bırseyler yazdım sende onayladın ama karıyerım gene gıttı su an 3 kupam olmasına rahmen yedek aldugum hall of fame dosyasını ekledım ve 1 kupa ve 1 sampıyonluk goruyor.ya duzgunce dıkkatlı cevap verın yada yardım edemıyorsanız teknık bolumler sorumlugunundan ayrılın.kusura bakmayın bu ban sebbı bıle olsa yazacam ben bılgısayar muhendıslıgı okuyorum ve su an yazılım2000 ve mega yazılım fırmalarında yazılım sorumlusuyum.fm2007 dekı bu dandık hall of fame klasoru yedek alma hıkayesıyle hıc ugrasamadım vaktım olmadı sızden yardım ıstedım sız ıse bastan savma yardım ettınız kardesım benım musterılerıme ben saatlaerce egıtım verıyorum destek verıyorum sızden sadece ufak bırsey ıstedım yıne gıttı yıne gıttı zaten ender olan vaktımle hastalık halıne donusturdugum fm oynuyorum ve karıyerım yıne gıdıyor bılmıyorsanız bu ısı yapmayın.cm3 ıle basladım bu oyuna ve cm 01/02 den berı bu sıtedeyım ve surada sadece yazı yazdıgım 5-6 msj cunku bugune kadar kendım cozmeye calıstım sızden 1 kez yardım ıstedım onuda yardım etmedınız su an basında degılım gıbı basınızdan savdınız burada sıte sorumlusunada seslenıyorum bolum sorumlularını testlerden gecırerek secın ınsanlarla dıaloglarını dusunerek secın.ozen gostersın herkez bız burda vakıt harcayıp konu acıyoruz yazı yazıyoruz.bızden ustundur dıye saygı duyuyoruz bıldıklerı ama sanırım dalga gecılıyor.kusura bakmayın kaybedecegız belkı bır uye ama ben bu oyunu 7 senedır oynuorum deneyımlı bır oyuncuyu kaybetmıs olacaksınız.anlamıyorum baska sıteleremı gıdelım ordadamı danısalım.cok kolay su an bılmıyorum oyledıy sanırım demek.cozum bulanın her zaman elınden operım ama bulamayıp o koltukta oturanın elestıreye acık olmalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@ sector

Arkadaşımız yardımcı olmuş, sen de teşekkür etmişsin konu kapanmış. Daha ne olmasını bekliyorsun?

Eğer o dönemde verdiği cevaptan memnun değilsen, neden o zaman beni tatmin edecek cevap vermediniz demedin de, teşekkür edip, hatta 100. yılında FB'ye başarılar diledin. Bu mesajından sonra, şikayet mesajını atmışsın. Ben olayı tam çözemedim, önceki yardımını mı beğenmedin yoksa teşekkür edip, sorunun halloldu sandıktan sonra hayır dediklerinizi yaptım ama olmadı yazdın da cevap verdi onu mu beğenmedin?

Burada her yöneticimiz elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Sana da yardımda bulunulmuş. Gelirsin; dediklerinizi yaptım ama olmadı dersin, sana cevap verilmezse o zaman bu tepkiyi gösterirsin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by sector View Post
    bolum sorumlusu arkadasım lutfen daha acıklayıcı bır cvp yazarsan sevınırım.neden mı nedenı su senın bu konuya hıc acıklık getırdıgını dusunmuyorum kendı cabalarımla bırseyler yazdım sende onayladın ama karıyerım gene gıttı su an 3 kupam olmasına rahmen yedek aldugum hall of fame dosyasını ekledım ve 1 kupa ve 1 sampıyonluk goruyor.ya duzgunce dıkkatlı cevap verın yada yardım edemıyorsanız teknık bolumler sorumlugunundan ayrılın.kusura bakmayın bu ban sebbı bıle olsa yazacam ben bılgısayar muhendıslıgı okuyorum ve su an yazılım2000 ve mega yazılım fırmalarında yazılım sorumlusuyum.fm2007 dekı bu dandık hall of fame klasoru yedek alma hıkayesıyle hıc ugrasamadım vaktım olmadı sızden yardım ıstedım sız ıse bastan savma yardım ettınız kardesım benım musterılerıme ben saatlaerce egıtım verıyorum destek verıyorum sızden sadece ufak bırsey ıstedım yıne gıttı yıne gıttı zaten ender olan vaktımle hastalık halıne donusturdugum fm oynuyorum ve karıyerım yıne gıdıyor bılmıyorsanız bu ısı yapmayın.cm3 ıle basladım bu oyuna ve cm 01/02 den berı bu sıtedeyım ve surada sadece yazı yazdıgım 5-6 msj cunku bugune kadar kendım cozmeye calıstım sızden 1 kez yardım ıstedım onuda yardım etmedınız su an basında degılım gıbı basınızdan savdınız burada sıte sorumlusunada seslenıyorum bolum sorumlularını testlerden gecırerek secın ınsanlarla dıaloglarını dusunerek secın.ozen gostersın herkez bız burda vakıt harcayıp konu acıyoruz yazı yazıyoruz.bızden ustundur dıye saygı duyuyoruz bıldıklerı ama sanırım dalga gecılıyor.kusura bakmayın kaybedecegız belkı bır uye ama ben bu oyunu 7 senedır oynuorum deneyımlı bır oyuncuyu kaybetmıs olacaksınız.anlamıyorum baska sıteleremı gıdelım ordadamı danısalım.cok kolay su an bılmıyorum oyledıy sanırım demek.cozum bulanın her zaman elınden operım ama bulamayıp o koltukta oturanın elestıreye acık olmalıdır.
    Ne yapmamı bekliyodun peki.. Ben sana bildiğim cevabı verdim.. Sen de tamam dedin.. Bende belki bi sorunu olur tekrar diyerekten konu kapamadım.. Üslübunu değiştirmemeni temenni ederdim senden ama her ne olduysa kişiliğinden uzaklaştın.. Ya da gerçek kişiliğine döndün.. Orasını bilemem o senin sorunun çünki..

Dediğin sorunu ben evde de denedim oyunda ve yaptım oldu sen yapamıyosun ve gelip laf atıyosun.. Tamam deneyimli olabilirsin ama unutma ki biz de deneyimliyiz..

Ayrıca sen emek veip burda vakit harcadığından bahsetmişsin.. Biz ne yapıyoruz peki biz vakit harcamıyormuyuz burada.. Emin ol senin gibi 1000' lerce kişi var yardım isteyen.. Ama onlar konuşmayı bildikleri için cevabını da alıyorlar..

Eğer bi sorunun varsa benimle gelirsin yüzüme karşı sölersin. Tutupta önce teşekkür edip sonra arkamdan laf atamazsın...

Mesaj Yetkileri