1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Fm 2007 Yukleyemiyorum eksik dosya diyo help me :(

Default Fm 2007 Yukleyemiyorum eksik dosya diyo :(

Dostlarim..setup a tikladigimda locals1/temp/ FALAN FILAN DOSYASI SILINMIS EKSIK DIYO bu konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar lutfen cevap bekliyorum...simdiden tesekkurler

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

başlıkta help,yardım yazmak yasaktır!lütfen forum kurallarını okuyup daha sonra konu açarmısın??
    Forum Kurallarını Okumak İçin:

TIKLA

ok arkadasim..bence bir memur uslubunda yazacagina DOSTUM HELP ME KULLANMIYORUZ..onu degistirelim lutfen kurallari okuyalim vs vs yazsan daha hos olurdu...Hem site ortami acisindan hemde yeni uyeler acisindan daha sicak bir ortam olurdu...forum kurallarini oku daha sonra konu ac demek biraz emir vaki oldu..bak degistirdim zaten edit dostum...

Nesil
    2006

eee yasak.

Quote Originally Posted by fm26 View Post
    eee yasak.
    ee yasakta biraz kibar davranin nasil bir ortam bu ya..hemen uyeligimi iptal ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yaşadığın Sorunu Biraz daha açabilirmisin arkadaşım. Belki ben yardım edebilirm...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by mett34 View Post
    ee yasakta biraz kibar davranin nasil bir ortam bu ya..hemen uyeligimi iptal ediyorum...

tamam adminin yaptigi yanlis olabilir de /forum kurallarini okuman gerekirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mett34 View Post
    ok arkadasim..bence bir memur uslubunda yazacagina DOSTUM HELP ME KULLANMIYORUZ..onu degistirelim lutfen kurallari okuyalim vs vs yazsan daha hos olurdu...Hem site ortami acisindan hemde yeni uyeler acisindan daha sicak bir ortam olurdu...forum kurallarini oku daha sonra konu ac demek biraz emir vaki oldu..bak degistirdim zaten edit dostum...

tamam özür dilerim editliyorum

Nesil
    2006

Ayrica Bende ÖzÜr Dİlerİm Senden ArkadaŞim...

valla sorun büyük
    bende 2seson ilerledikten sonra oyunu en son saveledim sonra contunie diyorum ilerlemiyo bu konuda bir bilgisi olan ve yardım ederseniz sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by wba View Post
    valla sorun büyük
    bende 2seson ilerledikten sonra oyunu en son saveledim sonra contunie diyorum ilerlemiyo bu konuda bir bilgisi olan ve yardım ederseniz sevinirim.

Arkadaşım sorun büyük filan değil

Dil ayarlarını yapamamış,sonra birde Gelmiş artistlik yapıyor kendisi bi insan gibi anlatsa konuyu böyle şeyler yaşanmıcaktı ve o konuyu açan arkadaş şimdiye 10 yıl ilerlerdi

Mesaj Yetkileri